Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana DNS tavsiye etsenize


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

PS 4'ten crunchroll izliyorum da, amerikan içeriğine erişmek için SmartDNS gibi DNS sağlayıcıları gerekiyor.

SmartDNS'in deneme sürümünü kullandım, bayağı da memnun kaldım ama ayda 5 dolar da şu naneye vermek istemiyorum. Ne bileyim ayda 1 dolar olur, senede 20 dolar olur. Böyle rakamlara razıyım.

Bedava olursa daha bile iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Almanlar özgürlüklerine epey düşkün adamlar, bu internette de degişmiyor. Genelde bizim kullanabilecegimiz en hızlı sansürsüz DNSler Almanya çıkışlı. Ben şunları kullanıyorum, Xail adında bir Alman şirketinin kamu kullanımına açtıgı sansürsüz ve son derece hızlı DNSler:

85.88.19.10
85.88.19.11
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ucuzu yok. En uygun fiyatli su sirf DNS olarak: http://www.unotelly.com/unodns/

Ama en alinasi su anda bence bu: http://www.cactusvpn.com Hem DNS, hem VPN, hem Proxy, hem de DNS'nin actigi tum siteleri otomatik acan auto-proxy ile geliyor.


Geçen CyberGhost'dan yıllık VPN aldım 7 dolara. Ama DNS olayı yok tabi onda, bunda DNS olayının da olması iyi gibi. Fiyat fazla ama bu devirde artık bu tip servisler ile VPN ve DNS almak zorunlu oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Cactus ile bir ay bitmişti, üç aylığa geçtim. PIA'yi niye bıraktın diyorsanız okulda çok vakit geçirmeye başladım, proxy lazım. Bir de PIA Hulu ile çalışmamaya başladı, Hulu PIA'yı engelleyiyor. O Hulu'nun VPN engellemesini ancak DNS ile aşabiliyorsun.

Hem VPN (UK, US ve NL veriyor), hem proxy, hem de DNS olunca güzel geldi bana; performansı da iyi olunca. Auto-proxy olayı da kolaylık. Kendi PAC dosyamı yazıp host etmem gerekmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Bugün cactus vpn + dns üyeliği aldım 1 yıllık, 80 liraya geldi. Hemen okulun misafir bağlantısıyla wireless'tan torrent abandım, 30gb dosyayı 4mb/s ortalamayla sorunsuz çekti. Gerçi direct dl denerken 10mb/s'yle falan çekiyor ama bana yeterli açıkçası :>

Kullanması, programın arayüzü vs. bayağı kolay. Dünya kadar da cihazla uyumlu.

Tam aradığım şeymiş, teşekkür ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Level3'ü bilmiyorum da, benim işim ttnet'le değil.

Crunchyroll, netflix gibi hizmetler region'a göre content sunuyor. Crunchyroll'de mesela Türkiye için neredeyse hiç bir şey yok.

Niye vpn, anonymox vs. gibi şeyler kullanmıyorsun derseniz de, playstation'dan izliyorum ben crunchyroll'ü. Koltuğa uzanıp kocaman tv'den 1080p izlemenin keyfi bir başka eheh.

Cactus'te dünya kupası indirimi var, 12 aylık üyelik 80 liraya geldi bana. Hem vpn hem de dns. Normalde vpn kullanmıyorum ama onu da aldım ve bayağı iyi oldu aslında. Üniversitenin internetini sömüremiyordum. VPN'i aldıktan sonra 2 günlük süreçte sanırım 100 GB falan çektim torrent'ten :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...