Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

OmeN said:

karamürselidelihamdi said:

Bizim takıma melo gelse 10 numara olacak da vermezler arkadaş.

sen nasıl beşiktaşlısın arkadaşım ya.. bu zihniyetteki insanların ne işi var bjk de. bunun adam olanından var bizde adıda atiba..
karaktersizin allahı ama iyi topçu aga hakkını yememek lazım.velinin yerine iyi gider.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Robert_Poche said:

meloyu içeri sokmazlar, malum kedi köpek giremiyor antrenman sahalarına...

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120409172803/random-ness/images/9/9a/Cry_some_more.jpg

avunulacak ne var ki melo'da harbi anlamıyorum. iğrenç gol sevinçleri, diğer klüplere hakarete varacak hareketleri vs.

yetenek olarak Veli'den hallice, yabancı kontenjanını harcayacağıma Veli'yi oynatırım daha iyi.

üstüne adam kendine köpek diyor, bunu göre göre taraftar olarak altına yatacaksınız şansınız olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

diyebilir, neyin oyuncusu olursa olsun.

Diyemez kardesim, sukru sen neyi savunuyosun? Kendi takiminin oyuncusuna kopek diyorlar. Bu kelimeyi kotu anlamda kullaniyorlar bir de.

Melonun orda yapmak istedigi sey kendime "kopek" denmesi degil, pitbull gibi "yirtici, koparici, parcalayici" biri anlaminda yapiyor.

Anlamak istediginizi anliuorsunuz sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

tamam da köpekler de yırtıcı işte? köpek derken ben pitbulu kastediyorum zten sen ne anlıyosun fino mu?

Sen gercekten "kopek" derken o anlamda kullandin oyle mi?
Ya gercekten birakin bu isleri ya...

Ne var abi o postta liseli olacak? Milyonlarca kisinin sevdigi adama kopek diyemezsiniz dedim diye mi? Saygili olun dedim diye mi? Ayip ya vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...