Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ne farkı var bunu ? normal efesten bir gazla aldım şimdi içiyorum ama bir şey hissedemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 altın tozu varmış içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 altın mı sıçıcaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 satış pazarlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 efes'in normal biraları gibi glikoz şurubu yok içinde. bide bana daha az gazlı gibi geldi. ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 şekerde yok nasıl tatlandırmışlar ki şerbetçiotuylamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben de geçen içmiştim beğendim. normal efese göre daha az şişkinlik yapıyor, daha kolay içiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bizim millete ozel de zaten her dalgayi yedirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Sisenin ustune oturman lazim farki hissedebilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 farkı hissedenler konuşuyor. respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 off manyaklaf manyaklaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 sergan attı şampiyonluk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 olm canım çekti fena ama içmiyorum uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Şekeri mi ne azmış öyle duydum bi denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 aynı şeyi evirip çevirip iteliyolar. efesi yıllar önce bırakalı iyi oldu hakkaten çok bozdu. öyle böyle bozmadı. önünü alamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ya geçen tynada otururken kızın biri geldi böyle böyle denemek ister misiniz dedi ne farkı var falan dedik daha yumuşak içimi dedi. bende sert seviyoruz biz falan demişim sonradan farkettim niyetimi belli etmişim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 canavar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Madcat said: ya geçen tynada otururken kızın biri geldi böyle böyle denemek ister misiniz dedi ne farkı var falan dedik daha yumuşak içimi dedi. bende sert seviyoruz biz falan demişim sonradan farkettim niyetimi belli etmişim sdf hikayenin devamı yoksa meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Tuborg için. Boşverin Efesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yok baba nolcak hikayenin devami 169a bindik eve donduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Şişesi farklı işte. İçindeki kırık pirinçler de altın tozluymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Geçen Bestekar'da bi mekanda denettiler bildiğin tombulun 2007-2008'deki bozulmadan önceki tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 İçi boş olan "daha sert" argümanından dolayı hala içiliyor zaten Efes denen çöp. Aynı (belki de daha fazla) alkol oranına sahip ama daha kaliteli biralar, sadece daha kaliteli oldukları için, "yumuşak bu ya kız birası ayh" muamelesi görüyorlar değişik hayat görüşleri olan bir kesim tarafından :p Burada "sertlik" sanılan şey aslında kalitesizlikten ve pirinç kırığından gelen tatsız acılık. Yerli ucuz bira aranıyorsa bile Tuborg ve Bomonti gayet güzel. Bomonti'yi de Efes üretiyor mesela, hani beceremiyor değiller tesisleri var, ama daha çok yolup daha çok kar etmek varken neden kassın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 efes malt sert bir birami sence mesela? ben efes malti seviyorum, cok hafif degil, sisiriyor 4 tane arka arkaya icemiyorsun, kiz birasi hic degil ama iyi yani bence. efes malta alistiktan sonra bomonti cok hafif gelmeye basladi, en ideali de tuborg gold olarak kaldi agiz tadimda suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar