Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 daha iyi değilde mücadele ve sezon genelindeki performans önemli geçen yılda kadro değerleri arasında dağlar kadar fark vardı ama GS ucu ucuna anca geçebildi. Ha bir TR kupası fark attı bir de ama orasını kimse umursamıyor. Yani başarı beklentisi maddi değer ile sınıflandırılabilecek bir şey değil. Hani bizi geç bunu Dortmund ve özellikle bu sene Atletico Madrid bir kez daha güzelce gösterdi. Ha bir de kendi çapında işte City - Chelsea - Liverpool çekişmesi vs. bayağı güzel örnek oldu. Liverpool'un o kadrosu ile şampiyonluğa gitmesi ve hatta EPL'de öyle bir galibiyet serisi yakalaması inanılmaz bir başarı, sezon başı deseler gülerdik. Kendi hedefleri bile ŞL'ye 4'ten falan gitmekti sadece... Hani değerde milyon eurolarca fark takmış olunabilir ama sonuçta o değersiz takım gelip senle başa baş oynayabiliyor ya da seni geçebiliyor. Burada işte değerden ziyade kadro yapılanması vs. önemli oluyor. Ha geçen senenin üstüne bir şey koyulmadı ve güçsüzleştik, şu kadronun bu ligde 3. sıra üstüne gitmesi zaten benim gözümde de imkansız orası ayrı konu. 5 transfer garanti gelecekte Fener'in son gün transferleri gibi gelirse ne bokumuza yarayacak merak ediyorum. Gerçi Alex'te yanılmıyorsam son gün gelmişti asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bi tr kupasi bir cl 2.turu fark attik eksik yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bir de lig ikinciliğiniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 DarKRideR said: Gerçi Alex'te yanılmıyorsam son gün gelmişti asdfalex geldiginde bir haziran gunuydu, finallere giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 o dönem son gün birini alıp bayağı feci verim almıştı fener, o kimdi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 nobre aynı sezon değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 o da devre arasiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 baktım, edu ve lugano'ymuş benim hatırladığım ve son gün değil son hafta gelmişler asdf bitime 7-8 gün kala falan Lugano'ya 7.5 verilmiş lan, onu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 O zamanlar takımlar bol keseden saçıyordu, türk oyuncularada kaçar milyonlar felan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 formalar sızdı suan. siyahtan istiyorum lan güzel olmuş https://twitter.com/COMMANDANTEE/status/488683521641566208/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 BulletRide said: Chelsea'nin finansal fair-play olayları ile başı dertte, nasıl akılla yapıldı bilmiyorum ama 5.5 milyon euro yıllığı var Ba'nın. Kira ücreti istemiyor, sadece yıllığını ödeyene vereceğini açıkladı. Marin de bonusu olmuş, güzel wonderkid idi FM'de; güzel iş yapar gibi. Getirin şu herifleri la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 applev0dka said: formalar sızdı suan. siyahtan istiyorum lan güzel olmuş https://twitter.com/COMMANDANTEE/status/488683521641566208/photo/1 çok kötü bence hepsi ya. allah adidasın belasını versin. bize ne yapacaklar yine kim bilir. yok öfkeli kuş, yok havadan çivi gibi düşen kuş boku forması falan. bi nikea geçemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 o formaları fenerbahçe/kiğılı tasarlıyor bildiğim kadarıyla. bu sene cicikuş anlamadım babacım forması çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 almanya forması gibi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 inşallah doğru değildir. pazarda satılan forma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 siyah bence güzel ya. diğerlerini beğenmedim ama siyah'ın o yakasındaki düğmeler falan, sadelik hoş olmuş, omuzdaki renkler falanda güzel, al t-shirt diy giy geçen sene cıkan city forması öyleydi siyahtan alırım bu sene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Esh said: almanya forması la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 siyahtan bana hediye edecek arkadaş arıyorum. çoğiyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 beyaz bok gibi bu arada yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bu çıkacak demişlerdi gerçi geçen hafta. Bu çok daha güzel keşke bu çıksaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kırmızı şerit de yakışmış bence. niye öyle diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Meheh Yalçını bile taransfer edememişiz istanbula geri dönüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 yalçını alıyoruz beğenmiyorsun, geri yolluyoruz beğenmiyorsun. darksun sen ne istiyorsun ? abi bazen yıldırım demirören sensin diye şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 edememiş değil de bir şeyler olmuş karşılıklı vazgeçilmiş deniyor. Misafir oyuncu olarak kadroya dahil edildiğinden takımla çalışamıyormuş. Fitness salonunda tek takılıyormuş vs. Taraftar tepkisinden dolayı da vazgeçme durumu yok diyorlar. Belli olur akşama doğru ya da bir iki güne neyin ne olduğu da garip yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 applev0dka said: yalçını alıyoruz beğenmiyorsun, geri yolluyoruz beğenmiyorsun. darksun sen ne istiyorsun ? abi bazen yıldırım demirören sensin diye şüpheleniyorum abi ben de aynısını düşünüyorum, böyle tff'deki binasında ekranda turuncu arka plan falan, favori yazarı unity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar