suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 geçmiyor abi zaman.. daha 4 saatten fazla var.. ölüceeemmm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 su iç ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bugün sıcak nedir arkadaş, ben su içiyorum yine de yanıyorum the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 fakiri anlamak için akşama kadar aç susuz durup dışarıda 100 lira hesap mı ödicen napcan anlamadım ki niye içmiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 anadolu gibi bi yeri mesken seçecek kadar kalitesiz bi ırkmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ne fakiri arkadaş? fakir su da mı içmiyor?? allah rızası için sabır gösteriyoruz burda ama bugün felaket oldum.. susuzluktan konuşamıyorum şuan.. gerçekten biraz daha kötü olursam bozucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 git yat 4 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ne güzel dedin panpası ama şimdi yola çıkıcam ve en az 2 saat araba kullanıcam.. kaza maza yapmasam lan bari sdsdf.. en iyisi otobüse biniyim de uyuyayım hareme kadar oh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ha allahın orucu şey etmesindeki sebep insana benim için yap demedi mi yani. fakirle alakası yok? iç olm iç bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 sevapcrafting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 monitörden alev çıkıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Promenader said: anadolu gibi bi yeri mesken seçecek kadar kalitesiz bi ırkmışız. bu çok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Su icmeden 17 saat gezinmenin ne dini ne kitabi ne ibadeti olur. Yapmayin su iskenceyi kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 cehennemde siz susuzluktan kavrulurken biz berrak pınarlarda cirit atıyor olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 suBzer0 said: Ne fakiri arkadaş? fakir su da mı içmiyor?? allah rızası için sabır gösteriyoruz burda ama bugün felaket oldum.. susuzluktan konuşamıyorum şuan.. gerçekten biraz daha kötü olursam bozucam Bi de su kismi var. Oruclularin cevresine yaptigi turlu iskenceler ya da orucluyken sebep oldugu kazalar kazandiklarindan fazlasini goturuyodur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Cıplak bakıre hurilerle beraber hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bingildak said: cehennemde siz susuzluktan kavrulurken biz berrak pınarlarda cirit atıyor olacağız. http://i.imgur.com/g1feE0j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ASDGHBJASDHUIL JIOŞASDJIOPŞASDIOLŞASDJIOŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 abi sövmeyin de masturbasyon da sıkıntı yok. rahat rahat asılabilirsiniz günah değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 oruç tutanlar oruç açarken 1 aylık yemek yiyip nasıl fakirliği anlıyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ha çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Fakirlerin, zenginleri anladığı versiyonu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 moriarty said: oruç tutanlar oruç açarken 1 aylık yemek yiyip nasıl fakirliği anlıyo acaba. abi ben de oruç tutuyorum ama beceremedim şunu ya. ezan okununca 1 bardak su 1 kase çorba sonrasında kapanıyor iştahım. sonrasında tatlıya abanıyorum o güzel oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 karaktersiz said: Promenader said: anadolu gibi bi yeri mesken seçecek kadar kalitesiz bi ırkmışız. bu çok sacma yoo çok mantıklı. germen halkları ne güzel gitmiş kuzeye yerleşmiş yaz kış yağmur falan yağıyo negzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar