riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Cenk ne diyo acaba bu duruma. http://webtv.radikal.com.tr/turkiye/8214/muebbet-sahur-muhabbetleri.aspx
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bu adamin hardcore musluman oldugunu onceden seyetmistik galiba bi yerde.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 fede said: komik olmamasından belliydi zaten
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 isteyen istediğine inansın abi bize ne. keşke tüm müslüman olduğunu iddia edenler erdem bey gibi olsa.
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 aha kadrolu "herkes inandığını yaşasın yhaa size ne" adamı da geldi.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 valla nasıl ayar verdin bana ya. kapatıyorum bilgisayarı şu an.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 hayır zaten memlekette 3-5 tane adam kalmış keyif veren, onlarıda şöyleymiş böyleymiş yargılamayalım bari.
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ikisi de geyik tipler dini görüşü fark etmez.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 abi adam idndar oaliblir, ki programa çağırdığı adamlar islam felsefesi dalında akademisyen anladığım kadarıyla yani din felsefesini bu şekilde işleseler her yerde en azından din felsefesi tartışılıyor deriz öyle diğer lavuklar gibi "manyak mısın tabii k ide günah" kafasında din programları yerine adam işin daha kaliteli tarafını işliyor yani ben 3 dakikalık videodan bunu anladım devamını izleyip de "abi o öyle değil" diyen varsa aydınlatırsa beni sevinirim "a yanılmışım lan pardın" deriz en nihayetinde
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 1 saatlik program için 10k$ versinler kuranı hatim indiririm
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 BabacumMostors said: abi adam idndar oaliblir, ki programa çağırdığı adamlar islam felsefesi dalında akademisyen anladığım kadarıyla yani din felsefesini bu şekilde işleseler her yerde en azından din felsefesi tartışılıyor deriz öyle diğer lavuklar gibi "manyak mısın tabii k ide günah" kafasında din programları yerine adam işin daha kaliteli tarafını işliyor yani ben 3 dakikalık videodan bunu anladım devamını izleyip de "abi o öyle değil" diyen varsa aydınlatırsa beni sevinirim "a yanılmışım lan pardın" deriz en nihayetinde abi o öyle değil programın ilerleyen saatlerinde kâfir kanını gargara yapıyolar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bilmiyordum çok iyi oldu. izlerim ben hep bunu
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 adamın komik olmadığını yazdım ben sadece. eskiden de komik değildi. dine yönelen insanın mizah duygusunun gelişmiş olmasını beklemem zaten. dine kabullenme mizah başkaldırı lan. adamın içinde varmış. yoksa dindarmış değilmiş ona hiç bişey demedim.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 cenkle erdemi seviyorum bana komik geliyolar
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 beraberken fena değiller de tek takılınca sıçıyolar biraz dskfsşf
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Fistan said: cenkle erdemi seviyorum bana komik geliyolar fistan'ı heklemişler glb
Öne çıkan mesajlar