Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Bu arada tarihler belirlendi gibi, Agustos 15 civari Turkiye'ye donmus olacak. Alisverisleri ona gore ayarlayalim.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Abi işyerinde thinkgeek açılmıo. Sana zahmet sizin şirketin oraya kargo ile ne kadar tutuo ürün söylersen ben ona göre arkadaşları ayarlamaya çalışayım. Birinde toplanır para o kişi de alır ürünü sonra dağıtırız işte
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Lectre said: Frostbite said: Kaç dolarlık hangi modelden istediğinizi öm atın da, kişi başı kaça gelmiş olacak söyleyeyim fiyat aldım ben. Uygun gelirse verelim siparişi arkadaşa :D
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 şu smart mass'a niye taktınız la bu kadar çok bi dalgası da yok halbuki :)
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Takmadık. Türkiye'de satan yok. Olmuş olsa çoktan almış sıkılmış olurduk. Ürünün kendisi 12 15 usd fln, Türkiye kargosu da bir o kadar. O yüzden giden birinden istemek en güzeli. Bu yani
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hayır amacım fiyatından ötürü sormak değildi. üründe bi dalga yok onu demek istiyorum. alman bi arkadaşım getirmişti 10 dakka oynayıp bıraktım o bakımdan dedim. youtubeda static sand diye bişe var o enteresan duruyor mesela
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 abi öyle zaten. alınca günler boyu elimizden düşmeyecek değil de işte eğlenceli gibi. ne blim alla alla asdjkasljd aslında bir ara etobur bitkiler vardı us dışına shipping i yoktu. böyle bir saksı içinde 5 farklı etobur bitki. onu da çok istemiştim ama artık sitede bile yok :|
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 thinkgeekten toplu olarak çeksek bunu 50tl yurtiçi pazarına girsek? thinkgeekin türkiye bayisi olsak ya da hmm
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Darqainu said: 1-2 Bavulla gidip geliniyor genelde dev bir sey olmadikca bir cok seyi getirebilecegimizi saniyorum. Spesifik bir sey varsa sorun cevaplayayim. Mesela daha once Wii U, PS 4 falan getirdik bazi arkadaslara kutusuyla falan. Şundan getirebilir misin? http://www.amazon.com/KitchenAid-KSM150PSER-Artisan-Series-5-Quart/dp/B00005UP2P/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405105961&sr=8-1&keywords=kitchenaid
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Lectre said: Dworgian said: Darqainu said: Komisyon orani sabit degil pek. Tasiyan arkadaslarin bavulunda kaplayacagi yer, tasirken cekecegi aciya gore iki tarafin da icine sinecegi bir seyler ayarlamaya calisiyoruz genelde. abi ben deliricem valla bak. 2 yıldır şundan istiyorum (smart mass - thinking putty) http://www.thinkgeek.com/product/5ac8/ ama kargosu üründen pahalı gelio tr a. yer de kaplamaz hem. getirtirsiniz mi? :D şundan bende istiyorum ya :< nedir abi bu
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 şimdi ben ufak tefek 50-60 tane şey istesem bi valiz tutsa bunlar 15kg civarı hepsine güzel bi getirme ücreti öderim ama sabit bi adres olması ve oraya gelecek kargoları 15-20 gün boyunca alıp biriktirecek, gelen kişiyle de gönderecek biri var mı orda ?
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Op abi amerikada bestbuyda steam wallet koduyla birlikte 50-60 dolara razer Mouselar satıyorlarmış, onlardan getirirsen en az 3 kişi talibiz.
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Valla orda pek gezme sansi olmuyor acikcasi. Toplanti ivir zivirdan kalkip best buy'a gidip kodla mouse alma isine girilebilecegini sanmiyorum ne yazik ki. @Fistan o is olabilir ancak bu sefer baya dolduk. Aciliyeti yoksa bir sonraki gidise falan girisebiliriz o ise. Ofiste sabit insan var zaten binanin gorevlisi bizim adimiza kargolari teslim aliyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 klasik traş malzemeleri satan yerler var mı ki arkaşların gittiği yerlerde ? Varsa TABAC Stick sabun aldırmak isterim 5-6 adet. Tanesi 100 gram.
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Olabilir, sorarim. Internette satan yok mu direk ofise gondersek?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 tamam güzel acelesi yok ara ara bakarım seferlere bu topicten :)
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Darqainu said: "gibbon jibline" lazim, boyutlarina agirligina bak bir :) fazladan atariz olmadi, gercekten lazim..
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Goering said: Darqainu said: "gibbon jibline" lazim, boyutlarina agirligina bak bir :) fazladan atariz olmadi, gercekten lazim.. çok enteresan bi şeymiş
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ipad mini retina 16gb kaça gelir?
Öne çıkan mesajlar