DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 abi bu illet onceki telefonumda da vardi simdikinde de basladi. androidin gerizekali taraflarindan biri sanirim diskte bi ton alan var gel gelelim google searchu guncelle diyorum google playden indiriyor indiriyor kuracagi zaman yetersiz storage diyor. bu yuzden 20mb ustu uygulamalari guncelleyemiyorum. bir daha kuramayacagim banka uygulamalari falan var telefonda o yuzden formati bas gec de yapamiyorum. bu aptal sorunu yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 16gb mikrokart taktım telefon sapıttı sonra bi fotoyu karta birini belleğe kaydediyor ayarlar yamuldu amk android yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Android zaten baş belası ya, ondan sonra laf edince koruma kalkanları açıyorlar, ne varsa appleda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 appleda data senkronu problem. şu apple android gibi flash drive olsa mis gibi olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Apple'da bir şarj yok. Neyse, telefonda dahili hafızada muhtemelen yer kalmamış. Ayarlardan uygulamalara gir, orada uygulamalardan kullanmadıklarına tıkla ve sd karta taşı. Bu da nasıl bir kafaysa, dolduran sensin, niye doldu diye kızan da sen. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 DoruK said: abi bu illet onceki telefonumda da vardi simdikinde de basladi. androidin gerizekali taraflarindan biri sanirim diskte bi ton alan var gel gelelim google searchu guncelle diyorum google playden indiriyor indiriyor kuracagi zaman yetersiz storage diyor. bu yuzden 20mb ustu uygulamalari guncelleyemiyorum. bir daha kuramayacagim banka uygulamalari falan var telefonda o yuzden formati bas gec de yapamiyorum. bu aptal sorunu yasayan var mi? demiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 dedi sd kart ile dahili hafızanın ayrı olduğunu bilmeyen apple kullanıcısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Yedeklerini al, format at, en kısa yoldan en etkili yol, onun dısında bi bide cache temizlemeyi deneyebilirsin ama sanmıyorum sorunu çözsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 dahili depolamayı ne dolduruyor bir bak abi hiç böyle bir sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Programları default internala yükleyince oluyor vaperon said: Neyse, telefonda dahili hafızada muhtemelen yer kalmamış. Ayarlardan uygulamalara gir, orada uygulamalardan kullanmadıklarına tıkla ve sd karta taşı. Çözüm bu, app managerdan tek tek uğraşman lazım. Androidin sevmediğim özelliklerinden biri, ya da bizim samsunglar yapıyor sadece bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 vaperon said: dedi sd kart ile dahili hafızanın ayrı olduğunu bilmeyen apple kullanıcısı...sd kart falan yok 32gb dahili hafiza var sadece. yarisi bile dolu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bi tane daha hafızan var işte, sd olsaydı toplam 3 olacaktı. Internal memory ya da device memory olması lazım toplamda 2GB falan en fazla. Sıkıntı onun dolmasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 eyvallah ya niye 2 gb ile sinirlamis salak telefon hafiza degil mi iste kullan alayini hiyar chrome da 300 mb kapliyormus zaten sildim gitti sanki gta 5 anasini satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar