souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bütçeye göre transfer olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 15 Ekime ne kalmış şurada, böyle salak anlaşma mı olur, satın aldık demiyorlar da 1,5m kiralama + 2m diyorlar. Hiç değilse devre arasına kadar olur opsiyon kullanma süresi ve 1,5m kira nedir yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 EL de min 4 maç kazanıp gruplardan çıkarsak yanılmıyorsam 3-4 milyon euro falan garanti geliri oluyordu. Performansı beğenilirse işte ilk lig ve EL maçlarında oradan gelen parayı bağlayacaklar demek ki, 2 ay var bu süreçte yanılmıyorsam zaten 4 maç yapacak BJK ELde, ligden de geliri vs. olacak. Sağ bek transferine demek para yatırılacak. O yüzden burada beleşe kaçıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Opsiyon tarihi çok salakça zaten :) 1.5 ayda satın almayacağına karar verip kiralık devam edeceğiz diye bildirmen gerekiyor. Başka birini mi bekliyoruz halen anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bosman ile göze kestirilen biri varsa belki ve şimdiden görüşülüp prensipte anlaşıldıysa vs. bu temkinli davranışa mantıklı diyebiliriz. Çünkü belli, Sosa ilk tercihlerden değildi ve hatta başlarda listede bile değildi. Çıkıp kimseyi alamadık, onu aldık diye direkt bağlayıcı anlaşma yapmak istemiyorlar olsa gerek. 1.5 ayda zaten kalıp kalmayacağı belli olur. Edit: Bir de şimdi okudum. Geçen yıl ATM devre arasında Sosa'yı kiralarken kiralama bedeli olarak yarım sezona 1.5M euro + 10 milyon euro opsiyonla anlaşmış. Yarım sezonluk anlaşma, ATM gibi bir takım ile buyken ve bu oyuncu ŞL finalinde kiralandığı takımda forma da giymişse yapılmış en iyi anlaşmayı yapmışız demektir. Ben gayet memnun kaldım. Ne parası büyük, ne büyük beklentilerle geldi. Kafası rahat topunu oynar, beğenilirse alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Tamam da 1,5m kiralama verdikten sonra 2m daha illa vereceksin demektir, zaten Biliç çok istiyormuş ve fiyatı da 9-10muş aslında, işte Ukrayna karışık olduğu için ucuza bıraktılar kesin. Adam gibi aldık desin geçsinler, şöyleydi de böyleydi de tırıvırı yapmasınlar sdf Ruizi de alsalar acaip bişey olur BJK, ama Fulham da devamlı oynayan adam öyle 3e 4e gelmez, 7-8 isterler. http://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9Fta-transfer-durumlar%C4%B1-tersine-dondu/view/news/170470 http://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9Fta-transfer-durumlar%C4%B1-tersine-dondu/view/news/170470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Herif niye durup dururken bizim official siteyi takibe başladı onu anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ya Ruiz'in bu sene sözleşmesinin son senesi, Haziran da serbest kalıyor. Benim tahminim, hani şu Twitter takip olayı vs. de var ya ondan dolayı bu adamla biz prensipte vs. anlaştık. Bosman ile sezon ortasında alacağız ya da çok uygun bir bonservis parasına vs. O yüzden Sosa'ya direkt para bağlamak yerine böyle bir anlaşma yaptık. Sosa tutarsa o da alınacak, kanat alternatifi olarak. Ekstradan devre arası ya da sezon sonu için maddi duruma bağlı olarak Ruiz alınacak. Ya da işte kalan tüm parayı sağ bek için gömeceğiz. Bu daha mantıklı geliyor bana çünkü duyumlar yöneticilerin son saate kadar efil efil sağ bek bitirmeye çalıştıkları yönünde hep asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ya da Ruiz kezban misali BJKyı cepte tutup Fulhamı kıskandırıyor, iyi sözleşme getirmezseniz gidiyom herkes peşimde diye. Bi de Ruiz ve Sosa gelirse direk oynar olm, alternatif falan olmazlar, Töre vsvs onlara yedek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Yani zaten burada birkaç risk var. Biri senin dediğin, futbolcu bizi kullanıyor olabilir. İkinci risk, bu senaryo hadi oldu diyelim. Sosa'nın bonservisi almadık ama sezon boyu kiralık işte, sezon sonu oldu. Çok beğendik, taraftar çıldırıyor. Bonservisini almak için masaya oturduk, Metalist bir daha 2 milyon euro getir al der mi? Kapıyı kaçtan açarlar? Ben böyle bir olası senaryoda en az 6-7'den kapıyı açacaklarını düşünüyorum. Gerçi yanılmıyorsam Sosa'nın da sözleşmesindeki son seneydi ya da +1 yıl daha olabilir tam anımsayamadım. Bu arada Linnes için 2.5 milyon euroya kadar çıkmıştık. Sosa'ya burada gömülmeyen olası 2 milyon euroyu da eklersek 4.5-5 milyon transfer bütçesi kafadan var demek oluyor. Bu da sabah benim paylaştığım duyumu daha da gerçekçi kılıyor. Direkt elde kalan tüm parayı Linnes'e gömmek istiyorlar. Bu transfere para sektirmek içinde sözleşme bana kalırsa harika olmuş. Ama işte keşke devre arası vs. ikna edebilselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: oyun kurucuya 5m euro veremiyorsunuz da beke mi veriyorsunuz? nasıl kafa bu başkanınki ya. İngiltereden Ruizi alaydın madem Sosa diye Rusyadan adam getirdi adam İspanya'dan sampiyonlar ligi finali oynayıp geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ya biz transfer işini bu sefer öğrendik herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 cl finali oynaması kriter olmamalı ya, olsa topu kaptırıp akabinde atletinin gol yemesi de kriter olmalı:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 o zaman liverpool steven gerrard'ı satılığa koysun. mal mal konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Eneramo'ya 500k euro fesih bedeli vermiş BJK. Sonrasında Başakşehir'e gitmiş. Sezer de ücretsiz kirlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 FLAŞ | Beşiktaş, ligin ilk yarısında 16 maçın 5'ini Pazartesi oynanacak. G.Sarayın Pazartesi maçı yok ve F.Bahçe 1 defa Pazartesi oynayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 beşiktaş perşembe uefa maçları yapacak. gs'nin salı veya çarş şamp ligi maçları olacak. fener'i bilemem de haber değeri yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Gayet normal durum. Perşembe/P.tesi, Çarşamba/Pazar ve Salı/Cumartesi diye ayarlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 adamlar perşembe maç yapacaklarını bile düşünmeden hemen ağlama modunda haber paylaşıyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Rize macimiz neden ptesi mac mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 olimpiyat daha da çile olsun diye abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Evet persembe mac varmis ctesi falan oynaya bilirdik bu rize macini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 şaka maka sağ bek almadık ya lan yine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BwfBoSoIYAAZMos.png said: BİLGİ | Beşiktaş'ın rakiplerinden FB, 2014/15 sezonunda 39 milyon 820 bin; GS ise 50 milyon 255 bin avro "garanti ücret" ödemesi yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 1 sene daha sağ bek siz geçireceğiz, bravo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar