Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cheers, Friends, How I Met Your Mother, Now What?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Yok onun daha iyisini buldular. Gerçek islam bu değil diyerek kabeyi yık. http://www.radikal.com.tr/dunya/isid_mekkeye_basacagiz_kabeyi_yakacagiz-1199426

gereksiz bile değilsin
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

kuran okuyarak hacca giderken ortam yap sonra hamminneli ahretlikli gecelere ak, seccadenden gül kokusu eksik olmasın muhterem

türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının ve başka ülkelere tabi olup bu ülke sınırları içerisinde yaşamakta olan insanların ekonomik durumu benim hacca gitmeme engel, yardıma muhtaç çok fazla insan var, durumlarını düzeltmelerine yardımcı olduktan sonra gidebilirim ancak, o da öngörülebilir bir zamanda gerçekleşecek gibi değil
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

Black-ice said:

herşeyi izlemişsin, cheers izlemişsin, fraiser izlicen tabi ki.

frasier'ın bütün bölümlerini izledim ama topluluk içerisinde bahsetmekten çekiniyorum

niye la
en sevdiğim dizilerin başında gelir
Mesaj tarihi:
bücür cadıyı görünce aklıma geldi ya bi dizi vardı, ikizler vardı kızlar işte biri hesapta zengin aileye gidiyo biri fakir aileye mi gidiyodu yoksa babasıyla yalnız mı kalıyodu neydi öyle bişiler sanki başrolde cem davran oynuyordu diye hatırlıyorum ama baktım dizilerinde yok öyle bişi. mükemmel tarifimden çıkartabilecek var mı?
  • Yeni Oluştur...