Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

bana ne lan, adamla melo arasinda, melo cok uzulduysa dava acar hakaretten. birine kopek demek de adamin ayibi, bundan sonra ciddiye almayiz gordugumuz yerde.

O zaman boyle de sukru. Ne diye "diyebilir sorun yok" diyosun o zaman? Bu adamlar da senden yuz bulup(galatasaraylisin ya) rahatca soylemeye devam edecek. Herkes bir tepki gosterirse ne meloya kopek, ne volkana ayi, ne de olcaya at hirsizi gibi cocukca laflar donecek burada.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

olcay ne yaptı niye diyecekmişsin? şeker gibi adam be olcay. karıştırmayın öbür densizlerle.

Olcay'in tipine bir bakin isterseniz, ben bu adamla reelde de konustum, arkadasimin sevgilisiydi. duzgun turkce de konusamiyor. Ne bilim bi garip yani. Oyunculuguna lafim yok

Ama sirf meloyu/olcayi/volkani sevmiuorum diye de hakaret edici konusmam kimseye.

Neyse abi tamam ne yapiyosaniz yapin, sustum.. ama yaptiginiz ayip bilin.
Sosyal ağlarda paylaş

ne varmış olcay'ın tipinde?

adam almanya'da yaşıyordu tabii ki düzgün konuşamayacak. almanca konuştunuz mu? onu düzgün konuşamasın o zaman sorun. kerim frei var mesela bizde, röportajlarına bakın tercüman var yanında ingilizce konuşuyor.

olcay ile melo, volkan, emre falan bir mi be? ne zararını gördün olcay'ın? bariz kızdan hoşlanıyormuşsun, olcay kızı kapmış, liseli tier kıskançlık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...