Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Çok müspet bir post olmuş seninki de tebrik ederim. http://www.allaboutbirds.org/Page.aspx?pid=1784 Burada dediğine göre ben haksızım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 AHAH BÖYLE Bİ HAKSIZLIK YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 offf istanbulda hiçbir yer doğru düzgün kumru yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Civcivhead said: Çok müspet bir post olmuş seninki de tebrik ederim. http://www.allaboutbirds.org/Page.aspx?pid=1784 Burada dediğine göre ben haksızım evet. haksızdın yine malesef çünkü kumrunun özelliği değil konu güvercin vs kumru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Şuradan çıkarım yapıyorum. said: Collared-doves are also known to be aggressive and behaviorally dominant over similar species. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Pati Pet'e alsaydık sizleri yahu :) Yuvayı korumak için elinden geleni yapmışsın. Dediğiniz gibi yumurtalara direk dokunmak uzun vadeli olarak sakıncalı. Anne yeni çare bulacaktır, foto isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Evden çıktım en son eğer anne ve babası gelmeseydi diye tedbiri alıp şırınga ve buğdayda da almıştım neyse ki geldiler ve bakıyorlar. Hatta kutunun içinde olması çok daha iyi oldu en azından yavrunun atlayıp düşme şansı yok. Ev sahibi ile de konuştum en azından uçana kadar bekleyin rahatsız etmeyin dedim kısa zamanda uçarlar. Zaten haftaya eve uğrayacağım ona göre anne kumru ile beraber yakalayıp eve taşıma planı yaptım. Kısacası kurtarma operasyonu başarılı, herşey normal bir tane de fotoğraf çektim onu da paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Kumrular biraz yuva yapma konusunda beceriksiz. Gecende bizim pederlerin dengesiz bir saksina yuva yapmislar. Tek yumurta olarak. 4 gun sonra saksi ve yumurtayi yerde bulduk. Artik kargalar mi saldirdi, kendileri mi devirdi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Neredeyse bir yıl oldu neyse efendim bizim ki büyüdü taşındığım evde pek uzak değildi geldi yine yuva yapmaya bu seferde klima fanın üstüne yapacaktı bu sefer kovdum klima çalışır zarar verir falan diye. Arada nargile içerken balkona uğruyor hergele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ula şaka maka kumru tamelemişsin helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ayni kumru oldugunu nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Antalyaspor taraftarların büfesi on numara yapıyor kumruyu, istanbulda haslayıp yalandan iki döndürüyor pişirdim diye veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar