Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haikyuu!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

22

İlk sezon temposunda bi bölüm gördük sonunda, dolu doluydu bu bölüm. Yamaguchi kısmında da bayağı gaza geldim.

Ama 3 bölüm kaldı, Shiratorizawa maçını yetiştiremezler herhalde. Gerçi o zaman da geri kalan bölümler ne olucak? 1 set 1 bölümde bitse 2 bölüm bişey yapmadan mı geçiricekler? 3. seti 2 bölüme uzatıp 3. bölümde de şunlar bunlar oldu şimdi de maça gidicez filan diyip bitirirlerse fena söverim.
Bir ihtimal işte maçı kaybederlerse Aoba Johsai vs Shiratorizawa maçını tek bölümde maçta şunlar bunlar oldu diyip bitirebilirler belki. O zaman sığar herhalde ama o da olmaz. Her türlü kötü yani.
Niye böyle yaptılar ki, özellikle training camp kısımlarında filan yavaş tempolu, sakız gibi uzatılmış bölümler vardı onlardan biraz kısıp turnuvayı sezona yetiştirselermiş ya.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Yenerlerse OVA ciksin diye dua etmek lazim.

O degil de, su BluTV'de bir suru voleybol maci varmis, Sampiyonlar Ligi'nden Eczacibasi-Vakifbank macini izliyorum su an, cok guzel lan. Uc gun sonra da Ankara'da bir maca gidecegim. Sardim buna.

Haikyuu sayesinde ilk kez izlemekten zevk aldigim bir spor buldum.
Mesaj tarihi:
Aoba Johsai ile maç çıktığından beri nadasa bıraktım animeyi. İki saat öncesine kadar... Çok iyi gidiyor.

Bunun mangasının çizerinin Kubo Tite ya da öğrencisi olmadığına eminiz değil mi?
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

pacing i diamond kadar iyi olan bi spor animesi daha görmedim ben şu haikyuunun göz boyamalarını sayarsak bu da baya iyi ama saf duru olarak diamond no ace baya ippo tier bence

ziledim ilk sezonu, iyi güzelde

diamond no ace spoilerı

sezon sonuna doğru bizim cocuğun kitlenmesini cok kötü işlemişler. koc baya haksızlık yapıyo elemana once bunu kafaya takıyo gibi sonra alakasız bi yere gidiyo, istediği gibi atamıyo falan ayağı yapıyolar iyi hoş güzel eyvallah ama. hanı bizim cocuğu underdog olarak göstermek gibi bi dertleri varken bi yandan o hızlı atan dan daha fazla hemde daha kritik yerlerde iş yapıyo. nedense bütün dünya bundan habersiz takılıyo falan. Hanı ana karakter olduğu icin böel olması doğal ama bunuda benden paso bizimkine haksızlık yapıyolıyo olarak görmememi beklemesinler. cocuk döktürüyo döktyürüyo bütün dünya hooaaaaaaaa monsturu rookie!!! rocky bolbada southpaw'du ama sezarın hakkını sezara verdiler orda işte.

Mesaj tarihi:
Ben yeni izledim ilk bölümü, art aşırı kendine özgü olmuş, dramatik sahnelerdeki hatchler falan çok çok iyi. Helal valla, voleybol umursattı ilk bölümden.
Mesaj tarihi:
Kuralı yanlıs hatırlamıyorsam soyle olması lazım. Rakip oyuncunun topla iliskisini bozmayacak sekilde elin fileyi gecmesi yasak degil.

Orn: Smac vuruken/topu tiplerken/block yaparken elinin bir kısmı fileyi gecebilir. Ama pasor pas atmak uzereyken zıplayıp filenin ustunden topa mudahale edemzsin ya da smac vurulmadan topun yonunu degistiremezsin rakip alana mudahale ederek(topun filenin ustunde olmadıgı bir durumda yani).

Biraz anlatması garip oldu da oynarken cok bariz anlasılır bir durum oluyor yani sdf.

Hic oyle bir vurus gormemistim dogrusu bugune kadar. Normalde yapılabilir mi bilmiyorum ama yine top tasıma oldugundan degil de fizik kurallarına gore diyeyim.
Mesaj tarihi:
yok seyı bılıyorum.

hamleye filenın kendi tarafında baslayıp bittiğpinde parmakların falan diger tarafa gecebiliyo. yoksa topla iteşemezsin zaten fileye yakın düsen toplarda.

ama bunu yapmak icin elin önce fileyip gecip sorna topa cakması gerekiyo yada top tasıması gerekiyo gibi geldi bana. veya dediğin gibi fiziken mümkün deil ama.

ha cökerttimi, cökertti!
Mesaj tarihi:
xunn said:

Ben yeni izledim ilk bölümü, art aşırı kendine özgü olmuş, dramatik sahnelerdeki hatchler falan çok çok iyi. Helal valla, voleybol umursattı ilk bölümden.

Hadi ya kaçırma izle kesinlikle. Baya iyi bu. Kaede bayılıyor buna. :D
  • Yeni Oluştur...