pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 telnedim said: Adam tam bir memur ya. şunu dicektim ya şu memurların işleri güçleri kaytarmak, hinlik , solitaire ve feysbuk
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mikrafon olarak düzeltelim lütfen
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 var. Offline çalışıyor. Hukuki metinlerin sesle girimini yapmak için kullanılıyor. http://www.sestek.com/tr/justtalk
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hakim okusa kararı o dediğin programa sen işsiz kalıyosun lan
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 karar okunurken neye yaziliyo ki, sen bi daha yaziyosun?
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fiyat nerde yazıyor? edit. ha gördüm.
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Önceki sayfadaki sestek bayağı iyi bu işte. Yok ücretsiz arıyorum dersen Google'ın speech to texti Türkçe de güzel çalışıyor. En iyi alternatifin o
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi şimdi gene bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim konuda yavaş yavaş amacından sapmaya başladı Bakın arkadaşlar hepinizin komikli trollü yorumlarına bir kez daha teşekkür ederim Evet konuşma hızında yazdığım doğrudur ancak ben zaten aşırı yoğun olan adliyenin çalışma ortamında bir yük te bu kararlar olmasın diye alternatif bir çözüm arayışı içerisindeyim bakalım gönderdiğiniz programlar için de teşekkür ederim hepiniz sağlıcakla kalın...
Öne çıkan mesajlar