Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BABA oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya valla sanki kendi cocugum olmuş gibi oldum. anaaa ne garip bişi. kaç ay burda bekledik cocugun dogumunu.
o yüzü gibi güzel olur gelecegide inşallah.
Allah analı babalı buyutsun ehe.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Herkes 8 sayfa bebeği övdü nazar deymesin diye hepinizin yerine MAŞALLAH diyeyim :) Allah analı babalı büyütür inşallah.[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar...
Mesaj tarihi:
allah analı babalı büyütsün işalla
maşallah çok tatlı bi bebek[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Mesaj tarihi:
kutlu olsun!mutluluklar :)![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
Oh be, oh be sonunda =]

Gözünüz aydın Abso, tebrik ederim. Çok sevimli cidden, kilo da fena değilmiş, babanın etkisi var epeyce galiba? ;]
Mesaj tarihi:
Bıshop daha bebek ama abisi :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Mesaj tarihi:
Ulean. Dagilin bakiyim.

Hazir surda besik kertmesi yapiyorduk, uzerine 5-6 sayfa gelmis kaynamis bizimki.

Absolut, bak benim yegen de 20.04.2004 ( bu arada 2 tane ardisik 2004 bilmem farkettiniz mi :) ) 13.15 de dogdu.. Bizim Duru bebege ayarlayalim hemen.

hehe[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
absolut tebrikler Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı büyütsün demicem çünkü 4.8 kilo olmasından da belli sağlıklı büyicek maşallah[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Çok şeker bi bebek hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün[signature][hline]I turn my hopes up to the sky
I'd like to know before I die
Memories will slowly fade
I lift my eyes and say
Come on take me away
Come on take me away
MEXICAN
Mesaj tarihi:
Yasasın cok sırın bır bebek yahu bu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Doğum öncesinde annenin resimlerine bakarsanız tosun gibi bir birey dünyaya geliceğini zaten anlarsınız yahu.
Ulan bide bizim coğrafyacıya bak 7.ayında,hala derse girio,ve göbek möbek hiç yok doğmucak çocuk herhalde.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
Allah analı babalı büyütsün ne diyim :) hayırlı uğurlu ola[signature][hline]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol:
  • Yeni Oluştur...