Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

progamer said:

o ultimate spider man zenci olan.

normalinin bedenini octavius ele geçirdiydi de döndü şimdi geriye.

ölmedi mi sonra o? Yoksa ölen amazing spider-man miydi?

ultimate peter parker öldüydü. Sonra yerine Miles Morales geldi işte. Şİmdi galiba yeni ultimate spider man de Miles hala spider man ama Peter'da döndü geriye.

normal amazin spider man'de. Peter'ın vücutu tamamen eli geçirdiydi Otto. Sora Peter anılarımda yaşıyorum diye geldi geri. Otoo sildi anılarını Peter'ın. Sora Peter yine geldi geri aldı bedenini geri sdfg.
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

bu odaya girdim fraunhofer'de çalışan arkadaşın sayesinde. müthiş bir teknoloji ve rahatsız edici bir oda gerçekten.

anlatsna biraz
ne kadar durdun
neler hissettin
Mesaj tarihi:
progamer said:

Rewendor said:

progamer said:

ultimate peter parker öldüydü. Sonra yerine Miles Morales geldi işte. Şİmdi galiba yeni ultimate spider man de Miles hala spider man ama Peter'da döndü geriye.

normal amazin spider man'de. Peter'ın vücutu tamamen eli geçirdiydi Otto. Sora Peter anılarımda yaşıyorum diye geldi geri. Otoo sildi anılarını Peter'ın. Sora Peter yine geldi geri aldı bedenini geri sdfg.

wut
Mesaj tarihi:
ultimate spiderman de ne saçma seriydi birara x-menden elemanlar falan da dahil olmuştu çıfıt çarşısına dönmüştü ortalık kim kime büyü sıkıyor belli değil
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

progamer said:

Rewendor said:

progamer said:

wut

bazı seriler artık baya pembe dizi gibi gidiyor ya sdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...