Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dolaplardan cekmecelerden fenalik geldi, isime yaramayan ise yarar seyleri elimden cikartayim diye bir ise giristim bugun. Acer Aspire 5742G i5 m460 2.53ghz 6gb ram 500gb hdd gt320m 1gb paylasimsiz ekran karti 15,6 inch gigabit ethernet 700 lira Samsung Galaxy S3 Mini Bandrollu falan hic bir aksesuar paketinden cikartilmamis, titanyum gri renginde, faturasi kayip ama garantili olmasi lzm.350 lira Canon 55-250mm IS f4-5.6 kozmetik problemi yok, cizigi yok, auto focus problemsiz, is problemsiz, uv filtresi hediye,320 lira Samsung 2x2gb Sodimm pc3 10600 macbook pro dan cikarttim, 2x2 olarak tertemiz calisan kit. 70 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Fiyatlar güzel. İhtiyacım olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Su telefona salca olabilirim bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Laptop fena değil aslında, pazarlık payı var mıdır ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Birinin isine yarayacaksa yaparim kolaylik tabii, niye olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 hacı fazla router varsa talibim bendeki goctu galiba aklhsdaskj telefon icin goruselim bi kardesime alayim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Router olabilir dolaplardan birinde bi bakayim cikabilir her an her sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ahahahah eyvallah kardese msg attim tlf icin ok derse ciddi aliciyim gerci samsung bile olsa beles oldugu icin ben bile ok derdim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Senin çekmecelerden bunlar çıkıyosa, dolaplara hiç girmeyelim ;) Hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Selam, Zamanlaman yanlış! 30 yıl daha bekleseydin köşe olabilirdin :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 İyi güzelde garaj nerde? Sokağa park ediyoruz garaj alalım dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 http://galeri8.uludagsozluk.com/478/abov-ne-bicim-espri-lan-bu-kacin_556208.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 pascalnouman said: hacı fazla router varsa talibim bendeki goctu galiba aklhsdaskj telefon icin goruselim bi kardesime alayim diyorum kharondan router cıkmazsa benim kullanmadıgım var bitane airties çift antenli falan, modeline bakarım bi ara, bulamazsan benle anlaşırsın en olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Telefona talip var mi simdi? Sahibindende kor ettiler beni 80-90 tane mesaji hic okumak istemiyorum dogrusu burdan birinin isini gorucekse yollayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 hacı kardesim bile napcam samsungu be GM alirim onu alcagima dedi bisey diyemedim dogru soze ne denir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ne pis bi kardesin varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ahahaha arada kafasi calisiyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 KHaRoN said: Telefona talip var mi simdi? Sahibindende kor ettiler beni 80-90 tane mesaji hic okumak istemiyorum dogrusu burdan birinin isini gorucekse yollayayim. telefon ne kadar kullanıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 2 hafta degil. O da masaustunde ek hat icin. Sonra ihtiyac kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Lens satildi. Telefon rezerve. bilgisayar ve ram hala satilik. Bir de canon 450d ve tamron 17-50 f2.8 cikti. Lensi satip satmamak konusunda kararsizim, body yi satabilirim ama fiyat bicemedim. ilgilenen varsa biseyler dusunurum. Bulunsun burda. pascalnouman said: hacı fazla router varsa talibim bendeki goctu galiba aklhsdaskj evde 3 tane router buldum biri kablolu ikisi N kablosuz, kablosuz olan kesin bozuk da digerleri calisiyor mu diye bi test edicem bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar