Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil: köpeğim kusuyor

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

dusuncelihayvan said:

yaz geldi abi nişantaşı veterinerleri çeşme de
2 tane vardı aradı biri açmadı diğeri alaçatı dayım diye mesaj attı.

diğer bölgelere ulaşımım zor araba yok. yine gitmesine giderim de bi fikir veren yok mu tırstım lan

yahu sen dalga mı geçiyosun? benim köpeğim kusacak ben 2 veteriner arıcam, 15 lira taksiye verip bi yere gitmicem, konu açıp internette sorucam niye kusuyor diye.... 50 tane nedeni olabilir kusmasının. forumda veteriner bile olsa burada, şüpheleneceği en az 5 ayrı neden olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

google dan sana en yakın 24 saat acık olan veteriner klinigini ya da hayvan hastahanesini buluorsun (etiler nisantası hattında daha da cok vardır), taksiye atlıyorsun hayvanı acil e goturuyorsun.

taksi duragını arayarak cagırıyorsun, durumu da cagırırken tel de anlatıyorsun ki arabaya hayvan almam diyemesin.

durmadan kusan hayvana internetten care arayanını da ilk defa sende gordum. biz burdan birsey olmaz bosver desek bosmu verecektin hakkaten?
Sosyal ağlarda paylaş

üşütmüş.

pati linç team is on duty

hayvan durmadan kusmuyordu halsizlik vardı üzerinde 2 yaşında sıcaktandır dedik pek bir şey yapası yoktu.

ben hayırdır lan bir bilen vardır diye yazarken de bi anda kustu veterineri aradık zaten akabinde hani sandığınız gibi bak lo bak aha ne biçim de kusuyor dur paticik'e yazayım bi de selfie çekip instagram'a yapıştırayım diye bir şey söz konusu değildi. adam çeşme'de bi tane daha bulduk onu aradık o da tatilde sonra da buraya yazdım bi bilen vardır diye de allah belamı verseymiş lan.

neyse dağılıyoruz hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...