Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul İkinci Çağ MMORPG

rambo53

Öne çıkan mesajlar

@moriarty

tavsiyeleriniz için teşekkürler. Dediğiniz gibi şu andan itibaren reklamlara yönelmeliyiz.

@hadibea

hataların düzeltilmesinden sonra dediğiniz gibi grafik konusuna eğileceğiz. Ancak bahsettiğiniz gibi EA her hangi bir sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum çünkü UO her yönüyle ayağa düşmüş bir oyun. Biz grafiklerin kalitesini arttırmak için yenilemek istiyoruz. Zeka olayı ise Zeka kaç ise yarısı kadar skill 100 leyebilirsiniz. Oyunda 50 yetenek var. Zeka 100 olduğunda bu 50 yetenek full olabilir.

@Argoel

Çalışıyor ama archery tek bir yetenek değil. Elinizdeki silaha bağlı değişiyor. Hangi silahı kullanmak istediğinizi belirtirseniz daha çok yardımcı olabilirim.

@calvaria

Bu hatayı bugün düzelteceğiz. Şu anlık chrome ile girebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misal archer karakter yarattım ve elime longbow aldım str yetersiz dedi. Sonra Longbow u shortbow ile değiştirip oklarımı da alıp inek katletmeye gittim ama yaklaşık 50-60 atışın tamamı ıskaladı.
Ben de şuan npc lerin ai leri pek gelişmediği için (camptan dışarı çıkmıyorlar) bu olay abuse edilmesin diye kapattınız sanmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

@Argoel

İsabet oranını etkileyen faktörler var. Öncelikle KISA YAY silahı için 3 yeteneği teach yapıp öğrenmelisiniz. Subay isimli NPC den 1-kısa yay 2-okçuluk 3-menzilli silahlar yeteneklerini teach yapmalısınız. He bu arada karakter yaratırken EGK (el göz kordinasyonu) özniteliğini 100 almanızı öneriyorum. Ayrıca at üstünde ve ya hareketli bir şekilde ok atmaya çalışırsanız çok yüksek ihtimalle ıskalarsınız.

Kamplardaki npc ler ise oyuncuların daha rahat gelişmesi için o şekilde ayarlandı. Önemli npc ler kapalı alanlarda olduğu için bu şekilde olmasında bir zarar görmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gözüme çarpan binek hızının çok hızlı olması. aynı şekilde npcler de gereksiz hızlı. ability based bi yapıda olmayan oyunda bu kadar hızlı koşarak pvp çok zor olur gibi duruyor. state sync. için nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz bilmiyorum ama npc ve binek hızlarını yavaşlatırsanız oynarken gerekli olan veri trafiğini de azaltırsınız.(ipy'nin binekleri kaldırması gibi)

kontrollerde de bi tuhaflık var. buz üstüne gidiyormuşuz gibi koşarken dönünce bi miktar kavis çizerek dönüyor. bunu animasyonla kotarırsanız güzel görünebilir de şu grafik, şu konsept, şu oynayış için gereksiz geldi bana. zart diye koşarken yön değiştirsin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Güç , EGK vs. statları haftada 1 güçlendirme gelmesi bence çok büyük bir adaletsizlik. Onun yerine level sistemi koyun. Levelin karakter üstünde başka bir güçlendirmesi olmayacak sadece statlara etki edecek şekilde. Örneğin max 250 level olacak ve her 2 levelde 1 stat güçlendirmesi verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

imam'a katılıyorum, yetenekler arttığı zaman hızlar daha da artacak, herkes uçarak oynayacak.

yani en azından bütün hızlar x0.8 olacak şekilde bi ayarlama yapılabilir bilmiyorum. Belki de göz alışır oynadıkça.

özellikle NPC'ler için daha ayrıntılı bir AI çalışması yapılmalı ve şu abuk subuk hızlı koşuları azaltılmalı.. en azından. atak verince hızlansınlar..
Sosyal ağlarda paylaş

@KillJoy

Oyun çıkalı 1 yıl olmuş diyelim ve sen yeni gördün başladın. 1 yıl önce sadece karakter yaratan adamı yakalaman imkansız. Çünkü sen 1 yıl oynasan dahi o adam 2 yıllık olacak. Arada kapanmayacak bir fark olacak. Haftalık olarak stat gelmesi bana mantıklı gelmedi , bende sadece level örneğini verdim. Başka türlüde olabilir tabi. Ne bileyim görev yaparak stat kasılabilir , boss vari npclerden kitap olarak düşebilir vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun yetkilisi in-game ye müdahale ediyor. Sanırsın bayram harçlıklarıyla açılmış uo serverları gibi. Onlar bile biraz daha ciddi. Gelip direk saldırıyor , öldürüyor. Ondan kaçmama rağmen yanıma teleport olmalar falan. Böyle kurumsal bir oyun düşünen birine yakıştıramadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Freemium said:

Oyun yetkilisi in-game ye müdahale ediyor. Sanırsın bayram harçlıklarıyla açılmış uo serverları gibi. Onlar bile biraz daha ciddi. Gelip direk saldırıyor , öldürüyor. Ondan kaçmama rağmen yanıma teleport olmalar falan. Böyle kurumsal bir oyun düşünen birine yakıştıramadım.

Kimden bahsediyorsunuz ? Oyunda tek yetkili benim ve bende oyunculara cevap yazmaktan başka bir şey yapmıyorum. Olayı biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim.

Oyun şu an BETA. sıkıntılarını halledince güzel bir oyun olacağına inanıyorum. Bayram harçlıkları ile açılmış sunucu için 3 yıla yakındır 50 bin satırdan fazla kod yazıldı. Lütfen biraz anlayış gösterin.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...