Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetersiz depolama alani

DoruK

Öne çıkan mesajlar

abi bu illet onceki telefonumda da vardi simdikinde de basladi. androidin gerizekali taraflarindan biri sanirim

diskte bi ton alan var gel gelelim google searchu guncelle diyorum google playden indiriyor indiriyor kuracagi zaman yetersiz storage diyor. bu yuzden 20mb ustu uygulamalari guncelleyemiyorum.

bir daha kuramayacagim banka uygulamalari falan var telefonda o yuzden formati bas gec de yapamiyorum. bu aptal sorunu yasayan var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

abi bu illet onceki telefonumda da vardi simdikinde de basladi. androidin gerizekali taraflarindan biri sanirim

diskte bi ton alan var gel gelelim google searchu guncelle diyorum google playden indiriyor indiriyor kuracagi zaman yetersiz storage diyor. bu yuzden 20mb ustu uygulamalari guncelleyemiyorum.

bir daha kuramayacagim banka uygulamalari falan var telefonda o yuzden formati bas gec de yapamiyorum. bu aptal sorunu yasayan var mi?

demiş adam
Sosyal ağlarda paylaş

Programları default internala yükleyince oluyor

vaperon said:

Neyse, telefonda dahili hafızada muhtemelen yer kalmamış. Ayarlardan uygulamalara gir, orada uygulamalardan kullanmadıklarına tıkla ve sd karta taşı.

Çözüm bu, app managerdan tek tek uğraşman lazım. Androidin sevmediğim özelliklerinden biri, ya da bizim samsunglar yapıyor sadece bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...