vulga Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Jatomi Demirören Spor Salonu'na senelik üye olmuştum. Hiç gitmediğim için üyeliğimin 25.günü iptal etmek için salona gittim. Başta "10 gün içinde iptal etme hakkınız vardı" dedi görevli eleman. Ben de "bu sizin belirleyeceğiniz bir şey değil tüketici haklarında belirlenen süre 30 gündür" deyince (bildiğimden değil salladım) bu sefer de "bu 1 ayı keseriz kalan ayların da %40 ücretini keseriz" dedi. Ben salonu kullanmayacağım ayların ücretini ödemeyeceğimi net biçimde söyleyince "salonu hiç kullanmadığınız için 1 aylık ücret + satış danışmanına ödenen primi kesip kalan ücreti banka hesabınıza 2 hafta içinde iade edicez" dediler dilekçe yazdırdılar sonuç olarak kavga dövüş paramı aldım. Sorun bende değil iranlı ev arkadaşımın aynı salonda başına gelende. Taşınma durumu vardı arkadaşımın ve salona üye olurken konuştuğu satış danışmanına durumu anlatmıştı. "1 ay sonra taşındığımda Jatomi Akasya şubesini de bu üyeliğimle kullanabilecek miyim" demiş ve satışçı da ikna etmek için gayet emin bir şekilde kullanabilirsin demiş. Hatta normal üyeliğinin ücretinin 200 lira fazlasını ödemiş pasaport özelliği getirmek için üyeliğine (vip olmayan diğer jatomilerde kullanmak için). Şimdi taşınacak ve Demirören'dekilere sormuş "taşınma zamanım geldi kartıma ekstradan bir şey yapmama gerek var mı Jatomi Akasya'da kullanmak için" diye. Oradaki başka bir çalışan kadın da Akasya'nın vip olduğunu üyeliğini kapsamadığını söylemiş. İşin garibi Jatomi'nin web sitesinde de Akasya şubesinin vip olduğu yazmıyor ama daha sonra daha yetkili birisiyle konuşunca falan vip olduğu ortaya çıkıyor satış danışmanının yanlış bilgi verip üyeliği sattığı anlaşılıyor. Bizim iranlı arkadaş da iptal edelim o zaman ben oradaki jatomi'ye kaydolayım diyor. %40 kesinti yazıyor sözleşmede. Üyeliğini iptal ederiz ama kullandığın kadar kesilir kalanının da %40'ı kesilir" diyorlar. Hem yanlış üyelik sattıklarını kabul ediyorlar hem de bunu söylüyorlar. Neyse arkadaş diretince o daha yetkili eleman "yeni adresinizdeki ikametgahı muhtarlıktan getirin kalan ayların ücretini kesintisiz iade edelim" diyor. Arkadaş da tamam diyip çıkıyor ama kendisi iranlı. İkametgahı veya ona eşdeğer bir belgesi olup olmadığını bile bilmediğini farketti benle konuştuktan sonra. Üyelik iptal dilekçesini de üyeliğinin 28.gününde yazmış. Yani önünde 2 yol var. Ya tüketici haklarında benim zamanında salladığım gibi bir madde bulacak 30-40 gün gibi karşılıksız üyelik feshini belirten ya da ikametgah gibi kendisinin de bilmediği bir belgesi falan var mıdır temin edebileceği? Bana kalırsa ikametgah istemeleri bile absürd sonuçta kendi hatalarını kabul ediyorlar da elimizde yasa masa birşey olursa elimiz daha kuvvetli olur. Ne yapabiliriz daha önce başına böyle bişey gelen var mı yarın halletmesi lazım bu işi. Edit: arkadaş akademi yapıyor çalışma izni gibi birşeyi vardır muhtemelen kendisi de bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben olsam seni döverdim iranlıya da sittir lan diyip kovalardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 İkinizde adı demirören olan biyerde spora kayıt olduğunuz için haksızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Okumadan imzalamayın şu sözleşmeleri... Ben de jatomi collection'a gidiyorum trumpta. %40 hedesinin ilk okuduğumda gördüm ve hatırlıyorum satıcının üstüne basa basa sözleşmenizi lütfen okuyun dediğini. Next next next yapmayacaktın en azından imzaladığın bir belgeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Yine de 1 ay içerisinde iptal etme tarzı bir kural falan illa ki olması lazım gibi geliyor bana tüketici haklarında. Sonuçta ürünler için var üyelik tarzı bir hizmet için de olması gerekmiyor mu? Ben gitsem halledicem de zaten kendim için gittim o kadar tartıştık bir de arkadaşı iptal ettirmek için gidersem iyice papaz olcaz adamlarla. Hem benim durumumdan da farklı. Adama üye olurken söyledikleri şey yanlış çıkıyor. Bir ürün satın alsan sana satılırken söylenilen özelliklerden farklı çıksa iadesi olması lazım yoksa dolandırıcılığa giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 vulga said: Yine de 1 ay içerisinde iptal etme tarzı bir kural falan illa ki olması lazım gibi geliyor bana tüketici haklarında. sen de haklısın şunu araştırıp bulmak o kadar zor ki hele okuman yazman falan varsa yani tam bir işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 danışma ücrete tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 jatomi görünce aha dedim zaten okumadım gerisini geçmiş olsun, affetmezler. Ben 3-4 ay önce gittim gittiğim gün bilgi almak için gitmiştim adam neredeyse 12 aylık üyeliği kitliyordu hat hut yaparken sözleşmeyi çıkardı. Yok dedim iş değiştiricem o zaman gelemeyebilirim çakal ona da bulmuş her yerde kullanırsın diyor. Neyse zar zor 1 aylık için söz aldım imzalamadım sözleşmeyi 1 ay kullandım sonra gitmedim =) aslında bellevue de gidiyordum çok güzel salon ama askere gidicem diye iptal ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 olm siz nerde yasiyosunuz, bunlar ne lan. biri jatomi diyo, oteki trumpta diyo, digeri gelmis bellevue diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 beverly hills şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 neyin sözleşmesini yaptırıyorlar o da ayrı kafa yani ulan sanki altyapı çektin adama da taahüte sokuyon, adam ayağına geliyor kapasiten belli salonun belli, sanki kullanıyorlar üye sayısını, yatırım yapmaya, sırf kazık amaç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Fistan said: vulga said: Yine de 1 ay içerisinde iptal etme tarzı bir kural falan illa ki olması lazım gibi geliyor bana tüketici haklarında. sen de haklısın şunu araştırıp bulmak o kadar zor ki hele okuman yazman falan varsa yani tam bir işkence Abi inan yok bulamadım ne kadar arattımsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Arkadaşın iranda bi spor salonuna yazılsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Eylul'de Eskisehir'de olucam. Guzel bir spor salonunu 15 gun kullanmak istiyorum. Gecen sene cakallar 1 yillik uyelik disinda sokmuyorlardi salona. Var mi tanidiginiz falan aldirin beni salona. Bench press yaparken tutarim agirligi falan, eglenceli muhabbetim vadir, aldiriverin beni de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar