fresia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 tiLi, 06.08.2024 16:16 tarihinde dedi ki: kim diyor neyin geçmesi ftr asistan hekim, tekrar eski haline dönmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 ağrıtmayan göğüs hareketi yok mu hiç diğerlerini bi dene, ağırlığı da azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 1 sene dinlenerek bir şeyi düzeltemezsiniz abi. o hasarlı bölgelerin doğru biçimde çalıştırılması gerekir aksi halde bok recovery olursunuz. anca o kas işlev yapmayı bırakır da acı hissetmezsin. son spesifik bi hareket yapmak zorunda kalır vücut, sen istemezsin ama hasarlı kas anlık aktive olur, gerilir yırtılır falan yine başlar ağrı. fizyoterapistlere ben güvenmiyorum. kendi sakatlıklarımı onlardan çok ben kendim çözdüm. alayı dolandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 diğer hareketleri ve zorlamayacak kadar o bölgeyi yapabilirsin dedi ya sonuçta röntgen mr çekmedi içerde nereye ne olmuş tahmin yürüyütüyor, durup dururken ağrı da yok, geçer dedi gönderdi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 fresia, 31.10.2023 15:57 tarihinde dedi ki: gençler, brad pit 70kg oldum diyelim, bu kiloyu salona gitmeden nasıl korurum mezara kadar gym zorunlu mu biraz kaslı 75 kg'ye ulaştım bu arada sonra üşendim yemek yemeye düşmeye başladım medium tshirtlerin dar gelmesi üzdü, kendi çapımda kaslı hissettirdi kısaca emek vermeyince eriyeceği için kolay bir rutin lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 https://www.instagram.com/drcaglarkarabas/p/CWlaCpnMpvf/ ortopediye gittim kireçlenmiş dedi neresi kireçleniyor röntgenden anlayan var mı, üstteki diz'e göre baktım ama olayı anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar