Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

daha iyi değilde mücadele ve sezon genelindeki performans önemli

geçen yılda kadro değerleri arasında dağlar kadar fark vardı ama GS ucu ucuna anca geçebildi. Ha bir TR kupası fark attı bir de ama orasını kimse umursamıyor. Yani başarı beklentisi maddi değer ile sınıflandırılabilecek bir şey değil. Hani bizi geç bunu Dortmund ve özellikle bu sene Atletico Madrid bir kez daha güzelce gösterdi. Ha bir de kendi çapında işte City - Chelsea - Liverpool çekişmesi vs. bayağı güzel örnek oldu. Liverpool'un o kadrosu ile şampiyonluğa gitmesi ve hatta EPL'de öyle bir galibiyet serisi yakalaması inanılmaz bir başarı, sezon başı deseler gülerdik. Kendi hedefleri bile ŞL'ye 4'ten falan gitmekti sadece...

Hani değerde milyon eurolarca fark takmış olunabilir ama sonuçta o değersiz takım gelip senle başa baş oynayabiliyor ya da seni geçebiliyor. Burada işte değerden ziyade kadro yapılanması vs. önemli oluyor.

Ha geçen senenin üstüne bir şey koyulmadı ve güçsüzleştik, şu kadronun bu ligde 3. sıra üstüne gitmesi zaten benim gözümde de imkansız orası ayrı konu. 5 transfer garanti gelecekte Fener'in son gün transferleri gibi gelirse ne bokumuza yarayacak merak ediyorum.

Gerçi Alex'te yanılmıyorsam son gün gelmişti asdf
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Chelsea'nin finansal fair-play olayları ile başı dertte, nasıl akılla yapıldı bilmiyorum ama 5.5 milyon euro yıllığı var Ba'nın. Kira ücreti istemiyor, sadece yıllığını ödeyene vereceğini açıkladı. Marin de bonusu olmuş, güzel wonderkid idi FM'de; güzel iş yapar gibi.

Getirin şu herifleri la.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

formalar sızdı suan.

siyahtan istiyorum lan güzel olmuş

https://twitter.com/COMMANDANTEE/status/488683521641566208/photo/1

çok kötü bence hepsi ya. allah adidasın belasını versin. bize ne yapacaklar yine kim bilir. yok öfkeli kuş, yok havadan çivi gibi düşen kuş boku forması falan.

bi nikea geçemedik.
Sosyal ağlarda paylaş

edememiş değil de bir şeyler olmuş karşılıklı vazgeçilmiş deniyor.

Misafir oyuncu olarak kadroya dahil edildiğinden takımla çalışamıyormuş. Fitness salonunda tek takılıyormuş vs.

Taraftar tepkisinden dolayı da vazgeçme durumu yok diyorlar.

Belli olur akşama doğru ya da bir iki güne neyin ne olduğu da garip yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...