pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Başrolde, büyürken büyük bir çete liderinin arka çıktığı bir polis ve o çeteyi çökertmek isteyen ekibi var. http://cdn.seriable.com/wp-content/uploads/2014/05/GANG10.jpg 8 bölüm falan oldu, FF deki japon var diye bir bakayım dedim beğendim baya. 9/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 arka sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 john locke rıza baba rolünde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ht-3VP1N_ho abi izledin mi bölümü :o MasterHapLo said: ilk bolumden beri izliyorum. guzel yani tavsiye ederim. efsane bölümdü @Red, aynen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ne doktu dislerini, wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 american history x gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Red said: john locke rıza baba rolünde mi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 son bölüm efsane dağıttı ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Burdan görüp başladım, baya underrated kalmış. Hani bu devirde nereye böyle köstebeklik yapıyorsun orası ayrı da, çıtır çerez böyle akıcı izletiyor kendini. 9.bölüm sonu da iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 buradan görüp başladım da sanırım FOX gidip arka sokaklar'ın telifini almış. arka sokaklar usa edition dizi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bulamadım ben bi türlü nerden buluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 fox diziyi iptal etmiş, devamı çekilmeyecekmiş... http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/foxs-gang-related-canceled-729645 YAPTIĞIN İŞİN İÇİNE TÜKÜREYİM FOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bunun 1 sezonu devam etmeyeceği bilinerek izlenir m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 baya kotu ya zamanina yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 aradığın tadı yakalayamazsın gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ilk bolumu bitiremez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Silphatos said: bunun 1 sezonu devam etmeyeceği bilinerek izlenir m? Bu nası soru la.... İzlemediğin ve doğru düzgün hikayesi bağlanan temiz 50 tane kaliteli dizi vardır. Git onları izle. İlk 1-2 bölümden sonra izlememiştim ben bunu, sonra zaten iptal olduğu haberi gelmişti. Dün bilgisayarı temizlerken bölümlerini buldum, direk sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 soruyoruz işte lan belki bi fireflydır tek sezonluk nerden biliyim. RZA olmasa izleyecektim ama onu görünce vazgeçtim, wu tang falan rapte kraldır ama oynamasın yönetmesin arkadaş, bu kadar mı kötü acting olur ln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 izle güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 6 bolum izledim fena deilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar