Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Internet sitesinde daha yazmiyor ama yeni paketler ve taahhutler ile geliyor Tivibu. Su kadarini ogrenebildim ben: Birincisi tum Tivibu ev paketlerine Tivibu Web ve Tivibu Cep dahil artik. Ilkel paket olan duz Tivibu paketi 24 ay taahhut ile 9,99₺ (Internet sitesinde yazan tek sey bu su anda). En buyuk paket her seyin dahil oldugu 24 ay taahhut ile 24,99₺, 12 ay taahhut ile 27,99₺. Bunlarin disinda bu ikisinin arasinda fiyatlara Tivibu Ev Belgesel|Dizi|Sinema paketleri dagitilmis. Telefon edip oteki paketleri de detayli ogrenebilirseniz, Agustos'da basliyorlarmis uye alimina. Telefon edil Tivibu Ev Full'a gectim ben simdiden ama Agustos'da kullanmaya baslayacagim, Maxi Plus paketine aldilar simdilik. En uygun TV seyi Tivibu oldu boylece. Tivibu Web ve Tivibu Cep'in 9,99₺ olan paket ile bile gelmesi guzel, TV izleyecegim zaman bilgisayardan izlerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hiç araştırmadım merak edip ama tivibu normal dsl hattından stream yapmıyor mu? bant genişliği yemiyor mu haliyle? 16 mb bağlantım var güya ama zaten altyapı yetmediği için 12 mb alıyorum. tivibu işin içine girince bu değer daha da düşmüyor mu? bi aydınlatın nadiren de olsa tv izliyorum ve uydu olayı gerçekten çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ayrı kanal açılıyor. 16mbit bağlantın varsa ona karışmayıp + 4 mbit daha veriyorlar. 20 mbit oluyor bağlantın, 4'ünü bu iş için ayrı çekiyor. Her yere bağlanmıyor Tivibu, özellikle senin gibi böyle bağlantı kaybı sorunu yaşayan bölgelere çekilince ileride bazı sorunlar çıkabiliyor. Sorumsuz personel bazen + iş yazsın diye vs. hemen kontrol etmeden bağlıyor vs. sonra belasını yöneticiler çekiyor asdfsd Alacaksanız Vestel'in yeni siyah kutusundan alıcı alın bu arada, eskisi aşırı ağır çalışıyor. Bu arada bir önceki pakette de en iyi yayın platformu Tivibu'ydu. Biz işte 5 yıl falan oldu sanırım, betasından beri kullanıyoruz harika bir alet. Bir sonraki ihalede süper ligi de alacaklar. NBA vs. de düşünüyorlar ileride de yayın haklarının düşmesini vs. bekleyecekler işte asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Modeme baktim simdi, iptv farkli hattan calisiyor, benimkini paylasmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Fiyat olarak Teledunya daha uygundu eskiten, hersey dahil 36₺ idi. Bu ama hem 25₺, hem de Cep ve Web hediye. Web'i cok kullanirim ben sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 imamizer said: hiç araştırmadım merak edip ama tivibu normal dsl hattından stream yapmıyor mu? bant genişliği yemiyor mu haliyle? 16 mb bağlantım var güya ama zaten altyapı yetmediği için 12 mb alıyorum. tivibu işin içine girince bu değer daha da düşmüyor mu? bi aydınlatın nadiren de olsa tv izliyorum ve uydu olayı gerçekten çok dandik. tivibu web kullanırsan yiyor hattan. ciğaz alırsan yemes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar