Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ercan : Oha Be

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Hayır, insanlar zaten garip ve komik de, bunu duyunca cidden şaşırdım ya =)

Hani bir ara (benim doğru bulmadığım ve katılmadığım) msnde isminin yanına kalp koyma furyası vardı depremde ölenler için.

Onun bir üst versiyonunu gördüm bugün. 2 arkadaşın, isimleri olmamasına rağmen nickleri Ercan'dı, noldu abi hayrola diye sordum. Cevap şu : Öyle abi artık herkes ercan yazıyor, depremde ölenler için...
Dumur içinde niye ercan diye sorabildim, bu fikri ortaya atan adamın adı ercanmış...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Takdire şayan olan bu davranışı bir de uygulayan adamlar olduğunu duymak gerçekten gözlerimin yaşarmasına sebep oldu.
Penth senin msnde de o yüzden mi ercan yazıyor yani?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lol da lol hemen nickimi ercan yapıyorum =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi ercan ama?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de artık ercan ailesinin bir ferdiyim ve bundan gurur duyuyorum. Yasasın ercan(lar)!

İnanmayanlara msnimi verbilirim ya da ardeth'e sorabilirsiniz =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...