yuttum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Araştıra araştıra tor browser ile epey kurcaladım,adamlar bomba yapımı felan satıyorlar neyse saçma sapan açık içerikler vardı ancak ölüler üstünde yapılan bir resim gördüm,işte o zaman toru kaldırdım,millet sapıklıktan ölülere halleniyor, bunları nasıl tutuyorlar lan kendimden utandım.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 vay anasını ne biçim yermiş orası. link var mı kardeş
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bomba yapimini heryerde bulursun zaten
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ölü insana tecavüz etmek canlısına tecavüz etmekten daha "sapıkça" değil. ya da canlı insana tecavüz etmek ölüsüne tecavüz etmekten daha "normal" değil.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yok daha sapıkca, ve daha normal, sadece daha az kötü. sapıklık ve normal tanımları etikle ilgili deil pek.
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bir insanı bi eve kapatıp ona rızası dışında günlerce tecavüz etmek mi ölü bi insana tecavüz etmek mi daha "sapıkça", "canice", "vicdansızca" bir eylem? bu arada etiğin konusu sonsuza yakınsar derecede geniştir. "o, bu, şu; etiğin konusu olmaz" diye bir kaide olamaz.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 benim mi vicdanımı etiğimi vs vs sorguluyosun yoksa "sapık" kelimesinin anlamınımı?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 olu bi insan ne lan, cesed iste o, bi olayi yok artik, curuyup gidicek.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 mısırda yasal hale getirmeye çalışıyorlardı en son ölüyle cinsel ilişkiyi. islam fuck yeah?
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 zaten farkındaysan o kelimeleri tırnak içine kullanıyorum. sapık; anormal, tuhaf davranışları olan demek, onu da belli genel geçer kurallara, yasalara, geleneklere göre değerlendiriyorsun. ama benim düşünceme göre canlı insana, işkence ederek, zorla tecavüz etmek, ölü insana tecavüz etmekten daha az "canice" ve "sapıkça"dır.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o zaman son cümleni tekrar oku biyik, sanırsam aslında tam tersini düşünüyorsun.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 o su biyik beni deli ediyor. okurken yoruluyorum yemin ederim.
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 işte cüce de onu soruyor. ikiniz de aynı şeyleri söylüyorsunuz, o daha kısa yoldan söyledi. açıyorsan da başka bişi mi sorguluyorsun kafası da oradan aga. durduk yere muhabbeti anladım işe gitmeden önce. dahil oldum ya lan.
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 fistik atmayin su ilgi meraklisina. gotum gotum geliyor her topige sumuk gibi de yapisiyor. Yapmayin etmeyin.
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 moncici said: peki ya öldürüp tecavüz etmek? tecavüz insan gururu için fazla degrading aga. öldürmekten bile. o yüzden o bile insana tecavüz edip, öldürmekten, son saniyelerini bunun degradeinin depresyonuyla ölümün tatlı yanına bırakmak... bi de tüm çirkinliğiyle tecavüz edip bırakmak var ki o herşeyden öte. yani aslında duygusallığı, ya da toplumsal değerleri bi kenara atarsan, ölüye tecavüz etmenin sapıklığı, diğerlerinden daha kabul edilbilir insani anlamda.
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ben yazdığımı anlamadım da, işte sonunda tecavüz kötü aga canlıya. yapmayın. onun kararının mercisi de ben değilim lan ya da yapın ne bileiyim. bana yapmayın. haklarıma tecavüz etmeyin falan fişmekan. kendimi sorgulama editiydi lan resmen.
XX Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesela Tecavüz ederken birini öldürürseniz o kasti öldürmeye girmiyor... Kaza cezası alıyosun...
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 pardon kazayla duvardan duvara vurmuşum bi anlık hormon fırlaması
Öne çıkan mesajlar