GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 http://istanbul.tr.craigslist.com.tr/egr/4542978809.html asdas bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 delirdi türkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 tükenmez kalemle çizsek olmuyomu çok süper araba çizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 mesaj atıp şu ilan sahibini bulup ağzını yüzünü kırsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Yaşa değil baş a saygılı adam ariyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 - Bu işte en az 3 sene tecrübesi olan (Evde çalışılmış ise en az 15 yıl), hatta; - Bu işte en az 3 sene tecrübesi olan (Evde çalışılmış ise en az 15 yıl), - Bu işte en az 3 sene tecrübesi olan (Evde çalışılmış ise en az 15 yıl), - Bu işte en az 3 sene tecrübesi olan (Evde çalışılmış ise en az 15 yıl), - Bu işte en az 3 sene tecrübesi olan (Evde çalışılmış ise en az 15 yıl), - Bu işte en az 3 sene tecrübesi olan (Evde çalışılmış ise en az 15 yıl), Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 evde 15 sene araba yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 said: - Yemek seçmeyen, seçerse bile sabrını koruyup bir sonraki günlere hangi yemeği istediğini söyleyebilen, Çok iyi araba kullanmasını bilen, otomatik değil de düz vites seven ve yolda insanlara yol verebilen; - Sabır taşı çatlamayan bir taştan olan - Gtalk'ı diğer chat programlarına tercih eden; Bunlar nası nitelikler amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 compensation: 7000 tl ve üstü. Startup olacağından ilk başlarda 7000 gibi büyük maaşlar beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 scam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Troll felandır bu.. - Yemek seçmeyen, seçerse bile sabrını koruyup bir sonraki günlere hangi yemeği istediğini söyleyebilen, - Çok iyi araba kullanmasını bilen, otomatik değil de düz vites seven ve yolda insanlara yol verebilen; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 said: - Yemek seçmeyen, seçerse bile sabrını koruyup bir sonraki günlere hangi yemeği istediğini söyleyebilen, ofisi tahmin edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Böbrekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 dil filan da istemiyor. Bence bu şahin görünümlü tırı yapan oto sanayici elemanın ilanı bu. ingilizce bilmeden nasıl yapıcan lan araba adfssgasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 almanlar yapiyor ya ingilizce bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Liebe said: evde 15 sene araba yaptım ben. Arabada 5 evde 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ingilizce bilmeden nasıl yapıcan o benzin yanmaz ingilizcesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Herhalde çalışanları toplayıp bir adaya kapatacaklar, yemekler Tabldot usulü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 abi sonuçta yeni birşey üreticeksin ARGE yapıcaksın. Kaynakların %90 ı ingilizce sonuçta. O işi yapıcak adamında habire birşeyler araştırması lazım. O yüzden şeyettim edit: yanlış alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 madem ingilizce biliyorum üstüne üstlük birde autocad hemen gideyim bir araba yapayım durdugum kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 riza_calimbay said: compensation: 7000 tl ve üstü. Startup olacağından ilk başlarda 7000 gibi büyük maaşlar beklemeyin. şu gifi koyup durmayın fena oluyorum hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 autocad ile süper araba dizayn etmek. ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 dalga gececektim ama her madde mi falso olur lan, usendim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 geçen senede power armor icat eden bir ortaokullu vardı. rise of nations'da uzay gemisiyle köylü dövenler gibi adamlar curiosity ile selfie çekiyorlar marstan, bizimkiler de sunta kestirip evcilik oynuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar