Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 pepe değil pepee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 vay be 2 sene olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 one piece falan izlemeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 evet naruto izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 coboy bebop izedinmi bu arada izlemediysen izle acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 uzmanlar şunları öneriyor one piece, naruto, bleach, gintama gibi 200 bölümü geçen hiçbir anime izlenmez. ARKA SOKAKLAR izliyor musun? aynı öyle. (baştan söyleyeyim ben hepsini izledim. aptaldım. sana tutarlılık(one piece), geniş setting(naruto), çizim kalitesi(bleach) gibi şeylerle gelecekler. o kadar bölümde ne anlatmayı başarabilmiş? diyerek siktir edebilirsin) SONRADAN AÇILIYOR diye tavsiye edilen hiçbir anime izlenmez. model ajansları 23'ünden sonra güzelleşiyor denen kızı baştan alır mı mesela? standartların olsun nesini seviyorsun o ilk iki bölümde yoksa bırak. hikâye bütününde güzeldir, koysalarmış. şu hayatta 50 yazın 50 kışın var güzel değerlendir. ANİME KLİŞELERİ 13 yaşında muamelesi yapan, beynini eriten muhabbetlere katlanma. bunlardan iki bölüm üst üste görürsen bırak izlemeyi. hiçbir epik seride "şirinlikten ölen kız" "ağlamaklı üzgün ergen" "28 bölüm süren kıskançlık" olmaz. bunların dışında senaryo derinliği, karakter derinliği zaten araman gereken şeyler. türk filmi ya da düz amerikan öküzüne hitap eden hollywood sıçmığı "küçüklüğünde dövmüşler iyi olmuş - kötünün babasına vurmuşlar çok kızmış öç alacakmış-vurdu-iyi düşer gibi oldu-kazandı" gibi canlı yaşamını hiç yansıtmayan şeylere tav olup oooo nasıl manyak efekt abi kostüm, çizgiler diye dilin dışarı çıkacaksa kafası çalışan izan sahibi birilerini bul ve seni güzelce dövsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 simdi bu anime isi cok karisti ama allahina kurban oldugum resulallah icin neregate'e bakiyoruz sonra olmadi crunchyroll'a ne koyarsa ona bakiyoruz olmadi herkesin animesi kendine tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bos konusuyon naruto ve one piece cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bajazet said: uzmanlar şunları öneriyor one piece, naruto, bleach, gintama gibi 200 bölümü geçen hiçbir anime izlenmez. ARKA SOKAKLAR izliyor musun? aynı öyle. (baştan söyleyeyim ben hepsini izledim. aptaldım. sana tutarlılık(one piece), geniş setting(naruto), çizim kalitesi(bleach) gibi şeylerle gelecekler. o kadar bölümde ne anlatmayı başarabilmiş? diyerek siktir edebilirsin) SONRADAN AÇILIYOR diye tavsiye edilen hiçbir anime izlenmez. model ajansları 23'ünden sonra güzelleşiyor denen kızı baştan alır mı mesela? standartların olsun nesini seviyorsun o ilk iki bölümde yoksa bırak. hikâye bütününde güzeldir, koysalarmış. şu hayatta 50 yazın 50 kışın var güzel değerlendir. ANİME KLİŞELERİ 13 yaşında muamelesi yapan, beynini eriten muhabbetlere katlanma. bunlardan iki bölüm üst üste görürsen bırak izlemeyi. hiçbir epik seride "şirinlikten ölen kız" "ağlamaklı üzgün ergen" "28 bölüm süren kıskançlık" olmaz. bunların dışında senaryo derinliği, karakter derinliği zaten araman gereken şeyler. türk filmi ya da düz amerikan öküzüne hitap eden hollywood sıçmığı "küçüklüğünde dövmüşler iyi olmuş - kötünün babasına vurmuşlar çok kızmış öç alacakmış-vurdu-iyi düşer gibi oldu-kazandı" gibi canlı yaşamını hiç yansıtmayan şeylere tav olup oooo nasıl manyak efekt abi kostüm, çizgiler diye dilin dışarı çıkacaksa kafası çalışan izan sahibi birilerini bul ve seni güzelce dövsünler. Bu forumda gintamaya laf edenleri sevmeyiz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Yillardir bunu yapistiriyorum ben guncelleyerek: One Piece gibi, Naruto gibi yüzlerce bölüm şeylere girme. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok. Yeni serilere ağırlık vermeye çalıştım ayrıca. Film modunda The Girl Who Leapt Through Time ve Wolf Children yeter. Öyle uzun serilerle başlama, 13 bölüm olarak başlangıç seti: Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Jinrui wa Suitai Shimashita Uchouten Kazoku Flying Witch Plastic Memories Gangsta Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Toradora Shin Sekai Yori Samurai Champloo Ergo Proxy Gate Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Mobile Suit Gundam: Iron Blooded Orphans Non Non Biyori Snow White with the Red Hair 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Magi Full Metal Alchemist - Brotherhood Full Metal Panic Log Horizon Baby Steps Haikyuu Son sezondan istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: Re:ZERO sweetness & lightning Orange 91 Days Tales of Zestiria the X Unutma ama, anime izlemenin asıl tadı sezon sezon takip etmekle çıkar. Batı tarzi başlayıp yıllarca giden alıştığımız şeklin aksine her sezon yeni karakterler, öyküler görmek asıl olay. Anime kavramını bağımlılık yapıcı kılan da bu. Öncelikle güncel sezonu takip etmeye çalış, yukardakileri zaman buldukça izle. Yeni başlayan biri için iyi tavsiye bence budur. Son olarak, dublaj tavsiye edilmez: https://www.youtube.com/watch?v=nHd3xfDzTg8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Gerge ile zevklerimiz hiç uyuşmuyor ben hiç beğenmedim başlangıç setini. Arasından Puella Magi Madoka Magica'yı baya severim ancak o da yeni animeye başlayan biri için son önereceğim animedir tarz olarak yeni başlayanlara hiç uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 30 yaş civarlarındaki adama shounen gitmiyor artık. ben de one peace'e başlamaya çalıştım, lan çok salakça bu vakit kaybı deyip vazgeçtim. Kimsenin o kadar yavaş ilerleyen hikayeye 15 bölüm sürecek fight'a katlanmaya vakti yok. doğru düzgün seninen'de çok az. En son şu one punch man güzeldi. tadında da bitridi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 onlarda mangaya geçiyorsun rahat ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar