benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Büyükesatta oturuyorum, 7 ay oldu taşınalım ve 4-5 aydır araba seslerinden çok rahatsızım, çankaya oteline 2dk mesafedeyim ve adamlar ordan geçerken bile cümle alem duyuyor. Tahminimce ferrari-camaro sahibiler, geçen gördüm adam bilerek köklüyor gazı. biraz önce sahur vakti davulcudan daha net duyduk sesini yani b.kunu çıkarttılar hergün 3-4 kez vın vın bıktım.. polisi arasam acaba uyarabilirler mi? cezası felan varmıdır bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 egzoz modifiyeliyse var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 özel kast varsa, evet, var. şöyle açıklamaya çalışalım. tck-123 ''Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir'' MADDE GEREKÇESİ:Madde, belirli bağımlı hareketlerle kişilerin huzur ve sükûnlarının bozulması hususunda gösterilen çabaları cezalandırmaktadır. Suçun maddî unsuru bir kimseye ısrarla, gece gündüz demeden telefon edilmesi veya ona karşı ısrarla gürültü yapılmasıdır. Örneğin oturulan apartmanın alt veya üst katında sürekli olarak öteberi çalarak gürültü yapılması gibi. Ancak bu hareketlerin sırf mağdurun huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla yapılması gerekmektedir. Böylece madde, suçun oluşması için özel bir maksatla hareket edilmesi şartını getirmektedir. Dikkat edilmelidir ki, bu suç tanımıyla cezalandırılan fiiller, kişiler üzerinde uygulanacak maddî veya cebrî bir müdahale niteliği taşımamaktadır. Bu suç tanımı ile kişilerin psikolojik, ruhsal sükûn içinde yaşamak hakkını korunmaktadır. Yapılan etkinlikler sonucu mağdurun dengesi bozulduğu örneğin ruhsal bir teşevvüşe uğradığı hâllerde ise, kasten yaralama suçu söz konusu olacaktır. Maddede düzenlenen suçun soruşturulması ve kovuşturulması, suçtan zarar görenin şikâyetine bağlıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 benim başıma bu şekilde birşey gelse ve böyle bir yasa oldugunu ögrensem kanıt için 10-15 gün boyunca sürekli o gaz yapanları videoya çeker süreklilik oldugunu kanıtlarım daha sonra akıl saglımın bozulduguna dair bir belge alırım ruhsal bir teşevvüşe uğradığı hâllerde ise, kasten yaralama suçu söz konusu olacaktır kasten yaralamaya sokardım olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 o iş uygulamadan biraz zor olur yalnız. özelikle bizdeki alt sınırdan ceza verme alışkanlığına sahip hakimlerle iyice zor olur. zaten teori ile uygulama arasındaki fark burada başlıyor. yoksa, adam ödürme/gasp/tecavüz/hırsızlık gibi suçların kitapta gayet yeterli cezaları mevcut. ama biz sürekli ''tecavüzcü serbest kaldı'' haberleri okuyoruz. bu arada, ben senin durumunun cmk'daki karşılığını yazdım ayrıca adli mahkemede tazminat davası da açman mümkün. ikisini ayrı ayrı da açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Çok teorik yaşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 fenn said: Çok teorik yaşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Ben yumurta atiyorum camlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 inip sıkarım kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Kafasiyla futbol oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Theridone said: Ben yumurta atiyorum camlarina Boya sökücü FTW! Klimasına yumurta da bir seçenek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Selulozik tiner o. 250k lik arabasina tiner atilan adam rage i cok ilginc olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Hakliyken , cansiz konumuna dusebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 hidrolik fren yağı da boyanın ağzına ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 O ihtimaller arasında tabi. Şu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Esh said: Selulozik tiner o. 250k lik arabasina tiner atilan adam rage i cok ilginc olabilir ama Yumurtadan ucuza geliyorsa bunu deneyeyim bir dahaki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aynı sorun bizim burada da var.her akşam bi tane araba -ki dün arabayı gördüm, hakkı da varmış gerçi hani- bir köklüyor gazı, bütün mahalle inliyor. bi gün güzergahına diken koyacam gebersin it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Esh said: Selulozik tiner o. 250k lik arabasina tiner atilan adam rage i cok ilginc olabilir ama paintball toplarına doldurulup araca atılabilir mi acaba? Paintball da oynamadım hiç hayatımda menzili ne kadar onların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ispiyonculuk kötü bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 tek saçmalı denilen havalı tüfeğim var vasatın üstü bişi (çıkış hızı sesten hızlı) adamlar bağırtınca kendileri maskeliyor zaten sesi, ben de sıkıyorum. cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar