dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 2 gündür doğru düzgün yemek yemiyor sürekli yorgun bitkin, yatıyor kuyruğu bacaklarının arasında ayağı titriyor arada. Şimdi de durduk yere kustu. ne oluyor? :( veteriner de yok bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 7/24 hizmet veren veteriner aramaya başla bir sürü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yaz geldi abi nişantaşı veterinerleri çeşme de 2 tane vardı aradı biri açmadı diğeri alaçatı dayım diye mesaj attı. diğer bölgelere ulaşımım zor araba yok. yine gitmesine giderim de bi fikir veren yok mu tırstım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 şaka mı? Fistan said: 7/24 hizmet veren veteriner aramaya başla bir sürü var this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 mouse'u köpeğin kafasına doğru koy da bi ateşini ölçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 dadasfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://a3.mzstatic.com/us/r30/Purple4/v4/d1/f6/f7/d1f6f78f-0a57-ff9a-5328-83c4c33e59c4/screen640x640.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 taşak yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 orucu kessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 dusuncelihayvan said: yaz geldi abi nişantaşı veterinerleri çeşme de 2 tane vardı aradı biri açmadı diğeri alaçatı dayım diye mesaj attı. diğer bölgelere ulaşımım zor araba yok. yine gitmesine giderim de bi fikir veren yok mu tırstım lan yahu sen dalga mı geçiyosun? benim köpeğim kusacak ben 2 veteriner arıcam, 15 lira taksiye verip bi yere gitmicem, konu açıp internette sorucam niye kusuyor diye.... 50 tane nedeni olabilir kusmasının. forumda veteriner bile olsa burada, şüpheleneceği en az 5 ayrı neden olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Abi yaşı küçükse ciddi bir hastalık çıkabilir bence de bir veterinere git. Modada Finansbankın altında bir veteriner var baya sağlam bir yer ve de 7/24 açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 geçmiş olsun, üzüldüm ya lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Küçük yaşta ise gençlik hastalığı, kanlı ishal her şey olabilir. Ataşehir'de bile 2 tane 24 saat açık veteriner klinik var. Hiç vakit kaybetme götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Açılın ben veterinerim. Derhal en yakın 24 saat açık hastahaneye götürüyorsun,muhtemel sebepler çok fazla:gençlik,zehirlenme,böbrek yetmezliği ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 google dan sana en yakın 24 saat acık olan veteriner klinigini ya da hayvan hastahanesini buluorsun (etiler nisantası hattında daha da cok vardır), taksiye atlıyorsun hayvanı acil e goturuyorsun. taksi duragını arayarak cagırıyorsun, durumu da cagırırken tel de anlatıyorsun ki arabaya hayvan almam diyemesin. durmadan kusan hayvana internetten care arayanını da ilk defa sende gordum. biz burdan birsey olmaz bosver desek bosmu verecektin hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 üşütmüş. pati linç team is on duty hayvan durmadan kusmuyordu halsizlik vardı üzerinde 2 yaşında sıcaktandır dedik pek bir şey yapası yoktu. ben hayırdır lan bir bilen vardır diye yazarken de bi anda kustu veterineri aradık zaten akabinde hani sandığınız gibi bak lo bak aha ne biçim de kusuyor dur paticik'e yazayım bi de selfie çekip instagram'a yapıştırayım diye bir şey söz konusu değildi. adam çeşme'de bi tane daha bulduk onu aradık o da tatilde sonra da buraya yazdım bi bilen vardır diye de allah belamı verseymiş lan. neyse dağılıyoruz hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar