Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nice Yillara Halfmumi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam en sonunda kendini doğaya verdi. bisikletiyle beraber tabi ki.
mutlu yıllar, her nerdeysen :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Mesaj tarihi:
eh bizde pörtlek dey diyelim bari okumasa bile..[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
mumi beleşe dilek almak yok öyle, kendin geleceksin öyle teslim edeceğim elden.. :horace:

"doğum günün kutlu olsun" demekle yetiniyorum ama iyi dileklerin elimde rehin, gelir kurtarırsın nihohohaha!!!

*!tecavüzcü arkeyn bakışı atar*[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
mutlu yıllar mumii...[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
mumi doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
gec kalmisim yine ama olsun

mutlu yillar =)[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Mesaj tarihi:
kesin başını bagladılar mumi'nin çıkarmıyorlar evden dışarı

dogum günün kutlu olsun mumi :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 08 Ocak 2005 08:08 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...