Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yaklaşık 1,5 saat önce spor yaparken düşüp dizimi kanattım.yarık gibi bir şey oldu. başta yere uzanıp bacağımı havaya kaldırdım ve yanımda getirdiğim yedek tshirt ile baskı uyguladım. eve geldiğimde sabun kullanarak temizledim. sonrasında ıslak mendil ile baskı uyguladım bir süre ve yine kalp hizamın üzerisinde tuttum ancak kanama hala geçmedi ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tampon yap sar sıkıca ıslak mendille olmaz o iş kuru bez sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Durmuyorsa dikislik olabilir saglik ocagina git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 doktora gitme bacağını kesebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sakın sakın teyzemin burnu kanıyodu doktora gitti, işaret parmağını kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 okuyunca benim de dizim kanamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 gerçek erkekler gibi git bıçağı yak ve yaranı dağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ilgi gösterme boşver, ilgi göremeyince sıkılıp duracaktır kanama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 adamı korkutmayın asffsa. Önce bir nöbetci eczaneye git adam gibi pansuman yapsınlar. Dikiş gerekiyorsa söylerler onlar zaten. Birde kanı sıvılaştırıcı ilaç alıyorsan o yüzden durmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 dizi kanamayanin kizi kanar aman diyim, akit gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 çek bi selfie instagrama at #suchwound #verybloody #wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 diğer dizini de kanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ramazanda doktora gidilmez. günah. http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10483584_263033183880131_706546432_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 diz ve dirsek yarıkları biraz sıkıntıdır heleki bir damarı yardıysan uzun sürü geçmez merak etme. bağla bez ile bir süre sonra geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 abi sdfsdf yapmayın lan cidden panikledim.bu kadar basit bir olayda kanamanın hiçbir şey yapmasam bile 1,5 saate geçmesi lazımdı diye düşünüyorum. ölecek miyim doktor bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sabun ne abi tentirdiyot basıcan açık yara da sabun işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 epic postlar gelmiş. geçmiş olsun hacı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 baticon bulamadım ki yok evde.pazar günü olduğu için de nöbetçi eczaneye gitmem gerek uğraşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Sigara iciyorsan ve alkolu sik aliyorsan kanaman durmaz bekledikce siser orasi git dikis atsinlar mevzu buyumeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Böyle bişey yok ya. Halen kanayan yaraya ıslak tampon uygulayanlar var. Çocuğum hiç mi bişey açıp okumuyorsunuz. Pıhtılaşmak için belli şartları sağlamanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Wolas said: sabun ne abi tentirdiyot basıcan açık yara da sabun işe yaramaz Uh, bilmeden çok bilgiliymiş gibi davranma örneği işte. Açık yaraya tentürdiyot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Benim nefesim kuvvetlidir. Getir iki üfliyim bir şeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 OLM HİÇ Mİ FİLM İZLEMEDİNİZ LAN SIKI SIKI SARICAN İŞTE YARIM SAATE GEÇER İYİ FORUMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar