Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sacmalama karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hakli abi elma hatirliyorum da o yaslarda annem hep 300-400 gram et bol brokoli ile beslerdi ustune kahvaltida yumurta + cereals gunde 1 litre sut hergun 3 kasik keciboynuzu pekmezi simdi bile bu kadar degil yaptiklarim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 beyler acı bir haberle karşınızdayım. bende doğumla birlikte tortikolis kasında kasılma meydana gelmiş zamanında. google falan uğraşmayın tortikolis bu hemen soluk borusunun sağında ve solunda bulunan boyun kası. benim örneğimde sağ tortikolis kısa ve gergin. doğum sonrası fizik tedavi falan kurtarmışlar da ben ortaokul yıllarında mekik çekerken onu bir kısalttıydım yine nizami hareket yapmadığım için. tabi onu esneme germe falan bir süre sonra gergin de kalsa gözle görülemeyecek kadar normal bir hizaya çektim. tabi hareket kabiliyetinde ufak sorunlar yaşıyordum bugüne kadar. özellikle press hareketlerinde o kısa kas hissettiriyordu. neyse işte tekrar doktora gittim geçen gün ameliyatta karar kıldık. bu cumartesi kestiriyorum tritokolisi. kası bi kulak arkasından bir de aşağıdan şöyle bir tık kesip uzatacaklar. maalesef 3-4 hafta boyunluk takıcam. haliyle bir süre ağırlık çalışamayacam. ama iyi haber 1 aylık aradan sonra çatır çatır ağırlık idmanlarına devam edicem. anasını satayım tam da alkol alımını azaltmıştım bulkın gözüne vurmuştum. şunu da sorayım; 1 ay ağırlık çalışamayacam. idman günü 300 gr carb off gün 250 gr carb yükleniyordum. acaba bu 1 aylık ara boyunca nasıl beslenmeli? off gün diyetine devam mı etmeli yoksa 200 e falan mı çekmeli carb'ı ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bence haftada bir sağlam carb girip sonraki günler carbı komple kesip 200-300 gram protein almak lazım öyle bi durumda. ekstradan korumaya çalışmak için. ama kendi vucuduma göre düşünüyorum yani. antremansız kaldığım 1 ay boyunca her gün iyi carb alsam şişerdim çünkü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 abi ben yerinde olsam ameliyat gibi ciddi bir sebebim olsa 1 ay sporu ve beslenmeyi komple unuturum. Sporu sıfır yaparım, ne kadar zevk verici fast food kola cips varsa yerim, kafayı mental olarak iyice sıfırlarım ondan sonra daha sağlam girişirim. Tabi kişisel bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 üniversitenin sınav dönemlerinden hatırlıyorum off geçen 1-1.5 hafta carb'ı off günü diyetine uygun ya da kademeli azaltarak alırsam on dönemlere oranla daha bir irileşiyorum vücudum patlama yaşıyor recovery nin tadını çıkarıyor. da işte moriarty dediğin gibi daha fazla yağlanmak istemiyorum hali hazırda 3 ayda 7 kilo aldım ve yağlandım bulk'ta haliyle. o yüzden 10 günlük süreden sonra carb'ı dediğin şekilde haftada 1 gün olarak yükleyebilirim. elma bende o şekilde olmuyor o iş maalesef. beslenmede spor diyetinden uzaklaştıkça spora dönmem o kadar zorlaşıyor. çok lanet bir karakterim var ya hep ya hiç şeklinde. spordan uzaklaşınca alkolün de dibine vuruyorum aktif spor dönemi haftada 1 gün sağlam içiyorsam spordan uzaklaşınca o 1 gün 3'e 4'e çıkıyor. zaten pumping den çok beni disipline ettiği için seviyorum bu sporu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 elma said: abi ben yerinde olsam ameliyat gibi ciddi bir sebebim olsa 1 ay sporu ve beslenmeyi komple unuturum. Sporu sıfır yaparım, ne kadar zevk verici fast food kola cips varsa yerim, kafayı mental olarak iyice sıfırlarım ondan sonra daha sağlam girişirim. Tabi kişisel bu. böyle bişi yapma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yok ya o fastfood olayını ödül gibi görmeyi anlamsız buluyorum zaten. diğer türlü fastfood olayını kafada bitirmeden bu spora yoğunlaşınca kendine acı çektiriyosun. saçma sapan burger, mc kafası şeyler yemek yerine gömerim tereyağında mühürlediğim antrikotu zevkten takla atarım. ha nedir dışarıda yemem gerekirse ve ortamda o yönde bir eğilim varsa çıkıntılık yapmam yerim yani çok da büyütmemek lazım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Benim Sophie bacımı Alanyada mirin ettiler, üstüne videosunu çektiler... http://www.youtube.com/watch?v=-nV88xvyYxI http://www.youtube.com/watch?v=M4-nmudpPOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Alanya, İzmir'e fln bile fazla gelebilir. Tehlikeli hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 olm hsktr bizim dmitrye bakın lan vg yarışmasına giriyomuş koçum benim http://i.imgur.com/rQ7cQQ1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bu isveclilerde var bi BB meraki ben tr de salonda fln hic gormedim kaslı kız en fazla besyo cular oluyor onlar da fit sadece boyle cirkin kaslı degil iyi ki degil afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 besyoculardan hiç bişi olmuyo sfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 aşkım klokov <3 Crossfit maskotluğu kesmedi tabi, VG ye soyunmuş. Her daim arkasındayız, başarılarına bu sahada da bir yenisini katacak aşkım. Lifting for mother Russia, comrades! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 crossfit nedir abi crossfit yarışmasına giren adamlar bile crossfit yapmıyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 crossfit sadece crossfit yarismasi olarak kalmasi gereken biseydi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 İskandinavyada spor kültürü oturmuş zaten abi. Hatırlıyorum isveçte 10 euroya mis gibi tesise gidiyordum erasmusken ve solaryumu bile vardı yani. 7 den 70 e her insan geliyordu, günde 1 saat ayırıyorlardı sağlık için. Al besyo. Belli seviyede atletiklik aramalarını anlıyorum da, yarışmayla adam kabul etmek de ilginçmiş eğitim programına. Bir harp akademisi değil ki. Bilgi sınavı da ehliyet sınavı gibi dandiriktendir tahmin ediyorum. İlkokulda beden hocamız vardı, dönem sonu 5 tane basket attırırdı, her soktuğun 20 puandı ona göre mezuniyetine etki edecek not alıyordun, böyle saçma sapan işler. http://www.youtube.com/watch?v=pqJffoEF9jw pascalnouman said: bu isveclilerde var bi BB meraki ben tr de salonda fln hic gormedim kaslı kız en fazla besyo cular oluyor onlar da fit sadece boyle cirkin kaslı degil iyi ki degil afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 neyle alacaktı besyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 2 tur koşup bok çuvalı gibi atmışlar kendilerini yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Fistan said: neyle alacaktı besyo ? Fistan dediğim gibi belli seviyede atletiklik tabi ki ölçü olmalı da. Deli gibi vücut ve fitness bilgisi, daha da önemlisi öğrenmeye hevesli olan birisi, 400 metreyi 2 saniye geç tamamladı diye alınmazsa saçma bence. Atletik performansını iyileştirebilirsin de içinde öğrenme eğitme hevesi bilgilenme güdüsü yoksa pek bir şey yapamazsın. Sonra salonlar herkese aynı programı yazan, latisimus deyince mide miydi kanat mıydı türkçesi diye soran hocalarla doluyor. Kimseye laf sokma niyetim yok tabi kimi o şekil kimi bu şekil, ama ülke çapında spor eğitimi kalitesini arttırmak istiyorsak dediğime geliyoruz günün sonunda. Spor eğitmeni olcam diye kondüsyonsuz koşu mülakatına girip kalpten gidiyo gençler sonra: http://www.youtube.com/watch?v=ZzA9UiL9BlU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 o sınava girenlerin bir cogu antrenorlerle aylarca calisiyor yapilan yarisma da degil belli bir sinir var onun altinda olanlari almiyorlar iste ayrica ulkede egitimin e'si yok spor egitmenine gelene kadar ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Nerem doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 aquila said: Nerem doğru. Arnold'a sormuşlar hangi bölgeni zayıf görüyorsun diye, nerem güçlü ki demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 FOCUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar