yuttum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Araştıra araştıra tor browser ile epey kurcaladım,adamlar bomba yapımı felan satıyorlar neyse saçma sapan açık içerikler vardı ancak ölüler üstünde yapılan bir resim gördüm,işte o zaman toru kaldırdım,millet sapıklıktan ölülere halleniyor, bunları nasıl tutuyorlar lan kendimden utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 vay anasını ne biçim yermiş orası. link var mı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bomba yapimini heryerde bulursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 deepweb ve ehüeh tor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ölü insana tecavüz etmek canlısına tecavüz etmekten daha "sapıkça" değil. ya da canlı insana tecavüz etmek ölüsüne tecavüz etmekten daha "normal" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yok daha sapıkca, ve daha normal, sadece daha az kötü. sapıklık ve normal tanımları etikle ilgili deil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bir insanı bi eve kapatıp ona rızası dışında günlerce tecavüz etmek mi ölü bi insana tecavüz etmek mi daha "sapıkça", "canice", "vicdansızca" bir eylem? bu arada etiğin konusu sonsuza yakınsar derecede geniştir. "o, bu, şu; etiğin konusu olmaz" diye bir kaide olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 benim mi vicdanımı etiğimi vs vs sorguluyosun yoksa "sapık" kelimesinin anlamınımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 olu bi insan ne lan, cesed iste o, bi olayi yok artik, curuyup gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 mısırda yasal hale getirmeye çalışıyorlardı en son ölüyle cinsel ilişkiyi. islam fuck yeah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ölü hissetmiyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 zaten farkındaysan o kelimeleri tırnak içine kullanıyorum. sapık; anormal, tuhaf davranışları olan demek, onu da belli genel geçer kurallara, yasalara, geleneklere göre değerlendiriyorsun. ama benim düşünceme göre canlı insana, işkence ederek, zorla tecavüz etmek, ölü insana tecavüz etmekten daha az "canice" ve "sapıkça"dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o zaman son cümleni tekrar oku biyik, sanırsam aslında tam tersini düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 peki ya öldürüp tecavüz etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o su biyik beni deli ediyor. okurken yoruluyorum yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 işte cüce de onu soruyor. ikiniz de aynı şeyleri söylüyorsunuz, o daha kısa yoldan söyledi. açıyorsan da başka bişi mi sorguluyorsun kafası da oradan aga. durduk yere muhabbeti anladım işe gitmeden önce. dahil oldum ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 fistik atmayin su ilgi meraklisina. gotum gotum geliyor her topige sumuk gibi de yapisiyor. Yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 moncici said: peki ya öldürüp tecavüz etmek? tecavüz insan gururu için fazla degrading aga. öldürmekten bile. o yüzden o bile insana tecavüz edip, öldürmekten, son saniyelerini bunun degradeinin depresyonuyla ölümün tatlı yanına bırakmak... bi de tüm çirkinliğiyle tecavüz edip bırakmak var ki o herşeyden öte. yani aslında duygusallığı, ya da toplumsal değerleri bi kenara atarsan, ölüye tecavüz etmenin sapıklığı, diğerlerinden daha kabul edilbilir insani anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tecavüz ederek öldürmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ben yazdığımı anlamadım da, işte sonunda tecavüz kötü aga canlıya. yapmayın. onun kararının mercisi de ben değilim lan ya da yapın ne bileiyim. bana yapmayın. haklarıma tecavüz etmeyin falan fişmekan. kendimi sorgulama editiydi lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bitkisel hayatta tecavüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 rule 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 oluye tecavuz daha sapik daha az cani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesela Tecavüz ederken birini öldürürseniz o kasti öldürmeye girmiyor... Kaza cezası alıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 pardon kazayla duvardan duvara vurmuşum bi anlık hormon fırlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar