fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Piyasada varmı bilmiyorum ama soda şişesine kola , gazoz ... güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Yanılmıyorsam Tayland'da ve Bangladeş'te soda şişesi büyüklüğünde şişelerde kola ve sprayt satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pidecilerde var hep cam şişede kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 vardı öyle bi şey baya eskiden Can Kola diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 eskiden büyük cam şişeler vardı onlar kaç mililitreydi acaba? hatta pepsi'yi ilk onlarda gördüğümü hatırlıyorum. RC vardı bir de meşhur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 cam da olursa sağlıklı olur kolanın fıtratıan ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 cam şişe kolayı taşıma ızdırabını öpeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 fenn said: Piyasada varmı bilmiyorum ama soda şişesine kola , gazoz ... güzel olurdupiyasada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 arcane said: eskiden büyük cam şişeler vardı onlar kaç mililitreydi acaba? hatta pepsi'yi ilk onlarda gördüğümü hatırlıyorum. RC vardı bir de meşhur. 1 litreydi onlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Litrelikte vardı bide şuanki şişenin büyüğü vardı Hatta hala var, bi yerde getirmişlerdi bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 var 300lük şişeler hala, big chief e gitsin özleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 250ml var kahvelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bi ara bi kutusu vardı eski şişeleri falan,ondan seri üretim yapsalar çok kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar