Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ben hpv ile karıştırdım bu arada sanıyorum üstteki mesajımda ya. pardon yanlış bilgi ise
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Daesu said: 1-2 yüzyıl öncenin tarihi karakterlerine bakıyosun ressam yazar vs. alayı frengiden gitmiş yazık lan asda Atlarin olumu arpadan olmus mk. Doya doya kaymislar
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hayatı en'lerde yaşamışlar işte daha ne
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 oha lan kimse mi bilmiyor. sekslemeden once testisi 37 derece suya maruz birakiuorsun 1dk kadar. tum spermler mefta oluyor sicakliktan. sonra bombard cannon iste. nip tuck metodu %100 calisiyor.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bi gün ayarı tutturamayacan, hastanede 120 kiloluk hemşire yanık kremiyle peşinden koşacak
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aaa sizde derece ayarli jakuzili dus sistemi yok mu olm. o zaman hic girmeyin o islere zaten sfggfss
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 vajina sıcaklığı 37 den fazladır lan bence zaten sürtünmeyle bi sıcaklık artışıda yaşanıyor sdf
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ben orasini bilmiyorum abi. vajina sicaktir sicak olmasina ama zaten kusturdun mu kapiya kadar gitmis oluyor kamikazeler. dayaniveriyordur 15 20 saniye. bu yontem ise yariyor ama
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 çocuğum olursa kapına bırakıp kaçarım lan
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 E said: oha lan kimse mi bilmiyor. sekslemeden once testisi 37 derece suya maruz birakiuorsun 1dk kadar. tum spermler mefta oluyor sicakliktan. sonra bombard cannon iste. nip tuck metodu %100 calisiyor. tassaklarini pisirene kadar disari bosalsan?
eski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 senko said: boşaldıktan sonra işemek önemli. mümkünse tuvalete nie işiyos la anlamadı ben.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bosaldiktan sonra illa idrar yollarinda biraz meni kaliyor iseyerek onlari temizlemis oluyorsun bir de idrar asidik oldugu icin o an bulasabilecek bakterileri fln temizliyor diye bi sehir efsanesi var ama onun bilimsel dayanagi var mi bilmiyorum
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Pre ejaculation liquid dediğimiz nane de (zevk suyu diye mi çeviriyorlar bunu türkçeye ahah) sperm içerebiliyor. Dışarı boşalmak tehlikeli yöntem.
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 after ejaculation değil mi abi o, kanalları temizlemek için ?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 axedice said: Pre ejaculation liquid dediğimiz nane de (zevk suyu diye mi çeviriyorlar bunu türkçeye ahah) sperm içerebiliyor. hmm bak bunu bilmiyordum
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bir doğum kontrol yöntemi olarak testis buğulama yeminle bi yaşıma daha girdim. bi iki yüz tanesi canlı kalsa, üçü beşi de kurtarsa içeri dalsa sıçtın. böyle risk alınır mı lan.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 E said: oha lan kimse mi bilmiyor. sekslemeden once testisi 37 derece suya maruz birakiuorsun 1dk kadar. tum spermler mefta oluyor sicakliktan. sonra bombard cannon iste. nip tuck metodu %100 calisiyor. kayısı kıvamına gelmeden çekmek lazım yani
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 axedice said: Pre ejaculation liquid dediğimiz nane de (zevk suyu diye mi çeviriyorlar bunu türkçeye ahah) sperm içerebiliyor. Dışarı boşalmak tehlikeli yöntem. Bu yasima kadar sorun yasamadim bu yontemle, ama muhtemelen spermlerim kalitesizdir. Siz yapmayin sdfs
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Sen kesin emniyet kemeri de takmıyorsundur.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Esh said: axedice said: Pre ejaculation liquid dediğimiz nane de (zevk suyu diye mi çeviriyorlar bunu türkçeye ahah) sperm içerebiliyor. Dışarı boşalmak tehlikeli yöntem. Bu yasima kadar sorun yasamadim bu yontemle, ama muhtemelen spermlerim kalitesizdir. Siz yapmayin sdfs http://www.mansettv.com/resimler/2/kucuk-emrahin-oglundan-aciklama-27934.jpg
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-_dvz9klYItM/TqBx55Ma11I/AAAAAAAAGps/qTRZG7DPY10/s1600/DSC_9402.JPG http://www.kadikoysifa.com/images/nurgul/cocuk-esirgeme.jpg büyüyünce kaydını buraya aldırırsınız http://www.haberacipayam.com/images/haberler/aile_egitimi_kursiyerleri_cocuk_esirgeme_kurumu_ve_huzur_evini_ziyaret_etti_h2899.jpg
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 abi ilişkin düzenli bir ilişkiyse hatun bir zahmet hap kullansın, her kadın kendine göre bir tanesini bulabiliyor. düzenli degilse de kondom takıver, insanları hiç muhattap etme ameliyat masasında
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 axedice said: Pre ejaculation liquid dediğimiz nane de (zevk suyu diye mi çeviriyorlar bunu türkçeye ahah) sperm içerebiliyor. Dışarı boşalmak tehlikeli yöntem. öyle diyolar ama sorun yasamadim bir de hersey ingilizceden türkçeye çevrilmiyor :)
Öne çıkan mesajlar