akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 500 Tl istiyorum set cok temiz her bir parca ayrı ayrı vakumlu poşetlenmiş durumda . Ayrıca istiyen olursa elimde bir kac lego tren setide mevcut . fiyat sorun Cok daha istiyen olursa 10 bin parca legoda verebilirim . Sanırım 2500 parca teknik cıkar iclerinden bir sürü set var ama kutularını attım ve karışık haldeler . bilgi için mesaj atın. mindstorms nxt kutusunda . Tren setleride kutularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Selam, Trenler hangileri? Elindeki diğer parçalar hangi sınıf; technic, city, creater? Alıcıyım, ciddiyim, ilgileniyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Kutuların gordugun plastikler hepsi agzına kadar lego doludur daha cok fazla foto olmasın diye cekmedigim kutular var. hic acılmamış kutular var. İstanbuldaysan ciddi alıcı isen gelip görmeni tavsiye ederim. Mesela 8880 technic car var bunun gibi cok iyi setler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Selam, ÖM attım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 kesin en kıymetli olan 8880'i cımbızla çekip almıştır içinden uyanık sfds. 8448 var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 geriye bişiler kalırsa alabilirim bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mind storm cok iyi fiyat ya. Yeni ota boka para harcayıp culsuzlasmasam kesin alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 alan adını hüseyin koysun bunun http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20090405143557/lego/images/2/25/LEGO_Mindstorms_NXT.jpg.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Selam, Bu satış geçersizdir, raftakileri bana vermedin X( (:P) Abim sağolsun güzelce ağırlayıp, kutuları kolumun altına sokuşturup yolladı adjasgdhjasgda Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Rica ederim . İyi günlerde kullanmanız dilegi ile. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Selam, Ufakları toparlayıp bulduğum yere tıkıyorum :P Hiç ilgim yokken Star Wars temalı ürünlerle doldum :P Sağda solda kalmış Lego eline geçerse haberim olsun abi ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Fotoğraflar tam legorgasm'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold__fire Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 selamlar öm attım detayları orada konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar