Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumru Yuvası Taşımak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Civcivhead said:

Çok müspet bir post olmuş seninki de tebrik ederim.
http://www.allaboutbirds.org/Page.aspx?pid=1784
Burada dediğine göre ben haksızım evet.

haksızdın yine malesef
çünkü kumrunun özelliği değil konu
güvercin vs kumru
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pati Pet'e alsaydık sizleri yahu :)

Yuvayı korumak için elinden geleni yapmışsın. Dediğiniz gibi yumurtalara direk dokunmak uzun vadeli olarak sakıncalı. Anne yeni çare bulacaktır, foto isteriz :)
Mesaj tarihi:
Evden çıktım en son eğer anne ve babası gelmeseydi diye tedbiri alıp şırınga ve buğdayda da almıştım neyse ki geldiler ve bakıyorlar. Hatta kutunun içinde olması çok daha iyi oldu en azından yavrunun atlayıp düşme şansı yok. Ev sahibi ile de konuştum en azından uçana kadar bekleyin rahatsız etmeyin dedim kısa zamanda uçarlar. Zaten haftaya eve uğrayacağım ona göre anne kumru ile beraber yakalayıp eve taşıma planı yaptım. Kısacası kurtarma operasyonu başarılı, herşey normal bir tane de fotoğraf çektim onu da paylaşırım.
Mesaj tarihi:
Kumrular biraz yuva yapma konusunda beceriksiz. Gecende bizim pederlerin dengesiz bir saksina yuva yapmislar. Tek yumurta olarak. 4 gun sonra saksi ve yumurtayi yerde bulduk. Artik kargalar mi saldirdi, kendileri mi devirdi bilinmez.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Neredeyse bir yıl oldu neyse efendim bizim ki büyüdü taşındığım evde pek uzak değildi geldi yine yuva yapmaya bu seferde klima fanın üstüne yapacaktı bu sefer kovdum klima çalışır zarar verir falan diye. Arada nargile içerken balkona uğruyor hergele.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...