Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi içimi dökeyim...

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

ya yok aslında çok çok kötü zamanlarım olmuştu.
Babam iflas etmişti, şehir değiştirmiştik her şeyimiz gitmişti zamanında çok kafa ütüledim burada başka nicklerle :) Çok ağladık, geçti gitti..

Şimdi aileden yana bi sıkıntım yok, paradan da ehh artık en azından kendimi idare ettiriyorum. Baba ile sık sık kavga etsem de geçip gidiyor.

Sıkıntı olan içine düştüğüm döngü. Ulan sanki askere gidip geldikten sonra evlenecekmişim gibi geliyor bazen kendimi nişanlanırken bile düşünemiyorum

ama sonra..
ulan herkes evlendi bekar adamı evine bile çağırmıyorlar yanlarına bile almıyorlar.
bi bakıyorsun daha da yalnızsın.

insanlarda genel bir depresyon var.
Sosyal ağlarda paylaş

soyle soyliyim;
5 senelik iliskim zamaninda askerdeyken ilk nobetimde (1 kere tuttum gerci) gece saat 2-3 civarlarinda kendimle basbasayken gokyuzunde ki yildizlari sayarken ah keske nisanlansam evlensem suanda ki sevdigimle diyordum, o zamanlar beni hayatindan silmekle mesgulmus.

gerekmez askerlikten sonra cok radikal kararlar aliyorsun zaten ama bunlarin arasinda evlilik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

soyle soyliyim;
5 senelik iliskim zamaninda askerdeyken ilk nobetimde (1 kere tuttum gerci) gece saat 2-3 civarlarinda kendimle basbasayken gokyuzunde ki yildizlari sayarken ah keske nisanlansam evlensem suanda ki sevdigimle diyordum, o zamanlar beni hayatindan silmekle mesgulmus.

gerekmez askerlikten sonra cok radikal kararlar aliyorsun zaten ama bunlarin arasinda evlilik yok.

abi herhalde atom fiziğine de profesörlüğe de lanet ediyor, askerliğini yapan insan.(adam gibi yapan yani)
kötü adam oluyor ondan sonra sanirim..
Sosyal ağlarda paylaş

abi herkes ayni degil tabi ki, bende goruyorum birbirlerini cok seven arkadaslarimin kiz arkadaslari haftasonlari ucakla gidip sevdigini bir kac saat gorebilmek icin caba harciyor falan, herkes askerliginde benim gibi yasayacak degil.

ulan ben askerdeyken 5 kisi intihar etti biri astegmen.
hic biri olmedi ama ben nasil intihar etmedim sasiyorum ahsduads

intahar ne lan.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Güzel tespit. Kısmen doğru aslında.
Ondan önce de hayatımda pek bir şey yoktu yine aynı darlanmaları yaşıyordum ama bi şekilde geçiyordu.
Şimdi bilemiyorum bazen kararlarım düşüncelerim çok keskinleşiyor radikalleşiyor ee ayrılıcam ne yaparsa yapsın derken

bi yandan ulan insan bu hem de iyi bir insan mantıksa en mantıklı seçenek herkes evleniyor. Çok güzel çok seksi birini bulsan ne olacak? Ya aldatırsa...

buralara kadar düşünüyorum işte :)

mesela hayatımda olmasaydı bu yaz müthiş dağıtacağım bir kaç tatil yapardım ancak daha tatil bile ayarlamadım.

bisiklet alır her hsonu bir şeylere katılabilirdim. Şimdi neden katılmıyorum. Bilmem her şeyi onunla yapmak istemiyorum sanırım.

askerlik de büyük etken. İş değiştirmek istiyorum engel, göbek aldı başını 1 ay spora gittim mesela çok rahatladım ancak yıllık üyelik yapamıyorum. Evde de o disiplinim yok.

abi bold kısım ok ama "sadece mantık" olmuyor. Tıpkı italik bölümdeki "seksi güzel" in tek yetmediği gibi.

Sana güzel gelen, bazılarınız dalga geçecek belki ama, zaman zaman bir bakışında bir hareketinde fln yeniden aşık olduğunu hissettiğin ama aynı zamanda hem hayata bakışı, hem zevkleri, hem yetişme tarzı olarak sana uygun (1 e 1 match değil tabii) olan birini bulman lazım. Evlilik bayağı sağlam karar istiyor. Çevremde gördüğüm çiftler arasında "harikayız süperiz" diyen o kadar az ki. Mesela bir arkadaşım "mantıken daha iyisini bulamazdım" diyerek evlendi (kız). Şimdi sorduğumda hiç iyi değil durumları. Sadece tek kalmamak adına verilmiş bir karar hiç güzel bişey değil. Sonucu kötü cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Evlilik bir başarıdır ya.

Seçtiğin kadın, evlendiğin insan da bir prestij günümüzde. Yanlış anlaşılmasın bu dediğim. Yani tabiki sevgi, aşk, mantık, güzellik ve kültür hepsini ucundan yakalamak lazım.

Mesela ben bazen seviyorum bazen ki bu aralar yaz geldiği için daha sıklaşıyor ayrılıp özgürce takılmak istiyorum.
Mesela tanıştığım 1-2 kız var ayrılsam direkt şerefsizce saldırırım onlara :)
Biraz göt'üz sanırım.
ama bir yandan da bu saatten sonra böyle insanı da bulmak zor diye iç geçiriyorum.

değişik değişik işler ya

neyse tatili bayramla birleştirdim 15 gün iznim var
kafa dinleyeyim bişeyler yapayım

al bak yine sardı beni bi gerginlik
şimdi kara kara bu kadar izin gününü nasıl en iyi şekilde değerlendirebilirim diye düşünücem.

kız arkadaşım olmasaydı manyaqq bir öropa tatili yapardım aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi sevmezsen ilerde 2 cocuk dogurup 30 kilo alip, komplekse girip, hormonlar yuzunden cildirdiginda nefret edersin.
Evliligin ilk yillarinda cocuk dogana kadar en buyuk zevkiniz beraber yiyip icmek olacak. Cocuk dogdugunda su anki halinizden 10 kilo fazla olacaginiz garanti. Oraya buraya gidip yiyip iceceksiniz, beraber biseyler izleyip yiyip iceceksiniz.
Bu mu mutlu edecek seni?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Kusura bakma da, kız arkadaşın da kimi erkekler için bunu düşünüyor olabilir. Hayvanlar ile farklarımızdan biri bu (tamam tek eşli hayvanlar da var ama istisna işte). Erkek türünü yaymak ister (içgüdüsel olarak), kadın da türünü "güçlü" devam ettirecek alfa erkeğini arar. Sence sen evleneceğin kadının (zamanı geldiğinde) tanışabileceği "tek" alfa erkeği mi olacaksın? Ya da evlenince hiç bir kadın sana güzel veya çekici gelmeyecek mi? Eşine hiç bir erkek çekici gelmeyecek mi? İçgüdülerine ve dürtülerine bırakacaksan kendini, hiç evlenme zaten abi playboyluk yap dur kalbin elverdiği sürece =)
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Simdi sevmezsen ilerde 2 cocuk dogurup 30 kilo alip, komplekse girip, hormonlar yuzunden cildirdiginda nefret edersin.
Evliligin ilk yillarinda cocuk dogana kadar en buyuk zevkiniz beraber yiyip icmek olacak. Cocuk dogdugunda su anki halinizden 10 kilo fazla olacaginiz garanti. Oraya buraya gidip yiyip iceceksiniz, beraber biseyler izleyip yiyip iceceksiniz.
Bu mu mutlu edecek seni?

Anan baban mutsuz mu
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 23'üm, yanlış anlama ama en büyük korkum 28 geldiğimde senin hissettiğin gibi hissetmek. ve büyük ihtimalle de öyle hissedeceğimi biliyorum, o yıllar, göstere göstere geliyor. bir amaçsızca, boşa yaşıyormuşsun hissi... dümeni kırılmış gemi misali oradan oraya savrulmak.
naçizane tavsiyem, kendini adayabileceğin bir hedef bul. bir şeyleri başarmak için çabala, ancak öyle çıkarsın bu atalet halinden. kimsenin gelip seni kurtaracağı yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

dusuncelihayvan said:

Kusura bakma da, kız arkadaşın da kimi erkekler için bunu düşünüyor olabilir. Hayvanlar ile farklarımızdan biri bu (tamam tek eşli hayvanlar da var ama istisna işte). Erkek türünü yaymak ister (içgüdüsel olarak), kadın da türünü "güçlü" devam ettirecek alfa erkeğini arar. Sence sen evleneceğin kadının (zamanı geldiğinde) tanışabileceği "tek" alfa erkeği mi olacaksın? Ya da evlenince hiç bir kadın sana güzel veya çekici gelmeyecek mi? Eşine hiç bir erkek çekici gelmeyecek mi? İçgüdülerine ve dürtülerine bırakacaksan kendini, hiç evlenme zaten abi playboyluk yap dur kalbin elverdiği sürece =)

Dworgian, atesten bir ip uzerinde yuruyorsun dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben içgüdülerden bahsettim. içgüdüsel davranışlarımızın sebepleri ve dürtülerimiz hayvanlar ile aynı. biz düşünebilen ve toplumsal kuralları olan, etik anlayışı olan ve kültürel şekillenme ile bu kuralları oluşturan bir cinsiz. bu yüzden de içgüdüsel olarak başkalarını çekici bulmaya devam edecek insan. evli de olsa bekar da olsa. bu durumda sergileyeceği tavrı da beyin, mantık, ahlak, kültür, vs vs belirleyecek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...