Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10/10

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vivavale said:

olm öyle demeyin ya. boy çok önemli :(

@forgiver

1.75 benim boy. abi mesele o değil ya boyu kısa hatunun yanına geldi mi çok kötü duruyor ya.

ANLAYAMAZSINIZ

180-190 olsan neyse

arada bir karış bile fark yok
Mesaj tarihi:
Arkadaslar forumda boyunun uzunlugu nedeniyle kiz begenmeme hakkina sahip yalniz bir kisi var.

O kisi gelip ezsin,

Geri kalanlar sktrip gidebilir.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

kısa boylu kız olmuyor ya
çocuk gezdiriyomuş gibi

öyle deme
gerçekten kısa boylu kız sevenler olabilir

http://i.imgur.com/ccVG8bu.gif

yok lan şaka yaptım
kim sever cüceyi lel

Mesaj tarihi:
Esh said:

Arkadaslar forumda boyunun uzunlugu nedeniyle kiz begenmeme hakkina sahip yalniz bir kisi var.

O kisi gelip ezsin,

isim ver.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

olm öyle demeyin ya. boy çok önemli :(

@forgiver

1.75 benim boy. abi mesele o değil ya boyu kısa hatunun yanına geldi mi çok kötü duruyor ya.

ANLAYAMAZSINIZ

vivavale said:

abi şu hatunun kaşı gözü burnu aynı bi hatun var elimde sıfır daha ama boyu çok kısa ya 1.58 mi ne, kilosu da ideal pelinden zayıf. hatun yazıp duruyor ama içimden gelmiyor nasıl etsem
Mesaj tarihi:
Esh said:

O kisi gelip ezsin,

abi boy uzunluğuna gelene kadar

fapten nasır tutmuş barnaklarla kız beğenmemek
Mesaj tarihi:
Seele said:

Esh said:

O kisi gelip ezsin,

isim ver.

kalite çok düştü olm forumda kendimi feda ediyorum.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

abi şu hatunun kaşı gözü burnu aynı bi hatun var elimde sıfır daha ama boyu çok kısa ya 1.58 mi ne, kilosu da ideal pelinden zayıf. hatun yazıp duruyor ama içimden gelmiyor nasıl etsem

Abi sen onu bağa yönlendir, 1,88im ama olsun kolumun altına alır götürürüm Pelinin kopyasıysa ahah
Mesaj tarihi:
vivavale said:

duvardan duvara :)o
Mesaj tarihi:
Theridone said:

1.75'im ben kız arkadaşımla aramda 1.60'tı kız arkadaşım gayet mutluyduk lan. boydan yana sıkıntı çekmedim dfg

kız arkadaşınla aran 1.60 mıydı
  • Yeni Oluştur...