Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Yanan ekran kartımı değiştirirken bekletmişlerdi beni de Çizgi'de (tabii ben kart yandığı gün gidip yenisini aldığımdan umursamamıştım), ama bi sürü tantanadan sonra yollamışlardı yeni kartı. Ellerinde benim karttan olmadığı için bir üst modelini göndermişlerdi hatta ama yok müdür gelmedi, müdür onay vermeden değişimi gerçekleştiremiyoruz diye tonla uğraştığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Hayatimda duymadigim rus sitesinden 4x MSAA 1080p singleplayer benchmark baya guldurdu. Mantle aktif mi diil mi o bile belli diil. Duzgun multi benchmark bulamadim ama 1080p Directx gpu2014 MSAA'siz benchmark var Anandtech'in al: Anandtech GPU2014 - Battlefield 4 290x, 780TI'in 10 fps altinda, CF yapilmis hali de 10 fps ustunde. Radeon'lar DirectX'de duzgun calissaydi Mantle diye birseyle ugrasmazlardi. Ha ne var, ugrassinlar, elbet bir gun cop DirectX'in yerini alir. O gun bugun degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 10 fps altında, 100-200$ da altında aynı zamanda yalnız bi anormallik göremedim ben bu bağlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bright said: Radeon'lar DirectX'de duzgun calissaydi Mantle diye birseyle ugrasmazlardi. guldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Dworgian said: Yanan ekran kartımı değiştirirken bekletmişlerdi beni de Çizgi'de (tabii ben kart yandığı gün gidip yenisini aldığımdan umursamamıştım), ama bi sürü tantanadan sonra yollamışlardı yeni kartı. Ellerinde benim karttan olmadığı için bir üst modelini göndermişlerdi hatta ama yok müdür gelmedi, müdür onay vermeden değişimi gerçekleştiremiyoruz diye tonla uğraştığımı hatırlıyorum. Baba, adamlar çakkal. 300 liralık ekran kartına yahut anakarta sorun yokken bile değişim çıkarıp forumlarda konu açtırıp nam salıyorlar, poz kesiyorlar. Ama 1000+ liralık ekran kartı yahut anakart götürdüğünde hemen çirkefe yatıyorlar sorun yok diye. Google'da 15 dakikalık arama yapsam bir sürü Asus elit model anakart, ekran kartı şikayeti bulur çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ben hala bekliyorum birinin çıkıp "AMD çok ısınıyor" demesini. Yoksa onun yerini driver mevzusumu aldı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 AMD has no drivers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 jonq said: Ben hala bekliyorum birinin çıkıp "AMD çok ısınıyor" demesini. Yoksa onun yerini driver mevzusumu aldı!! amd sux nvidia ftw :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 "Max Damage" said: Baba, adamlar çakkal. 300 liralık ekran kartına yahut anakarta sorun yokken bile değişim çıkarıp forumlarda konu açtırıp nam salıyorlar, poz kesiyorlar. Ama 1000+ liralık ekran kartı yahut anakart götürdüğünde hemen çirkefe yatıyorlar sorun yok diye. Google'da 15 dakikalık arama yapsam bir sürü Asus elit model anakart, ekran kartı şikayeti bulur çıkarırım. valla benim kart 250 liralık karttı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Dworgian said: "Max Damage" said: Baba, adamlar çakkal. 300 liralık ekran kartına yahut anakarta sorun yokken bile değişim çıkarıp forumlarda konu açtırıp nam salıyorlar, poz kesiyorlar. Ama 1000+ liralık ekran kartı yahut anakart götürdüğünde hemen çirkefe yatıyorlar sorun yok diye. Google'da 15 dakikalık arama yapsam bir sürü Asus elit model anakart, ekran kartı şikayeti bulur çıkarırım. valla benim kart 250 liralık karttı ya =) Tamamdır işte. 900-1500 lira arası bir kart olsa bak bakalım değişim çıkarırlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar