Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efes pilsen özel seri 10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya geçen tynada otururken kızın biri geldi böyle böyle denemek ister misiniz dedi
ne farkı var falan dedik daha yumuşak içimi dedi.
bende sert seviyoruz biz falan demişim sonradan farkettim niyetimi belli etmişim sdf
Mesaj tarihi:
Madcat said:

ya geçen tynada otururken kızın biri geldi böyle böyle denemek ister misiniz dedi
ne farkı var falan dedik daha yumuşak içimi dedi.
bende sert seviyoruz biz falan demişim sonradan farkettim niyetimi belli etmişim sdf

hikayenin devamı yoksa meh
Mesaj tarihi:
İçi boş olan "daha sert" argümanından dolayı hala içiliyor zaten Efes denen çöp. Aynı (belki de daha fazla) alkol oranına sahip ama daha kaliteli biralar, sadece daha kaliteli oldukları için, "yumuşak bu ya kız birası ayh" muamelesi görüyorlar değişik hayat görüşleri olan bir kesim tarafından :p

Burada "sertlik" sanılan şey aslında kalitesizlikten ve pirinç kırığından gelen tatsız acılık. Yerli ucuz bira aranıyorsa bile Tuborg ve Bomonti gayet güzel. Bomonti'yi de Efes üretiyor mesela, hani beceremiyor değiller tesisleri var, ama daha çok yolup daha çok kar etmek varken neden kassın adam.
Mesaj tarihi:
efes malt sert bir birami sence mesela?
ben efes malti seviyorum, cok hafif degil, sisiriyor 4 tane arka arkaya icemiyorsun, kiz birasi hic degil ama iyi yani bence.

efes malta alistiktan sonra bomonti cok hafif gelmeye basladi,
en ideali de tuborg gold olarak kaldi agiz tadimda suanda.
  • Yeni Oluştur...