moncici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 sadece koç tarih kafamı kurcalıyor biraz bahçeşehir, kadir has falan düşünmüyorum. yapamam oralarda boğaziçi yazıcam muhtemelen yine. bölüm çok kaliteli, hocalar falan benim kafada. başarılı olursam lisans sonrası yurtdışına açılırım gibi geliyor. pek gitmesem de seviyorum okulumu ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Red said: ben asistan geyiği yaşamadım ama senden 6-7 yaş küçük nesille tekrar okula başlamak biraz sıkıntılı. özellikle ilk aylar napıyorum ben burda amk diyorsun. onun sebebi de senin daha önce yaşadığın fakat onların ilk defa yaşadığı alışma süreci. sonuçta liseyi bitirdikten 3 ay sonra üniversiteye başlayınca liselilik hemen gitmiyor sdfs. burda foruma üye olunca bile yürü git liseli diyorsun. fakat orda koca herif olarak onlarla vakit geçirmek zorundasın. işin eğitim,askerlik evlilik bok püsür kısmından çok sosyal yönü sancılı bence bu yaşlarda yeniden başlamanın. sonra aralarından verimli olanlarını seçip arkadaşlık yapıyorsun. hatta karakterlerinin huylarının vs senden baya etkilendiğini görmek güzel oluyor sfds. ama kendini soyutlarsan 4 sene bitmez yani. kaynamak lazım. benim bölümümde benle birlikte başlayan bi 30 yaşında karı vardı bi de ben vardım. geir kalan full yeni nesildi sdfs abi 1 milf + yeni 18 olmuş çıtırlar http://x2.fjcdn.com/thumbnails/comments/it+turned+out+better+than+expected+_cde0ee6b1a897c1cd1c68d1730908819.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ben bırakıp aşçı olmaya karar verdim yaşım 20 daha 3 senem var anlaşılan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Moncici yaptığını 5 sene önce yaptım. Birinciyi bitiremediğim gibi ikinciyi de bitiremedim. Bırak git barlarda filan çalış. Herkes okuyacak değil bu milletin barmene de ihtiyacı var bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 İlkokula erken başladığımdan 17 yaşında start verdiğim üniversite hayatımı 29 yaşında, 3 okul değiştirip sonlandırdım. Hobim son okuduğum, mezun olduğum okul. Ekmeği ikinci ayrıldığım okulun alanından yiyorum. İlk ayrıldığım okulu da genel kültür olsun diye tutuyorum hafızamda. Freelance iş yaptığım için maddi anlamda pek toplum baskısı görmüyordum ama okul arkadaşlarınla aranda açılan 8 yaş biryerden sonra boğucu gelmişti. Neyse diyeceğim op efendi, kafan da basıyormuş oku gitsin. Kampüs gibisi yok. Kartlaşana kadar kampüs köşelerinde geçen yıllarım için tek pişmanlığım daha çok sevişmemek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Gidip sırf burs var diye, para veriyorlar diye güzel devlet ünilerde okumak varken boktan özel okullarda okumayın derim. Bi arkadaşım 2003 de öss sayısalda ilk 10'a girmişti, sonra kalkmış burs veriyorlar diye Fatih Üni Bilg Müh yazmış. O dereceyle Türkiyedeki istediği üniversiye girebilecek, paranın kariyerin a. koyacakken şimdi sıradan bir bilg müh olarak takılıyor 5-6k larda. Şimdi köpek gibi pişman o ünivi yazdı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Bahcesehir baya imkan veriyo dereceyle gelenlere enver reyiz gosterisi seviyo biraz ama sen bilirsin bahcesehirde okicaama gider bilgide kocda falan okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bizim lisede bi biyoloji hocası vardı adam oğluyla sınava girdi ist üni hukuk kazandı i.ö. galiba okudu bitirdi herif şimdi avukat oldu sanırsam ben de ikinci üni kafası adalet yüksek okulunda okuyup lisans tamamlama sınavına girip 2 sene de öyle geçirip 40 ıma doğru avukat olacam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 BabacumMostors said: bizim lisede bi biyoloji hocası vardı adam oğluyla sınava girdi ist üni hukuk kazandı i.ö. galiba okudu bitirdi herif şimdi avukat oldu sanırsam ben de ikinci üni kafası adalet yüksek okulunda okuyup lisans tamamlama sınavına girip 2 sene de öyle geçirip 40 ıma doğru avukat olacam sdf Bu dediginde 2 yillik okuyup DGS den 4 e tamamliyosun ama bu eskiden cok iyiydi mesela ben o sayede 2 unidir %50 burslu okuyorum ama osym bakti ak herkez bole yapmaya calisiyo kafa rahat kontenjanlari dusurdu puanlari yukseltti falan artik bunada calismadan girmek zor bide bayaa kisi giriyo artik ben girdiim zaman millet tam mevzuyu bilmiodu ulke genelinde az kisi girmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 turizm otelcilik bırakıp tarih mi okucaksın ? tarih ? ciddi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 moralim bozuldu konuyu okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 update? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://i.imgur.com/67GVLfs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 kutlarım, hayırlı bir tercih yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 adam ukala^3 olcak şimdi yandık tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 haha yav söz mühendise anlatır gibi anlatacağım sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ya şu başvuru tarihlerini söyleyin bende bilg. müh. kasayım diyorum 2015 de benim yılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 hayırlı olsun abi, hiçbişey için geç değil mis gibi oku işte sevdiğin şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 tarihin neyine okula gidicen, ac kitaptan oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 dur lan öyle deme ingilizce sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Fen edebiyat tarihle ne iş yapılır ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 tarih ile akademik gidecek abi başka şansı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Bu yaştan sonra ananın babanın eline mi bakacaksın hala, harçlık mı alacaksın bide? Iyyyy Neyse ucuz tavuk dönercileri araştır şöyle kaşarlı yapanları falan. Kaşar tok tutar. Gerçi tarih okuduğun için kafanın çok çalışmasına gerek yok, et yimesen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar