Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

EL de min 4 maç kazanıp gruplardan çıkarsak yanılmıyorsam 3-4 milyon euro falan garanti geliri oluyordu. Performansı beğenilirse işte ilk lig ve EL maçlarında oradan gelen parayı bağlayacaklar demek ki, 2 ay var bu süreçte yanılmıyorsam zaten 4 maç yapacak BJK ELde, ligden de geliri vs. olacak.

Sağ bek transferine demek para yatırılacak. O yüzden burada beleşe kaçıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bosman ile göze kestirilen biri varsa belki ve şimdiden görüşülüp prensipte anlaşıldıysa vs. bu temkinli davranışa mantıklı diyebiliriz.

Çünkü belli, Sosa ilk tercihlerden değildi ve hatta başlarda listede bile değildi. Çıkıp kimseyi alamadık, onu aldık diye direkt bağlayıcı anlaşma yapmak istemiyorlar olsa gerek.

1.5 ayda zaten kalıp kalmayacağı belli olur.

Edit:

Bir de şimdi okudum. Geçen yıl ATM devre arasında Sosa'yı kiralarken kiralama bedeli olarak yarım sezona 1.5M euro + 10 milyon euro opsiyonla anlaşmış. Yarım sezonluk anlaşma, ATM gibi bir takım ile buyken ve bu oyuncu ŞL finalinde kiralandığı takımda forma da giymişse yapılmış en iyi anlaşmayı yapmışız demektir.

Ben gayet memnun kaldım. Ne parası büyük, ne büyük beklentilerle geldi. Kafası rahat topunu oynar, beğenilirse alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da 1,5m kiralama verdikten sonra 2m daha illa vereceksin demektir, zaten Biliç çok istiyormuş ve fiyatı da 9-10muş aslında, işte Ukrayna karışık olduğu için ucuza bıraktılar kesin. Adam gibi aldık desin geçsinler, şöyleydi de böyleydi de tırıvırı yapmasınlar sdf

Ruizi de alsalar acaip bişey olur BJK, ama Fulham da devamlı oynayan adam öyle 3e 4e gelmez, 7-8 isterler.
http://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9Fta-transfer-durumlar%C4%B1-tersine-dondu/view/news/170470
http://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9Fta-transfer-durumlar%C4%B1-tersine-dondu/view/news/170470
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Ruiz'in bu sene sözleşmesinin son senesi, Haziran da serbest kalıyor.

Benim tahminim, hani şu Twitter takip olayı vs. de var ya ondan dolayı bu adamla biz prensipte vs. anlaştık. Bosman ile sezon ortasında alacağız ya da çok uygun bir bonservis parasına vs.

O yüzden Sosa'ya direkt para bağlamak yerine böyle bir anlaşma yaptık. Sosa tutarsa o da alınacak, kanat alternatifi olarak. Ekstradan devre arası ya da sezon sonu için maddi duruma bağlı olarak Ruiz alınacak.

Ya da işte kalan tüm parayı sağ bek için gömeceğiz. Bu daha mantıklı geliyor bana çünkü duyumlar yöneticilerin son saate kadar efil efil sağ bek bitirmeye çalıştıkları yönünde hep asdfa
Sosyal ağlarda paylaş

Yani zaten burada birkaç risk var. Biri senin dediğin, futbolcu bizi kullanıyor olabilir.

İkinci risk, bu senaryo hadi oldu diyelim. Sosa'nın bonservisi almadık ama sezon boyu kiralık işte, sezon sonu oldu. Çok beğendik, taraftar çıldırıyor. Bonservisini almak için masaya oturduk, Metalist bir daha 2 milyon euro getir al der mi? Kapıyı kaçtan açarlar?

Ben böyle bir olası senaryoda en az 6-7'den kapıyı açacaklarını düşünüyorum. Gerçi yanılmıyorsam Sosa'nın da sözleşmesindeki son seneydi ya da +1 yıl daha olabilir tam anımsayamadım.

Bu arada Linnes için 2.5 milyon euroya kadar çıkmıştık. Sosa'ya burada gömülmeyen olası 2 milyon euroyu da eklersek 4.5-5 milyon transfer bütçesi kafadan var demek oluyor. Bu da sabah benim paylaştığım duyumu daha da gerçekçi kılıyor. Direkt elde kalan tüm parayı Linnes'e gömmek istiyorlar.

Bu transfere para sektirmek içinde sözleşme bana kalırsa harika olmuş. Ama işte keşke devre arası vs. ikna edebilselerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...