Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 feyizli kedi bakan pati'lerden yardım istemeye geldim. annesinin terk ettiği (veya öldüğü) iki tane dişi yavruyu ev ahalisi olarak evin nüfusuna kattık. bugün akşamüstü gibi kedileri alıp geleceğim. annesi genişçe bir borunun içine doğurmuş ve sonra yok olmuş. içlerinden biri bağıra bağıra yerlerini belli etmiş yoksa ölüyorlarmış. yoğun bakıma falan almışlar kurtarmışlar. 4 tane dişi yavru ikisini aldılar, ikisini de biz aldık. şimdi sorum şu: 1. hangi kedi kumlarından alayım? kokuyu en iyi önleyen ama yavru kedilere de zarar vermeyecek doğal kedi kumları var mı? 2. bu kediler daha 40-50 günlük, nasıl beslemek gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 annesinin emzirmediği 40 50 günlük kediler çok yaşamaz abi. beklentini yükseltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ıslak yavru kedi maması alman lazım, kuru yiyemez daha onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 biraz emzirmiş olabilir o konuda tam olarak ayrıntılı bilgim yok ama çok erken annelerinden koptukları kesin. yavrular için yumuşak kedi maması migros'ta falan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 vardır da pet shopa gidip durum anlat daha uygun bişeyler versin. kafana göre alma yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 45inde almistim kizimi ben, annesi hastalandigi icin bakamiyordu. Aldigimiz kisi mamalarini islatarak yediriyordu, ben almadan kury mamaya alismisti hatta. oncesinde de sanirim emzik gibi bir seyle beslemisler. Demek istedigim yorucu olur belki fakat yasarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 mama yemezlerse süt vereyim mi? bir de sularını çeşmeden mi koyayım, damacana falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 anne sütü mamaları var ondan alıcaksın.suyla karıştırıp biberonla emzirticeksin.40 50 günlük diyince de aklıdma bişey oluşmuyo ki bi göreydik kedileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Bir arastir, sutu direkt vermemek gerekiyor, su mu koymak gerekiyordu oyle bir sey vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bi de dişi olduklarını belirtmen çok seksist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sütü suyla karıştırcan. musluktan kendin içmediğin suyu niye kedilere veriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben de daha getirmedim. geçici sahiplenen arkadaştan akşamüstü alacağız. 2 yavru evde ne kadar yalnız kalabilir? mamaları, suları olduğu sürece oyun oynarlar korkmazlar, sıkılmazlar di mi? (ne kadardan kastım 4-5 saat falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bursa'da olsam çeşme suyunu verirdim mesela mis gibi ama şebeke suları hayvanları etkiliyor mu istanbul'da bilmiyorum ki. su bitince gece yarısı falan içtiğim çok olmuştur çeşme suyunu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 lan karbon bazlı canlı işte senin benim gibi. onun da böbreği ciğeri filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Çeşme suyu ver bişi olmaz. Ama çok pimpirikli isen damacana suyu ver ileride büyüdüklerinde çeşmeye dönersin. Bebek kedi beslemesi zor iş allah kolaylık versin. Sütü çok verip ishal etme hayvanları hem oraya buraya doldururlar hem de bünyeleri çok zayıflayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yardımlar için çok teşekkürler, ben mama, kum olayına gireyim. fotoğraflarını da yakın zamanda paylaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 valla bizim kedide muslukçu biz temiz koysakta musluktan gidip yalanıyo,tabi yavruya damacana ver derim kafan rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yemeklerini yediler eve alıştılar şimdi de uyuyorlar büyüdükçe fotoğraflarını yine koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 aww :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bunlar büyükmüş ya, hiç biberon işine girme, kuru mamayı sütle ıslat öyle yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 çok iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 fede said: annesinin emzirmediği 40 50 günlük kediler çok yaşamaz abi. beklentini yükseltme nası yaşamıyo ? 3 kedimi de 5-6 günlükken aldım sokaktan anaları terk etmiş pek güzel yaşadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben de en az 7 tane min 20 günlükken sütten kesilen sonradan ölen yavru gördüm. ben daha haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Sütten erken kesilmiş yavrular riskli ne yazık ki ben de acı bir tecrübe yaşamıştım ama tabi biraz da şans sanırım ne kadar iyi bakarsan bak. Bence anne sütü tozu gibi bir şey var onu al. Biraz pahalı ama olmadı bebekler için olanları da var daha uygun fiyatları. İlk 3 ay anne sütünün eksikliğinden dolayı dirençleri daha düşük oluyor biraz doping lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Amanın tam mıncırmalık pek sevimliler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar