Dorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tebrikler absolut !![signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 İnanılmaz sevindim Abso , Allah analı babalı büyütsün.. Jennifer Aniston'dan daha güzel gözüküo :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 aaa allah bağışlasın, hoşgelmiş en minik pati duru bebek. abso duru'nun hemen pati üyelik kaydını yaptıralım. sonram davulcunun websitesine kaçar dizini döversin :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 11 Dark Elf - Mage [Bu mesaj karakedi tarafından 21 Nisan 2004 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 abso bab!!! :P valla daha başlığı görür görmez "aha nihayet doğdu" dedim...Allah analı babalı büyütsün , geleceğinide ismi gibi kılsın , bütün hayatını mutlu geçirsin inşallah... *!Bi nazar boncuğuda o takar* said: Sam, 21 Nisan 2004 00:20 tarihinde demiş ki: hey gidi hey, thrillus da olsaydı şimdi şarkı yazsaydı.. :) aman aman o yazarsa kesin madafaka oluruz sonra ufacık bebeğide madafaka gençliği yapmayın daha doğar doğmaz :P[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Muthis bir haber. Tebrik ederim. Umarım çok sağlıklı ve başarılı bir hayat yaşar. Bu arada sizin kızı benim yeğene ayarlayalım. O da 20 Nisan 13.15 de doğdu :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tebrikler!!!!!!!!!!!!!1[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Etheria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tebrikler! çok sevindim vallahi, ilk defa teyze/amca oluyoruz di mi? iyi bakın bebeğimize absocuğum, çok mutlu olun ailecek, çok sevin birbirinizi e mi? (ağlamıyorum valla, gözüme bişey kaçtı...) darısı başıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Çok güzel bir haber. Bütün mutlulukları beraber yaşamanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tebrikler !.. Hayırlı olsun, mutlu bir hayat sürer umarım .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Sağol bone ben almayayım :) Zaten kuzende benim ellerimde büyüdü, ikinci bir taneyle daha uğraşamam. Yemek yedirmesi bir dert, yorulmaması ayrı bir dert.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ben resmi göremiorum yanedir cektigim, millet kaptı bile :) ha bu arada tebrik ederim abso, sonunda dogdu eleman, paticike kayıt eyle hemen[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 SÜPER BİŞEY BU YA !!! yerim ben onu :=) Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat etsin sizlere... Kazadan beladan korunsun Hoşgeldin be Duru bebek :=)))))[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tekrar tebrikler :) hayirlisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 aman aman aman pek de şirinmiş hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tebrikler abso, kızın çok şirinmiş...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Allah Analı babalı Büyütsün...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hayılı uğurlu olsun vatana millete... tebrikler! darısı başımıza (şöyle bi 10-15 sene sonra:)) bayağa şeker ya yanaklar tombul tombul:)[signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 cok cok tebrikler. mutlu buyusun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hayirli olsun[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tebrikler abso, artık kucağında bebişle çamaşır asarsın =) 4+ kilo ha, oy oy oy *! gözleri yaşarır zira kendisi 1 kilo 400 gram doğmuştur * Analı babalı ve sevgi içinde büyür umarım.. Bebek odası da pek bi şirin, çok seviyorum ben bebişleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 kutlu ossunda o ne kio ben bile 3,365 doomuşum[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik(Ülkücü Gençlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 resmini albüme koysana[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik(Ülkücü Gençlik) [Bu mesaj SwZ tarafından 21 Nisan 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tebrikler :) tosuncuk[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 abi süper bişey bu ya çok tebrik ederim abso... ne denir ki allah analı babalı büyüte inşallah[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tebrikler Absolut. Gözün aydın. Sağlıkla ve Mutlu bir yaşam sürmesi dileğiyle...[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar