arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 olcay ne yaptı niye diyecekmişsin? şeker gibi adam be olcay. karıştırmayın öbür densizlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 volkan'a euro 2008'de avrupa'nın ciddi spor gazeteleri "mağara adamı" lakabı takıp bir de en seksi 10 topçu arasında göstermişlerdi fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 aquila said: bana ne lan, adamla melo arasinda, melo cok uzulduysa dava acar hakaretten. birine kopek demek de adamin ayibi, bundan sonra ciddiye almayiz gordugumuz yerde. O zaman boyle de sukru. Ne diye "diyebilir sorun yok" diyosun o zaman? Bu adamlar da senden yuz bulup(galatasaraylisin ya) rahatca soylemeye devam edecek. Herkes bir tepki gosterirse ne meloya kopek, ne volkana ayi, ne de olcaya at hirsizi gibi cocukca laflar donecek burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ya derdini seveyim senin git yat uyu olm deli misin nesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sorun yok demedim, diyebilir ve demis, seni ilgilendiren bi durum yok. yok milyonlar seviyomus da bikbikbik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 fener ve bjk de kus beyinli mesela. kartal ve kanarya ayni mantik ajsdf hadi eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 arcane said: olcay ne yaptı niye diyecekmişsin? şeker gibi adam be olcay. karıştırmayın öbür densizlerle. Olcay'in tipine bir bakin isterseniz, ben bu adamla reelde de konustum, arkadasimin sevgilisiydi. duzgun turkce de konusamiyor. Ne bilim bi garip yani. Oyunculuguna lafim yok Ama sirf meloyu/olcayi/volkani sevmiuorum diye de hakaret edici konusmam kimseye. Neyse abi tamam ne yapiyosaniz yapin, sustum.. ama yaptiginiz ayip bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ne varmış olcay'ın tipinde? adam almanya'da yaşıyordu tabii ki düzgün konuşamayacak. almanca konuştunuz mu? onu düzgün konuşamasın o zaman sorun. kerim frei var mesela bizde, röportajlarına bakın tercüman var yanında ingilizce konuşuyor. olcay ile melo, volkan, emre falan bir mi be? ne zararını gördün olcay'ın? bariz kızdan hoşlanıyormuşsun, olcay kızı kapmış, liseli tier kıskançlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 dedim güncelde bu kadar post var, kesin escape gelip yine tezcanlıları trollemiştir, yemlemiştir milleti, ciddiye alanlar vardır vs. dedim. Sekmiyor BJK başlıklarındaki olay gelişimi resmen asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 olcay'a laf edenin sol ayagini kesiyoruz biz burda, akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Hahahaah olcaydan daha yakışıklıyım. Sadece onun kadar param yok arabalarım yok :d Ya neyse bişiler daha anlatırdım kızla ilgili aramda geçenlerle de gerek yok şimdi konu nereye geldi ya gsgs Yalnız şükrü güzel sattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 olcay evlenmiyor muydu zaten ya? hala neyin davası escape, kız boştadır işte. yoksa evleneceği senin "arkadaş" mı? http://image.cdn.haber7.com/haber/haber7/photos/olcay_sahan_daha_cok_atacagim13730979550_h1046256.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ooo ne dediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 escape said: Hahahaah olcaydan daha yakışıklıyım. fotonu koy da bakalım yakışıklı mısın olcay'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 konu olcay olunca gozum donuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Gdgdgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 olcay ı sözlükte daha yeni övdüm geldim ama bi durum varsa burada da övebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Olm 10 tane erkek oturmuş olcayı mı tartışıyosunuz ya. Adam muhteşem sol ayağınlan kız tavlamış kız da sevmiş siz ne konuşuyonuz denişik misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sol ayagi muthis, muhtesem olan kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Olcay fix almancı değil ya, ligde sense of homour'ı en kral adam dsfsdf ben seviyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/116215/galatasarayin-hicbir-gucu-yok adam bjk maçından önce gene gitmiş galatasaraya çatmış asflkjahnsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 haklı adam paraları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Acaba fikret orman mı daha kötü aziz yıldırım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Esnaf said: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/116215/galatasarayin-hicbir-gucu-yok adam bjk maçından önce gene gitmiş galatasaraya çatmış asflkjahnsf http://www.quickmeme.com/img/8d/8dcc86b827735c5045090e1891f286d57048734d57b39e238f900a319c018204.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar