Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kızımız Duru 20 Nisan sabahı saat 7.12de hayata gözlerini açtı. 4kg 50gr ve 51 cm. Duru[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ayyyyyyyyyyyy :D:D allah baaşlasın, allah analı babalı, huzurlu,mutlu,sağlıklı bi ömür versin... darısı başıma :) ve de resimlerini istiom albümde en kısa zamanda!!!![signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kutlu olsun :) :tebrikz:[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Tebrikler... Allah anali babali buyutsun.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 allah bağışlasın walla maşşalahı war ben 2 750 kg mi ne doğmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Obaa :) tebritker abso süper bebiş[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 oyoyoyoyyyy gördüm resimleri vay sıpa vaaay, ne kadar tatlıııııı, gel beni ısır dio walla, abi hemmen nazar boncuu falan filan ne varsa takın bence:)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hadi allah analı babalı büyütsün. mübarek etsin :)[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 burun aynı baba :) masallah masallah ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hey gidi hey, thrillus da olsaydı şimdi şarkı yazsaydı.. :) Allah sizlere bağışlasın, analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olsun, göğsünüzü kabartsın, dünya imrensin.. (rahmetli halam derdi) artık senin ünvanı değiştirme vaktidir.. 8-) ekran başında göbek attım ya şimdi, ne büyük bir sevinçtir size bana bile böyleyse.. :lol:[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ÇOK çok teşekkürler herkese. Yorgunluktan ölüyorum. Hemen yatıp sabah erkenden kızımı görmem lazım, çok özledim. Herkese tekrar tekrar teşekkürler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disablemen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 analı babalı büüsün hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bab ! :P hep birlikte sağlıklı bi yaşam dilerim. eşinin durumu da iyi ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 tebrikler abso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ehehheh paticiin en çıtır kızı geldi walla, patlar bu topic sabaha kadar sööliim[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 way be forumdan bir de baba çıktı ha... neler görecez daha edi hanım sizi de ana olarak görelim :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 mubarek gun bıde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 eheheh bone lol absocum bekleyiş bitti sonunda... allah analı babalı büyütsün. Önünde parlak bi gelecek uzansın durunun... Abi süfer bişey... seri üretime geçsenize :P hepimize dağıtın bi tane :) Şaka bir yana anne de iyidir inşallah.. Süperr.. Çok sevindim... Merak etim valla babalık duygusunu :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 tebrikler :) allah analı babalı büyütsün. Yanaklar çok şirin :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Abso keyfini çıkar kızının bu dönemini. bol bol video çek resim çek.... gelecekte dönüp ulan el kadar bebeydin kazık kadar oldun aha bu da kanıtı diyebilecek belgelerin olsun.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 tarifini aliim de evde yapiim kendime yaw :) evde kaldım nası olsa...oyalaniim kendi kendime[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: RazorJimmy, 21 Nisan 2004 00:24 tarihinde demiş ki: Berkay senin görevin de kirvelik mi olcak o zmn bab? :P kız lan ne kirvesi :P[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Oy oy inanılmaz bişi buu Allah analı babalı büyütsün. tebrikler kaymakcım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 tosuncuk olmuş bu; ne iş? [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 21 Nisan 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Hemen bişi daha yazıp yatayım. Dünyadaki en büyük mutluluk kesinlikle bu olsa gerek. Sevdiğiniz insan ve sizin beraber yarattığınız, ikinizinden oluşan bir bebkten daha büyük mutluluk olamaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar