elma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 teşekkürler. tabi ki her şeyin aşırısı zararlı. Günde 1 çay kaşığı kahvaltıda hüpletilebilir, yulafın yumurtanın yanında mideyi zorlamaz heralde. Hatta 1 bardak suyun içinde seyreltilse tadı tuzlu sudan hallice oluyor. üşenmediğim bir ara 1 hafta deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 elma sirkesini sabah ac karnina en az 1 cay bardagi tavsiye ediyorlar abi.. ha plesebo mu..sen ver cevabini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 placebo oldugunu sanmıyorum. sabahları limon yemek veya suya sıkıp içmekte gördüğüm tüm fatburnerlardan, ödem söktürücülerden etkili çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 1 çay bardağı çok çok fazla değil mi ya? Yanlışın olmasın? O 1 çay bardağı içine 1 kaşık falandır bence. dana22 said: elma sirkesini sabah ac karnina en az 1 cay bardagi tavsiye ediyorlar abi.. ha plesebo mu..sen ver cevabini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 abi sabah sabah boş mideyle ülser olur insan, midesi delinir 1 çay bardağı elma sirkesiyle... Sen doktor değil misin iyisini/kötüsünü de söyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ben kullandığım dönem yarım su bardağına koyup üzerine su ekleyip içiyordum. he nasıl başarıyordum orası hala muamma. ayrıca salatalarda falan da kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 abi doktorlukla alakasi yok olayin..yani ac karnina kulliyen zarar tabi..ben hurafesini soyluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 abi trolleyecekseniz azcık belli edin de ciddi bilgi sunuyormuşsunuz gibi almayalım =) dana22 said: abi doktorlukla alakasi yok olayin..yani ac karnina kulliyen zarar tabi..ben hurafesini soyluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 abi tibbi olarak ac karnina asit icmen mide uzerine olumsuz etkiye sahiptir..hatta bildigin kotudur.. ictiginiz seyin yag yaktirma ?? kavrami gorecelidir yapilmis bilimsel calisma yoktur.. hal boyleyken halk arasinda hurafe olarak anlamlandirilan ve uygulanan bir olay hakkinda en fazla troll le karisik geyik yapilabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 pardon ya mesleki sifati belli edince daha dikkatli konusmali..ozur dilerim..bundan sonra troll diye yazacagim dibine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 1 bardak suya 1-2 cay kasıgı elma sirkesi tavsiye ediyolar. Ki o bile reflusu meflusu olanı mahvediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yok kanka sen yine yaz da azcık smiley falan koy gerçek olmadığı belli olsun bişey olsun. Bilim adamı gibi yazıyosun insanları paniğe sevk ediyorsun =) şu haftada 2 kere komple fasting yapıp bünyeyi resetlediğini söyleyenlere yorumun nedir? dana22 said: pardon ya mesleki sifati belli edince daha dikkatli konusmali..ozur dilerim..bundan sonra troll diye yazacagim dibine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 bilmem mantiklari neymis ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 simdi bilinen seyler.. fasting genel olarak buyuk butun inanislarda var..en uzunu sanirim bizimki.. dunyada da cesitli trendler var fasting i iceren..yogada surada burada ..detoxcular var.. ha vegeteryanlar da var ..yedigimiz seylerin bir kismini hayatimizdan cikartirsak olmeyecegimizi kanitlayan.. duzenli olarak belli araliklarla yeme icmeyi kisitlamanin bunyede bir eksiklige yol acmasi dusuk ihtimal.. kagit ustunde gunluk ihtiyacimizi zaten 1 ogunde bile fazlasi ile karsilayabilecegimiz seyler tuketiyoruz. sorun yok bence..ilk zamanlar biraz zorlanir sonra da kaniksarsin bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 5/2 Fasting bence leangain'den daha iyi. 2 gün öğün eksilterek yaklaşık 3000 kcal açık yaratıyorsun haftada. Böylelikle diğer günler diyet yapmana gerek kalmıyor. Hem Zig-Zag yaptığınız için metabolizma da yavaşlamıyor. Tek sıkıntı fasting sırasında düşen şeker problemi. Leangain+5/2 fasting de yapılabilir. Mantıkları aslında farklı, leangainde sabah kahvaltısı ve ara öğünü yok ama total kalori ne kadar hesapladıysan alıyorsun. 5/2 Fast'de direk dramatik şekilde kalori kesiyorsun 2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yemek yiyebiliyoken niye yemeyeyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Jaegerjaquez said: yemek yiyebiliyoken niye yemeyeyim ki IF ve ketogenic diyetler weight loss amaçlı daha çok, sana gerek yok kanka sen bulduğunu ye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Güzel anlatmış yine. Başından beri ısınamamıştım zaten şu ekto mekto sınıflandırmasına. Öyle işe başlarsan ben buyum deyip bırakırsın, yazık ediyolar yeni başlayanlara şöyle bilgiler vererek. Bence ekto mezo gibi sınıflandırmalar fenotipe bakarak yapılmamalı. Çok yiyip az kilo yapan metabolizması hızlı adamlar var, tam tersi az yiyip direk yağa çeviren adamlar var. Bu kişisel, ben ne yesem direk göbeğe gidiyo valla http://www.youtube.com/watch?v=FRSRzA6xhUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bacak calisinca sonrasinda sanki tum vucutta pump oluyomus gibi geliyo bana yani gorsel olarakta normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 leg press felan mı yoksa squat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 squat 6x6 leg press 4x 12-10-8-6 adini unuttugum 2 farkli alettede yukardaki gibi sonra alt bacak olan 2 farkli alet her birinde 4x failure sonrasinda core training abs drop set yan kaslar 4x12-15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 squat yaptığın zaman vucut üzerindeki bütün kaslar çalıştığı için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 incdarkness o çok normal. bacak bütün vücudu büyütüyor o artırdığı testosteron yabana atılır cinsten değil. hatta kendi programımı yine 4 gün olacak şekilde ama 2 bacak günü 2 upper body günü olarak revize etmeyi düşündüm şimdi. daha iyi olur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 abi ben her bacak gununden sonra uyuyup uyaninca odun ile uyaniyorum sdfgh gercek anlamda farkettiriyo testesteron seviyesini banada oyle gelmisti acaba recovery surecinde yuksek testesteroneun dogru baglantisi var mi diye squattan bicepsimin biraz daha buyucegini zannetmiyorum pek acikcasi bunun disinda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Dün öğlen bacaktı benim için. 5 dk önce uyandım, quads, hamstrings & calves on fire. Deli gibi hissettiriyo evet, hormonel bir şeyler de vardır. Akşam koşuya çıkarsam çok güzel işler çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar