madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Yani tabiki isterlerse yaparlar ama ozaman da suanki kaliteyi (buyuk ihtimalle) korumaz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. yamaguchi.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 22 İlk sezon temposunda bi bölüm gördük sonunda, dolu doluydu bu bölüm. Yamaguchi kısmında da bayağı gaza geldim. Ama 3 bölüm kaldı, Shiratorizawa maçını yetiştiremezler herhalde. Gerçi o zaman da geri kalan bölümler ne olucak? 1 set 1 bölümde bitse 2 bölüm bişey yapmadan mı geçiricekler? 3. seti 2 bölüme uzatıp 3. bölümde de şunlar bunlar oldu şimdi de maça gidicez filan diyip bitirirlerse fena söverim. Bir ihtimal işte maçı kaybederlerse Aoba Johsai vs Shiratorizawa maçını tek bölümde maçta şunlar bunlar oldu diyip bitirebilirler belki. O zaman sığar herhalde ama o da olmaz. Her türlü kötü yani. Niye böyle yaptılar ki, özellikle training camp kısımlarında filan yavaş tempolu, sakız gibi uzatılmış bölümler vardı onlardan biraz kısıp turnuvayı sezona yetiştirselermiş ya.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 o zaman bu maç gg, son iki bölüm de ağlamakla geçer
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Yenerlerse OVA ciksin diye dua etmek lazim. O degil de, su BluTV'de bir suru voleybol maci varmis, Sampiyonlar Ligi'nden Eczacibasi-Vakifbank macini izliyorum su an, cok guzel lan. Uc gun sonra da Ankara'da bir maca gidecegim. Sardim buna. Haikyuu sayesinde ilk kez izlemekten zevk aldigim bir spor buldum.
Dynun Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Aynısını ben de ace of diamonds ile beyzbol için yaşadım. açıp açıp maç falan play izliyorum yutuptan sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ona bakayim dedim de beysbol cok uzak geldi. Kurallari filan anlatmadan girdiler.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 dia no ace bundan bi gömlek üstün ya http://9gag.com/gag/aZMwVxz
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 baseball için önce oneouts izliyoruz. Sonra yarım kaldığı için sövüyoruz.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Aoba Johsai ile maç çıktığından beri nadasa bıraktım animeyi. İki saat öncesine kadar... Çok iyi gidiyor. Bunun mangasının çizerinin Kubo Tite ya da öğrencisi olmadığına eminiz değil mi?
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 22 bir an ne bicim umitlendim 2-0 yapip yollayacaklar aoba'yi diye. uzdu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bir hafta daha bekle, haftaya mukemmel olacak ama sanki.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 haftaya hinata bölümü olur artık herhalde
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 KenshinHimura said: pacing i diamond kadar iyi olan bi spor animesi daha görmedim ben şu haikyuunun göz boyamalarını sayarsak bu da baya iyi ama saf duru olarak diamond no ace baya ippo tier bence ziledim ilk sezonu, iyi güzelde diamond no ace spoilerı sezon sonuna doğru bizim cocuğun kitlenmesini cok kötü işlemişler. koc baya haksızlık yapıyo elemana once bunu kafaya takıyo gibi sonra alakasız bi yere gidiyo, istediği gibi atamıyo falan ayağı yapıyolar iyi hoş güzel eyvallah ama. hanı bizim cocuğu underdog olarak göstermek gibi bi dertleri varken bi yandan o hızlı atan dan daha fazla hemde daha kritik yerlerde iş yapıyo. nedense bütün dünya bundan habersiz takılıyo falan. Hanı ana karakter olduğu icin böel olması doğal ama bunuda benden paso bizimkine haksızlık yapıyolıyo olarak görmememi beklemesinler. cocuk döktürüyo döktyürüyo bütün dünya hooaaaaaaaa monsturu rookie!!! rocky bolbada southpaw'du ama sezarın hakkını sezara verdiler orda işte.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Önümüzdeki hafta çok gaz olacak. Alttan alttan veriyorlar müziği, yükseltiyorlar. :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 önümüzdeki hafta op daki sahneler olacak işte. muhtemelen hinatanın sahneside son sayı falan oradaki.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 ohşşş dibine bıraktı, yalnız kural ihlali deilmi ya, avuclamadan nası vurabilirsinki onu, veya elin net'i gecmeden
xunn Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Ben yeni izledim ilk bölümü, art aşırı kendine özgü olmuş, dramatik sahnelerdeki hatchler falan çok çok iyi. Helal valla, voleybol umursattı ilk bölümden.
madcow Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Kuralı yanlıs hatırlamıyorsam soyle olması lazım. Rakip oyuncunun topla iliskisini bozmayacak sekilde elin fileyi gecmesi yasak degil. Orn: Smac vuruken/topu tiplerken/block yaparken elinin bir kısmı fileyi gecebilir. Ama pasor pas atmak uzereyken zıplayıp filenin ustunden topa mudahale edemzsin ya da smac vurulmadan topun yonunu degistiremezsin rakip alana mudahale ederek(topun filenin ustunde olmadıgı bir durumda yani). Biraz anlatması garip oldu da oynarken cok bariz anlasılır bir durum oluyor yani sdf. Hic oyle bir vurus gormemistim dogrusu bugune kadar. Normalde yapılabilir mi bilmiyorum ama yine top tasıma oldugundan degil de fizik kurallarına gore diyeyim.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 yok seyı bılıyorum. hamleye filenın kendi tarafında baslayıp bittiğpinde parmakların falan diger tarafa gecebiliyo. yoksa topla iteşemezsin zaten fileye yakın düsen toplarda. ama bunu yapmak icin elin önce fileyip gecip sorna topa cakması gerekiyo yada top tasıması gerekiyo gibi geldi bana. veya dediğin gibi fiziken mümkün deil ama. ha cökerttimi, cökertti!
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ben kafanızı neyin karıştırdığını anlamadım, ya da sahneyi anlamadım
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 top oteki tarafa gecmedi ki?
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 geçse bile rakip oyuncunun oynamasını engellemedikten sonra sorun yok ki, burada öyle bir durum da yok
vaperon Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 xunn said: Ben yeni izledim ilk bölümü, art aşırı kendine özgü olmuş, dramatik sahnelerdeki hatchler falan çok çok iyi. Helal valla, voleybol umursattı ilk bölümden. Hadi ya kaçırma izle kesinlikle. Baya iyi bu. Kaede bayılıyor buna. :D
Öne çıkan mesajlar