Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Bu arada tarihler belirlendi gibi, Agustos 15 civari Turkiye'ye donmus olacak. Alisverisleri ona gore ayarlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Abi işyerinde thinkgeek açılmıo. Sana zahmet sizin şirketin oraya kargo ile ne kadar tutuo ürün söylersen ben ona göre arkadaşları ayarlamaya çalışayım. Birinde toplanır para o kişi de alır ürünü sonra dağıtırız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Lectre said: Frostbite said: Kaç dolarlık hangi modelden istediğinizi öm atın da, kişi başı kaça gelmiş olacak söyleyeyim fiyat aldım ben. Uygun gelirse verelim siparişi arkadaşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 şu smart mass'a niye taktınız la bu kadar çok bi dalgası da yok halbuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Takmadık. Türkiye'de satan yok. Olmuş olsa çoktan almış sıkılmış olurduk. Ürünün kendisi 12 15 usd fln, Türkiye kargosu da bir o kadar. O yüzden giden birinden istemek en güzeli. Bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hayır amacım fiyatından ötürü sormak değildi. üründe bi dalga yok onu demek istiyorum. alman bi arkadaşım getirmişti 10 dakka oynayıp bıraktım o bakımdan dedim. youtubeda static sand diye bişe var o enteresan duruyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 abi öyle zaten. alınca günler boyu elimizden düşmeyecek değil de işte eğlenceli gibi. ne blim alla alla asdjkasljd aslında bir ara etobur bitkiler vardı us dışına shipping i yoktu. böyle bir saksı içinde 5 farklı etobur bitki. onu da çok istemiştim ama artık sitede bile yok :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 thinkgeekten toplu olarak çeksek bunu 50tl yurtiçi pazarına girsek? thinkgeekin türkiye bayisi olsak ya da hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Darqainu said: 1-2 Bavulla gidip geliniyor genelde dev bir sey olmadikca bir cok seyi getirebilecegimizi saniyorum. Spesifik bir sey varsa sorun cevaplayayim. Mesela daha once Wii U, PS 4 falan getirdik bazi arkadaslara kutusuyla falan. Şundan getirebilir misin? http://www.amazon.com/KitchenAid-KSM150PSER-Artisan-Series-5-Quart/dp/B00005UP2P/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405105961&sr=8-1&keywords=kitchenaid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Lectre said: Dworgian said: Darqainu said: Komisyon orani sabit degil pek. Tasiyan arkadaslarin bavulunda kaplayacagi yer, tasirken cekecegi aciya gore iki tarafin da icine sinecegi bir seyler ayarlamaya calisiyoruz genelde. abi ben deliricem valla bak. 2 yıldır şundan istiyorum (smart mass - thinking putty) http://www.thinkgeek.com/product/5ac8/ ama kargosu üründen pahalı gelio tr a. yer de kaplamaz hem. getirtirsiniz mi? :D şundan bende istiyorum ya :< nedir abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 şimdi ben ufak tefek 50-60 tane şey istesem bi valiz tutsa bunlar 15kg civarı hepsine güzel bi getirme ücreti öderim ama sabit bi adres olması ve oraya gelecek kargoları 15-20 gün boyunca alıp biriktirecek, gelen kişiyle de gönderecek biri var mı orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Op abi amerikada bestbuyda steam wallet koduyla birlikte 50-60 dolara razer Mouselar satıyorlarmış, onlardan getirirsen en az 3 kişi talibiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Valla orda pek gezme sansi olmuyor acikcasi. Toplanti ivir zivirdan kalkip best buy'a gidip kodla mouse alma isine girilebilecegini sanmiyorum ne yazik ki. @Fistan o is olabilir ancak bu sefer baya dolduk. Aciliyeti yoksa bir sonraki gidise falan girisebiliriz o ise. Ofiste sabit insan var zaten binanin gorevlisi bizim adimiza kargolari teslim aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 klasik traş malzemeleri satan yerler var mı ki arkaşların gittiği yerlerde ? Varsa TABAC Stick sabun aldırmak isterim 5-6 adet. Tanesi 100 gram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Olabilir, sorarim. Internette satan yok mu direk ofise gondersek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 tamam güzel acelesi yok ara ara bakarım seferlere bu topicten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Darqainu said: "gibbon jibline" lazim, boyutlarina agirligina bak bir :) fazladan atariz olmadi, gercekten lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Goering said: Darqainu said: "gibbon jibline" lazim, boyutlarina agirligina bak bir :) fazladan atariz olmadi, gercekten lazim.. çok enteresan bi şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ipad mini retina 16gb kaça gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar