aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 melo beşiktaşta oynasa 2 maçta bir kırmızı görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Yabancı sınırlamasında Veli, Semih, Selçuk, Alper vs. kıymete biniyor mecburen. Yoksa bunların 4'te 1 maliyetine tonla oyuncu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Türk futbolunun kanseri bu yabancı sınırlamasıdır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bizim takıma melo gelse 10 numara olacak da vermezler arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 karamürselidelihamdi said: Bizim takıma melo gelse 10 numara olacak da vermezler arkadaş. sen nasıl beşiktaşlısın arkadaşım ya.. bu zihniyetteki insanların ne işi var bjk de. bunun adam olanından var bizde adıda atiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 meloyu içeri sokmazlar, malum kedi köpek giremiyor antrenman sahalarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 http://www.egehaber.com/resimler/m/melo-dan-besiktas-derbisinde-olay-hareket-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Töre'ye üç maç, Baros ile aynı ceza kesilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Robert_Poche said: meloyu içeri sokmazlar, malum kedi köpek giremiyor antrenman sahalarına... http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120409172803/random-ness/images/9/9a/Cry_some_more.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 OmeN said: karamürselidelihamdi said: Bizim takıma melo gelse 10 numara olacak da vermezler arkadaş. sen nasıl beşiktaşlısın arkadaşım ya.. bu zihniyetteki insanların ne işi var bjk de. bunun adam olanından var bizde adıda atiba..karaktersizin allahı ama iyi topçu aga hakkını yememek lazım.velinin yerine iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 3 maç ceza neymiş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 SeaGle said: Robert_Poche said: meloyu içeri sokmazlar, malum kedi köpek giremiyor antrenman sahalarına... http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120409172803/random-ness/images/9/9a/Cry_some_more.jpg avunulacak ne var ki melo'da harbi anlamıyorum. iğrenç gol sevinçleri, diğer klüplere hakarete varacak hareketleri vs. yetenek olarak Veli'den hallice, yabancı kontenjanını harcayacağıma Veli'yi oynatırım daha iyi. üstüne adam kendine köpek diyor, bunu göre göre taraftar olarak altına yatacaksınız şansınız olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Robert_Poche said: meloyu içeri sokmazlar, malum kedi köpek giremiyor antrenman sahalarına... Saygisizlik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 melonun taraftara yaptığı hareket saygılı da kendne taktığı lakabı ile cağırmak saygısızlık yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 pitbul deyince bişi yok köpek deyince aaooovvv. pitbul başka bir hayvandı zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bir insana, daha genis bir tanimla, milyonlarca insanin sevdigi bir adama sen kopek diyemezsin. Herseyden once 2 buyuklerden biri olan Galatasaray'in oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 diyebilir, neyin oyuncusu olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 la adam kendine pitbull diyor, neyi tartışıyorsun, adam kendine köpek diyor köpek. aha da aşağıda taklidini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Niye "aslan gibi adam" diye deyimler kullaniyorz, aslan da bir hayvan? "Hayvan gibi adam" mi diyoruz simdi aslinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 aquila said: diyebilir, neyin oyuncusu olursa olsun. Diyemez kardesim, sukru sen neyi savunuyosun? Kendi takiminin oyuncusuna kopek diyorlar. Bu kelimeyi kotu anlamda kullaniyorlar bir de. Melonun orda yapmak istedigi sey kendime "kopek" denmesi degil, pitbull gibi "yirtici, koparici, parcalayici" biri anlaminda yapiyor. Anlamak istediginizi anliuorsunuz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bana ne lan, adamla melo arasinda, melo cok uzulduysa dava acar hakaretten. birine kopek demek de adamin ayibi, bundan sonra ciddiye almayiz gordugumuz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tamam da köpekler de yırtıcı işte? köpek derken ben pitbulu kastediyorum zten sen ne anlıyosun fino mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 escape said: Bir insana, daha genis bir tanimla, milyonlarca insanin sevdigi bir adama sen kopek diyemezsin. Herseyden once 2 buyuklerden biri olan Galatasaray'in oyuncusu. Lan olm sonra niye liseli diyonuz diye isyan ediyorsun, bu ne şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Volkan Demirel'e de ayi diyorlar mesela ona da karsiyim ben. Tamam sevmeyebilirsin ama ayi da diyemezsin acikcasi. Olcay'a at hirsizi desem ben hosunuza gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Liebe said: tamam da köpekler de yırtıcı işte? köpek derken ben pitbulu kastediyorum zten sen ne anlıyosun fino mu? Sen gercekten "kopek" derken o anlamda kullandin oyle mi? Ya gercekten birakin bu isleri ya... Ne var abi o postta liseli olacak? Milyonlarca kisinin sevdigi adama kopek diyemezsiniz dedim diye mi? Saygili olun dedim diye mi? Ayip ya vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar