Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatil yeri öneri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba, daha önce gittiğiniz memnun kaldığınız bütçeyi çok sarsmayan tatil mekanı önerileriniz nelerdir acaba?
bölge önemli değildir; sakin , denizi kumu güzel olan, temiz ferah bir yer arıyoruz. Bodrum Çeşme gibi hareketli bir yer değil yani.

şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Karadeniz taraflarına gidin çamlıhemşin falan yemyeşil şuan

Arkadaşlar gitti çok üzülüyorum fotoları görünce bildiğin ^_^

1-2 foto

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/q71/s720x720/10441129_10152269012109037_6192449126536365841_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/p720x720/10469355_10152267738599037_9092727709975422598_n.jpg

Mesaj tarihi:
Hazir konusu acilmisken, yok mu boyle turkuaz denizi olup da sessiz sakin olan bi yer?

Oludeniz falan baktim da fena fiyatlar. Bi de dinlenmem lazim, sevmiyorum hic kalabalik neyim.
Mesaj tarihi:
ben kız arkadaşımla ölüdenize gitmiştim. temmuzun göbeğinde 2 kişi otele günlük (kahvaltı akşam yemeği dahil) 100 lira vermiştim. ki çok temiz ve güzel bir oteldi. tower'dı galiba adı.

ölüdenizi anlatmaya gerek yok gezip gördüğüm en güzel doğaya sahip yerlerden biridir. tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
di said:

Hazir konusu acilmisken, yok mu boyle turkuaz denizi olup da sessiz sakin olan bi yer?

Oludeniz falan baktim da fena fiyatlar. Bi de dinlenmem lazim, sevmiyorum hic kalabalik neyim.

better call yanki
Mesaj tarihi:
di said:

Sessiz sakin temiz doğa deniz tarih için Asos ve civarı, kalabalıkta değil anca emekliler falan
Mesaj tarihi:
di said:

Kaş tim Kaş
  • Yeni Oluştur...