dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 sizce de değiller mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 tamam da nasıl anlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 olm kimisi muhteşem kadınlarla birlikte kimisi kadın bulamazsa muhteşem işlerle müthiş paralar kazanıyorlar bunları da tutturamayanlar yurtdışına falan gidiyor yerleşiyor ulan resmen benden başka herkes yaşıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bi aynaya bak geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 sosyal medyadan uzaklaş biraz. sokağa çık. küçükköydeyim kömür kokuyor anasını sattığım yeri. gel de göstereyim sana yurtdışına gidenleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 düşünsene adam ingilterede doğmuş ben burada şans mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 lan adamın tekini öğrendim şimdi herif adana dan kalkmş gelmiş üni yok bişey yok 18bin lira maaş alıyormuş yazılım ayağına helal olsun dedim döndüm yine bunalım çukuruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Fistan said: bi aynaya bak geçer daha da moralim bozuluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Llama said: düşünsene adam ingilterede doğmuş ben burada şans mı lan bu sanıyorum %80 olasılıkla falan daha şanslısın. İngiltere kolay yaşınabilecek bir yer değil. Hadi ABD, Almanya vs. desek neyse. Onu geçtik lan İsveç'te vs. doğanlar var onlara şaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 şahin sucuklarından mini kazanan arkadaşım var benim. herif kendi arabasını da yeni almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 dünyada 7 milyar insan var. rahat 2 milyarından iyi durumdasın. ağlama çalışmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 8 sene once beleşe yazdığım bordro programını guncelleme ayağına 2k aldım. C++ source u da vermişim elemanlara exeyle beraber 2 saatte 3 değişken seğiştirip 1 void ekledim Bende şanslıyım lan 😉 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar