Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 fede said: annesinin emzirmediği 40 50 günlük kediler çok yaşamaz abi. beklentini yükseltme 50 günlük demek 7 hafta civari demek. sütten kesilip kuru mamaya geçiş dönemi. 6 haftadan sonra mama yiyorlar. dolayısı ile bence yaşarlar. kendi kedime 7 haftalık iken veteriner tavsiyesi ile hills kitten başlamıştım. çatır çatır kıra kıra yiyordu valla. once ıslak ile dene sansını. gene bir veterinere sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 fede said: sütü suyla karıştırcan. musluktan kendin içmediğin suyu niye kedilere veriyon süt verme. mama yemiyorsa anne sütü destegi var kediler için. tek şansın o. sakın inek sütü verme. henüz sindiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 anne sütünü çok erken kestiyse yada alamadıysa aptamil falan alın sütle karıştırıp verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 şimdi gelişen olaylar neticesinde tekrar feyizli kedicilerden yardım almam gerekiyor. veterinerin dişi dediği yavrulardan bir tanesi erkek çıktı. ev arkadaşım erkek kedi bakma taraftarı değil ama iki kedi çok istiyordu. ben de bir erkek bir dişi sorun çıkar diye düşünüyorum. açıkçası hemen kısırlaştırmak istemiyordum kedileri ama böyle olursa çok erken bi kısırlaştırma operasyonu gerekecek ve hayvanları ergenliğe girer girmez gözetim altında tutmak gerekecek. erkek olanın talibi var, ev arkadaşımla nihai konuşmayı yapmadım, kardeşleri de ayırmak istemiyorum ama evde sanırım sadece dişi olan kalacak gibi. eve de alışmışlardı çok tatlı oynuyorlar kardeş kardeş ama bunun 5 ay sonrası da var. önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 abi game of thrones dönmesin evde sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kuru mama yer bunlar rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 dişinin hamile kalmayacağını bilsem sabah akşam sevişsinler hiç problem değil. çok kötü oldu ama baya moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 off siz yapamıyorken onlar takır takır seks yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kediler için doğum kontrol hapı benzeri şeyler var mı? varsa kedisine kullandırtan ve işe yaradığını gözlemleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 iğnesi var da iyi bişey değil diye biliyorum ben.kızgınlığı bastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Benim de kedilerimden biri dişi diğeri erkek, yavruyken aynı zamanda eve aldım. Veterinerin onay verdiği an ikisini de kısırlaştırdım ama yapana kadar stres olmadım değil. Bütün gün işteyim evde yalnızlar. Neyse ki bir kaza olmadı :) Kardeşleri ayırmak kötü ama diğer yandan da dediğim gibi hafiften stres oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kardeşleri ayırmak çok kötü. bunlara ilk bakan veteriner aro kurtarmış bunları ama yavru kedinin cinsiyetini de yanlış belirlediği için hayvanların dengesi bozulacak şimdi. yahu nasıl anlayamaz aklım almıyor, dişinin kuyruğunu kaldırdım besbelli dikey yarık var, erkeğinkinde minik testisler ve penisin çıkacağı ufak boşluk var. 6 yıl okuyorlar üstelik. ne güzel birbirleriyle oynuyorlardı. off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hiç bişey olmaz ya, benim balkondaki anne 2 yavruyu aldı birini bana bıraktı, şimdi geliyolar arada balkona yemeğe, umurlarında bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 biliyorum unutuyorlar ama eğleniyorlardı birlikte uyuyorlardı. ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yalnız kalması problem olur tabi de, çiftleşcekler diye ayırmam ben açıkcası kedileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ev 1.katta erkek kedi buradan çok rahat aşağı atlayıp kaçar azgınlık döneminde esas ona kafayı takıyoruz. evden kaçmak isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aman yakın zamanda başıma geldi, hem de en sevdiğim kedimin, ertesi gün ameliyat ettirdim.çoğu erkek kedim de belli bi yaştan sonra kayboluyor zaten kız peşine gitmekten.ona bişey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kısırlaştırt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ergenliğe girer girmez kısırlaştırmak istemiyorum 1 yaşını geçsin diyordum. ama kalırlarsa erken kısırlaştırma olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kısırlaştırsan da önlem almazsan kedi aşağı atlayabilir, iç güdüsel olarak yapıyorlar, bir şeyler görüyor ilgisini çekiyor, eğer atlamaya müsaitse atlayıveriyor. hatta müsait değilse de atlıyor, bir kuş görüyor, onu kovalarken dönüş olmayan bir noktaya geliyor aşağı atlamak zorunda kalıyor. eğer dışarı kaçsın istemiyorsan ya cam açmıycaksın ya da sineklik gibi bir önlem alacaksın diğer türlü şansa bırakırsın. benim iki tane kedim aşağı düşerek/atlayarak öldü. biri ikinci kattandı ki ara kat vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?22,7024066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 okumadım hepsini ama daha seks dönmez. en uygun kısırlaştırma yaşı 1,5 yaş gibi ama 6-7 aylıkken de kısırlaştırılıyorlar. yani hiç değilse o zamana kadar bekle kısırlaştırmak için. bu kadar küçükken kısırlaştırırsan ileride sorun yaşayabiliyor kediler. bir de bir önceki postta verdiğim linke göz gezdir. sufi'nin 2 yavru kediyi büyütürken ne tür sorunlarla karşılaştığını, onları nasıl sağlıklı, güzel bir biçimde büyüttüğünü görmek için. bence ayırma kedişleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 baktım ama onlar dişilermiş, dişi olsalar hiç bırakmıcaktım. erkeği isteyen bir çift var, onlara vereceğiz. bir tane bunlar kadar olan dişi kedi arıyoruz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 son kararımız ikisinin birden kalması. şimdi bir sorum var yalnız; erkek kedimiz çok korkak geldiğinden beri koltuk arkalarında takılıyor ama kardeşiyle acayip neşeli oynuyor hatta onu ısırıyor, sıkıştırıyor, oyuna davet ediyor. ancak bizden bir ses duyunca hemen koltukların arkasına... bazen kaçmıyor yakalıyorum kucağıma alıyorum sırt üstü falan yatınca kaçmıyor uyuyor gibi oluyor, hatta bir süre yanımda yatırınca sakinleşiyor gibi ama sonra yine koltuk arkası. nedir sizce çözümü alıştırmak için? yoksa kendiliğinden mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Tuvalet eğitimi ne kadar sürdü? Ben de alıcam da annem etrafa pisler diye izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar