dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Çok bunalıyorum. 28 yaşında ergen triplerine girdim sanırım :( Bulunduğum sektörü sevmesem de işim fena değil maaş ortalama 1.5 senedir çalışıyorum. Gelecekte daha iyi olur ancak ne var ki pek istekli çalıştığım söylenemez. Ajans kafası yerlerde çalışmak isterdim free içkili ortamlar falan. askerlik yok, henüz yapmadım bu nedenle bir spor salonuna bile yazılamıyorum hayatımdaki her şeyi nasılsa askere gidicem yeaa diye erteliyorum. 6-7 gibi işten çıkıyorum. Bütün gün oturuyorum ancak çok yorgun hissediyorum. Spor yapmamamın etkisi büyük. Kendimi zerre geliştiremiyorum. Elim hiçbir şeye gitmiyor. Yüksek lisans falan diyordum yalan oldu. Satır okuyacak mecalim yok gibi... Herkes evleniyor. Kimse kalmadı çevrede. 1 tane arkadaşım kaldı yediğim içtiğim sıçtığım onunla. Sürekli evlilik beklentisinde olan bir kız arkadaşım var. 1 sene oldu ben hala seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum. Gözüm hala dışarıda ve festivallere, tatillere tek başıma gitmek, dağıtmak istiyorum. sadece içiyorum boş boş kalitesiz yaşayarak içmekten başka bir şey yapamıyorum. Hsonlarını bile programlayamadan bir iki salak avm en fazla bebek'te bi yürüyüş ile sonlandırıyoruz. ve çok kötü yaşlanıyorum lan. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 motor alsam geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 welcome to my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Direk yurtdışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kardeş al şunu izle bi doz, dün buldum: http://www.youtube.com/watch?v=_aAA9-edO3I bi yerden başlaman gerekiyo çalışmaya, aynı şeyleri yapmaya devam edersen aynı şartlarda yaşamayı sürdürürsün. ne bilem spora başla hobi bul vs. önce bi kafayı dağıtcak bi uğraş bul sonrasını düşünürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 şunu da koyayım, şekil olsun: http://3.bp.blogspot.com/-ii9-g0POQQ4/UuBa_oXDWxI/AAAAAAAAAMY/OJg3VllJDL4/s1600/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA+%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0+2014-01-22+%D0%B2+23.22.50.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 çıkmıyor abi çıksa atıcam kapağı da bi allahın kulu mu çağırmaz lan görüşmeye insan en azından bi skype yapar umut verir. ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 dusuncelihayvan said: motor alsam geçer mi? aynı sektörde yurtdışında iş bul kendine, oraya git, kızı da arkanda bırak, orada yeni bir hayat kur kendine sektör değiştirme, sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 izlesene videomu düşünceli kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Eskiden fotoğrafla ilgileniyordum aylardır makine alıcam bahanesi iyi oyalıyordu gidip hayyam a sağa sola soruyordum. Onu da aldım 1 haftadır çantasından çıkarmadım =) o kadar kötü yaşlanıyorum ki eskiden festivallerde barlarda bir iki kız en azından bi bakardı lan uzaktan şimdi o bile yok hissediyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 pontipati said: izlesene videomu düşünceli kardeş bi videoya 9dk konsantre olamayacak kadar sıkılmışım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 YA BIRAK *2 tokat çakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bazı şeylersi saymazsak ben de aynı senin durumdayım son zamanlarda. motor al motorcularla takıl. ya da bisiklet al benim gibi, spor yapmış olursun, bebekte boğaz havası alırsın. az da olsa iyi geliyor bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bizim kiz arkadasimiz da yok, hic konu acip sikayet ediyo muyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 @aquila sen amerika da değil misin sen sus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2JPXifzgZcM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hepimizin hayatı on numara aslında. deli çılgın yaşıyoruz. ben mesela akşamın bu saatinde rapor falan yetiştirmiyorum kesinlikle. sen neden böyle naçar kaldın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 benim hayatım 10 numara lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben niye susayim lan, sen sus, sikayet eden sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kardeş montla sıç modern insan hastalığına yakalanmışsın, geçmiş olsun. etrafındanki her şeyi tüketme hemen, aslında sen de yazmışsın sıkıntını ama biraz üret ya da aktivitelere katıl. yaşadığının farkına var. ahahahahah. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 haa iyi o zaman herkes bok gibiyse rahat rahat uyuyabilirim. lan olm zaten araştırma yapmış nevadalı bilim adamları, ciddi ciddi jenerasyonda müthiş bir mutsuzluk mevcut. ben de işte bunu köküne kadar hissettim. haberiniz olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 var kardeş var haberimiz mutsuzluktan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar