progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ortanca karı verin bana diye diye yapmadığını bırakmadı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 aynen ya.ben bi ara ''napalım rızkımza bu düştü''diyip kurtardığı herife hallenicek diye ciddi ciddi düşündüm,kendimce mantıklı bir sebep bulmaya çalıştığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 abi insan gercekten hayret ediyor ya. devir ya gerzek senaristler devri olmuş ya da holivud piyasası seyirciye oynar olmuş. belki -16yı eglendirir zaman kaybetmeyin. 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 KidLazer said: holivud piyasası seyirciye oynar olmuş. o ne demek abi yeni olmus gibi 70'ler amerikan sinemasi olmasa unutucaz nerdeyse adamlarin kaliteli film yapabildigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ya anla abi işte ne demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sadece 10 dakikasına dayanabildim puan: allahım sabrımıza mukayet ol. kanal 7'ye güzel film olur. oyunculuklar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.mbird.com/wp-content/uploads/2013/08/twelve_angry_men_xlg.jpg guzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Equilibrium iyidir, en kötü 6,5 7'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 aynen ya equilibrium güzeldi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi o grafiklerle atariye oyun yapsınlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 equilibrium'a kötü film dediğin için fikrine saygı duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sean bean show yapıyor gene orda sdfsdfs adını bile yazmamışlar zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sene 2014 te fight club izleyip 4/10 veren hipsterle film tartışmak baştan hata zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben kaç yaşına gelmişin yan komşuya nası yazılır diye foruma soru soruyosun diye sana ergen lakabı takıyomyum? hipster falan ayboluyor hocam sizin takıntılarınızı sevişeyim :) ayrıca ota boka hipster çekiyonuz da ne olduğunu bildiğinizden şüpheliyim. oo yabancı kelime cool alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 asıl ergenlik argüman yetmeyince bi topikten diğer topiğe laf taşımak abi kusura bakma. (haklısın ya da haksızsın demiyorum) what happens in kişisel stays in kişisel öğrenemediniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 mesaj imza uyumu - critledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Dynun said: asıl ergenlik argüman yetmeyince bi topikten diğer topiğe laf taşımak abi kusura bakma. (haklısın ya da haksızsın demiyorum) what happens in kişisel stays in kişisel öğrenemediniz :/ kendi film yorumumdan yararlanıp konuyu saçmalığa çeviren/üstte (üstelik ilk kez de değil) rave adlı arkadasa armağan ediyorum o halde bu yorumunu. insanların beğenileri ile kendi sabit fikirleri uyuşmayınca "bırak yeaa" çeken insanların zihniyetini skim diyip kendi adıma tartışmayı kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben burdaki tartışmaları okumuyorum zaten genelde puana postere bakıp geçiyorum bahsettiğin konuda bi yorumum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Dynun said: ben burdaki tartışmaları okumuyorum zaten genelde puana postere bakıp geçiyorum bahsettiğin konuda bi yorumum yok olması gereken de bu. çoğu kişinin yüksek not verdiği bazı filmleri dayanamayıp kapıyorum kimseye zevkinden ötürü eleştiride bulunmuyorum. herkesin kendi zevkidir. ama bazı yaş almış nasib alamamış arkadaşlar ki sayıları da az değil saçma salak konuşup "cool" olmaya çalışıyor. neyse yaşa aldanıyoruz hep ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 KidLazer said: ben kaç yaşına gelmişin yan komşuya nası yazılır diye foruma soru soruyosun diye sana ergen lakabı takıyomyum? hipster falan ayboluyor hocam sizin takıntılarınızı sevişeyim :) ayrıca ota boka hipster çekiyonuz da ne olduğunu bildiğinizden şüpheliyim. oo yabancı kelime cool alırım bi dal dikkat et,belden aşşağı vurayım derken fularını yırtıcaksın. ergenliklede alakasını çözemedim bitürlü,hiç utanıp sıkılıcağım bir durum değil hem muhabbet olsun hemde güzel fikir verir belki diye forumdan tavsiye istemek bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 direk ergenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 biraz daha çelişirsen kendinle benimki değil de seninki yırtılacak. kız mevzusu-insanların yorumu önemli sinema-benim fikirle uyuşmuyo "hipster ya bu ne anlar" en kıl olduğum model ne öyle ne böyle. hadi hocam, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 gel kaçma hemen fularını bozduğum daha yeni ısınıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 hangi fular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 KidLazer said: ben kaç yaşına gelmişin yan komşuya nası yazılır diye foruma soru soruyosun diye sana ergen lakabı takıyomyum? hipster falan ayboluyor hocam sizin takıntılarınızı sevişeyim :) ayrıca ota boka hipster çekiyonuz da ne olduğunu bildiğinizden şüpheliyim. oo yabancı kelime cool alırım bi dal ya "babam evde olduğundan küfür edemiyorum" diyen adam KidLazer said: ya böyle dolu dolu sövmek istiyorum aykuta şu an böyle bi ağız dolusu küfür var içimde peder evde edemiyorum ben sokağa çıkar abi sinirden patlatıcam bişeyler yoksa evde. italya'da bir şekilde bir şeyler yapmaya çalışan adama bilmem nerede gördüğü "alırım bir dal" lafını ediyor taraf tutmuyorum sadece bu saçmalığa tanık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar