Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Dragonfire said: Yarın resimler le paylaşırım. antremandan once kardio yapman sacma biraz ozellikle yuzme gibi bir aktivite agirlik antremanin cok daha verimsiz gecmesine sebep olucaktir. ayrica agirlik antremani sonra yapilan kardionun fat loss icin daha faydali oldugunu oneren bir cok research var EPOC olayini arastirirsan gorebilirsin. sert antreman yapiyorsan sakatlik riskinide arttirmis olursun 45 dk yuzme sonrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Dragonfire said: Bugun yine yaptim ayni programi ancak havuz kapali oldugundan yuzme yalan oldu. Bacak hareketleri hafif geliyor derken leg pressin sonunda zorlandim, eskiden 100 110 kg rahat yapiyordum. Bu programa el atip biraz daha kol gogus karin serpistirmek lazim sanirim. Simdi bu energy shakeler protein barlar cok guzel gorunuyor ama henuz bulasmaya gerek yok o islere dimi? Sayin kasli arkadaslar ne diyorsunuz? Eger yag oranin %10 alti degilse aldigin karb miktarini azalt oldugu kadar. bilincsizce antreman oncesi ve sonrasi karb tuketen yag orani yuksek olan tipler sadece fat loss olayini yavaslatiyorlar ama pek bir haberleri yok. eger glikojen depolarin doluysa yani carb depletion vs. tarzi islerle ugrasmiyorsan pre-post workout carb olayi cok gereksiz ozellikle dedigim gibi yuksek yag seviylerinde. Barlar ayrica gereksiz pahali o paraya whey al cok daha fazla verim alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kaslarını yediğimin dexteri haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sanssizsansli said: kaslarını yediğimin dexteri haklı beyler. malesef cok buyuk bilgi kirliligi var salonlarda. bana jelibon yedirmisti elemanin biri 2 ay boyunca antreman sonrasi tabi ozamanlar benimde pek biseyden haberim yoktu antremandan once jelibona abaniyordum %25 yag orani got gobek bingil bingil gezerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 lan hala 63 yapamadım kiloyu işeyince 62ye düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 forgiver said: lan hala 63 yapamadım kiloyu işeyince 62ye düşüyor eat big or stay small olay ondan ibaret nasil bir diyet yapiypsun kac cal. aliyorsun gunde macro dagilimi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 şimdi öyle bi cevap verecek ki sana yardım etmeye çalışan aklımı sikeyim diyeceksin. keşke hiç sormasaydın forgivera bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 moriarty said: şimdi öyle bi cevap verecek ki sana yardım etmeye çalışan aklımı sikeyim diyeceksin. keşke hiç sormasaydın forgivera bi şey. ahahahha olsun belki faydamiz dokunur dedim ama ins pisman olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 173/62 amacım öyle kas yapmak filan değil de, extradan ne yemem lazım onu söyleyin 9-17 masa başı iş var, fazla abartamıyorum, akşam da yorulduğum için çalıştığım da 1 saat, vucud ağırlığı+ 5lik dambıl mesela bugun yediklerim 1 yumurta 2 dilim peynirli, kaşarlı ekmek biraz çikolata ceviz bal, pekmez/pekmez tavuk but, enginar, az pırasa, çikolatalı muhallebi çorba, 1 porsiyon köfte, enginar, fırın patates, sütlü tatlı, çilek, kuruyemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 forgiver said: 173/62 amacım öyle kas yapmak filan değil de, extradan ne yemem lazım onu söyleyin 9-17 masa başı iş var, fazla abartamıyorum, akşam da yorulduğum için çalıştığım da 1 saat, vucud ağırlığı+ 5lik dambıl mesela bugun yediklerim 1 yumurta 2 dilim peynirli, kaşarlı ekmek biraz çikolata ceviz bal, pekmez/pekmez tavuk but, enginar, az pırasa, çikolatalı muhallebi çorba, 1 porsiyon köfte, enginar, fırın patates, sütlü tatlı, çilek, kuruyemiş miktar olmadan bisey soylemek zor ama kilo alamiyorsan karb arttir yedigin protein yeterli gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yeni cocuga sarmasaydiniz forgiveri keske =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Butun enerjin killara gidiyor dedik forgiver. Daha ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 arada takılıyorum işte ben size karışıyor muyum zorla yemke yenmiyor işte, çok yesem uykum gelmiyor sırf moriarty e inad 65 yapıp bol göğüs kıllı foto koyacaktım ama yavaş ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 forgiver said: arada takılıyorum işte ben size karışıyor muyum zorla yemke yenmiyor işte, çok yesem uykum gelmiyor sırf moriarty e inad 65 yapıp bol göğüs kıllı foto koyacaktım ama yavaş ilerliyor aksam 2 tane large pizza ye dominos uzerine cips buyuk paket ve kola ic 1,5 litre ertesi sabah 65 kilo uyanip muradina ermis olursun sodyum ve tukettigin karbonhidratlar sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hayır 2 seans epilasyon girsen yine bence adam olur o kıllar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 imamizer said: anlamadım dumbell dan başka alet yok mu şimdi? yok dumbell da 1 tane var o derece :) asılacak yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ahali, kullandığınız aplikasyonlar var mıdır iPhone, iPad, Mac için falan. hem log tutan, hem program yapabileceğimiz bir aplikasyon öneriniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexter13 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 AthleT said: ahali, kullandığınız aplikasyonlar var mıdır iPhone, iPad, Mac için falan. hem log tutan, hem program yapabileceğimiz bir aplikasyon öneriniz var mıdır? fitocracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kullanmayı alışkanlık haline getirebilirsen myfitnesspal en büyük teknolojik nimetlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 vücud güzelleştirici abilerim, body groomer alıcam, iyice metroseksüel oldum. Hazır hollandaya da taşınıyorum homoseksüel kardeşlerimin arasına karışırım kültürel köprüler kurma açısından. Tavsiyesi olan var mı? small çaplı bir treasure invest edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 http://loltrap.com/pictures/89113bde06950fede1c11c346ea78046.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bugün bodyweight mid row yaptım biraz. yapın kesin. ne kadar underrated bi hareketmiş lan middle back için. bundan sonra sırt programımda olacak her zaman. o kadar güzel hissediiyosunki midi. http://www.bodybuilding.com/exercises/exerciseImages/sequences/1911/Male/l/1911_1.jpg http://www.bodybuilding.com/exercises/exerciseImages/sequences/1911/Male/m/1911_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 güzel stabilite de veriyordur bu hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 tam boynunu kirip felc olma hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar