okibye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Sorunum şu: Condenser'lı fena olmayan bir mikrofonum ve onboard ses kartım var. Sesim gayet güzel geliyor ama biraz kısık. Windows ayarlarında %100 ses ve +10db boost var. Boostu biraz daha arttırırsam dip ses çatlamalar falan oluyor. external bir software ile mic'den gelen sesi arttırma gibi bir olay var mı aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pre-amp ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Alıyosun bi usb ses kartı, 30-40 tl ye, 10 numara ses gelip gidiyo, öyle ki laptobun normal kulaklık/mic girişlerini kullanmıyorum, cünkü ses kalitesi acayip düşüyor. ben sunu kullanıyorum http://www.vatanbilgisayar.com/sb-play-usb-ses-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ya cidden bir software çözüm yok mu buna? alt tarafı sesi açacak yani çok komplike bir şeymiş gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Hardware dandikse software napsin? Ama kullandigin yazilimin ses filtreleme opsiyonlari varsa sansini deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Software ile boost ettigin zmn catlamalar ve dip ses oluo iste. Pre-amp, tonla harici ses karti o yuzden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Iyi bir mikrofon varsa sorun olmaz onboard cozumlerde. Elbette iyi bir editing karti varsa ses degisir ama yine iyi bir mikrofona ihtiyac var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ses kartı kendinden usbli kulaklıkları deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Condenser mikrofonu +48 volt olmadan onboard'a baglayip ses alabilmen bile mucize(eger kendinden powerli ya da usb powered degil ise mikrofon). Ki sesin kisik olmasi da bu yuzden saniyorum. Software ile falan cözulmez bu isler, hersey hardware kalitene bakar, nekadar ekmek okadar köfte. Condenser mikrofon preamp olmadan dogru duzgun calismaz. Heleki O/B ses kartiyla hic verim alamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Amazon'dan Zalman ZM-MIC1 aldım bir tane, laptop'ta onboard ses kartıyla harika işler başarıyor. Millet övüyor sesimi ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Cocugunu konservatuvara sokmaya calisan "bizim cocugun kulagi cok iyidir, cok guzel sesi var" kafasi iste o B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Korax said: Condenser mikrofonu +48 volt olmadan onboard'a baglayip ses alabilmen bile mucize(eger kendinden powerli ya da usb powered degil ise mikrofon). Ki sesin kisik olmasi da bu yuzden saniyorum. Software ile falan cözulmez bu isler, hersey hardware kalitene bakar, nekadar ekmek okadar köfte. Condenser mikrofon preamp olmadan dogru duzgun calismaz. Heleki O/B ses kartiyla hic verim alamazsin. ufak yaka mikrofonu zaten ve kendinden condenser ünitesi var aaa pille çalışan. o konuda bir sıkıntı yok da bilemedim işte basit bir softwarele gelen sesi biraz arttırabilsem sorun kalmayacakmış gibi görünüyor. ses kartı almamın mic sesini yükselteceğini de sanmıyorum nedense. eğer yükseltecekse bana ses kartı öneriverin. desktopum var usb olmasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mikrofonunun marka modelini yazsan bi, bi de amacin ne tam olarak onu yazsan ona göre tavsiye verelim. Ayriyeten ses karti tabiki farkeder, mikrofonu nasil bagladigina göre. Ses kartindaki preamp'lerin kalitesine göre de farkeder, icindeki ad/da converter'a görede farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar