Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deepweb .. girmez olaydım


yuttum

Öne çıkan mesajlar

Araştıra araştıra tor browser ile epey kurcaladım,adamlar bomba yapımı felan satıyorlar neyse saçma sapan açık içerikler vardı ancak ölüler üstünde yapılan bir resim gördüm,işte o zaman toru kaldırdım,millet sapıklıktan ölülere halleniyor, bunları nasıl tutuyorlar lan kendimden utandım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir insanı bi eve kapatıp ona rızası dışında günlerce tecavüz etmek mi ölü bi insana tecavüz etmek mi daha "sapıkça", "canice", "vicdansızca" bir eylem?

bu arada etiğin konusu sonsuza yakınsar derecede geniştir.
"o, bu, şu; etiğin konusu olmaz" diye bir kaide olamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten farkındaysan o kelimeleri tırnak içine kullanıyorum.
sapık; anormal, tuhaf davranışları olan demek, onu da belli genel geçer kurallara, yasalara, geleneklere göre değerlendiriyorsun.

ama benim düşünceme göre canlı insana, işkence ederek, zorla tecavüz etmek, ölü insana tecavüz etmekten daha az "canice" ve "sapıkça"dır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

peki ya öldürüp tecavüz etmek?


tecavüz insan gururu için fazla degrading aga. öldürmekten bile. o yüzden o bile insana tecavüz edip, öldürmekten, son saniyelerini bunun degradeinin depresyonuyla ölümün tatlı yanına bırakmak... bi de tüm çirkinliğiyle tecavüz edip bırakmak var ki o herşeyden öte. yani aslında duygusallığı, ya da toplumsal değerleri bi kenara atarsan, ölüye tecavüz etmenin sapıklığı, diğerlerinden daha kabul edilbilir insani anlamda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazdığımı anlamadım da, işte sonunda tecavüz kötü aga canlıya. yapmayın.

onun kararının mercisi de ben değilim lan ya da yapın ne bileiyim. bana yapmayın. haklarıma tecavüz etmeyin falan fişmekan.

kendimi sorgulama editiydi lan resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...