barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bonsai'ye başlayayım diyorum. ağacımı bile seçtim. http://www.bonsaihunk.us/pic/ScheffWeb/11Fubanyan.jpg Dwarf Schefflera diyorlar. Nereden getirtmek lazım. Kazıklanmayayım şimdi. Şimşiri kaktırmasınlar Dwarf Schefflera diye. var mı yapan eden hiç forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kimyasala bulaşma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 başlığı vardı biri detaylı detaylı yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6m5l_vrrs2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 lan çiçek olan bu. patlatmayın topiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 pinus nigra denedim ben de fazla sulamışım kökü küflendiydi dikkat et sulama zamanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 önce bonsainin ne oldugunu iyice bi araştır derim şimşiri kaktırmasınlar demişsin de şimşir bonsaisi söylediğin ağaçtan daha değerli muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bonsai'nin ne olduğunu biliyorum. Şimşir'in de bonsai olabileceğini biliyorum. ama istemiyorum. istediğim ağaç belli. Türkiye'de şimşir çoğunlukta ve bonsai diyince sadece onu veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Yalovada var 1 tane buyuk bonzaiyici hatta hem muze hem magazaydi sanirim adini unuttum ama ozdilek yalovanin yaninda hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bonsaiye başlamak bonsai alarak mı oluyor küçük bi fidan bulup kendin yaparak başlasan daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bu 25 30 senede büyümüyor mu ya? geçen bizim patronla baktıydık olmuşları çok pahalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ne işe yarıyor bu uyuşturucu m veriyor meyve olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Fistan said: bonsaiye başlamak bonsai alarak mı oluyor küçük bi fidan bulup kendin yaparak başlasan daha zevkli Öyle yapacagım zaten. Ama üstte söylediğim bitkiyi arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Liebe said: bu 25 30 senede büyümüyor mu ya? geçen bizim patronla baktıydık olmuşları çok pahalıydı Bitkiden bitkiye değişiyor. Üstte yolladığımın biraz daha küçüğü 10-15 senede olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Liebe said: http://www.youtube.com/watch?v=6m5l_vrrs2c Ben bu adamlarla ayni ulkede yasamayi hak edecek ne yaptim diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar